EuroCup 3.Hafta | Unicaja Malaga 88-83 Galatasaray Doğa Sigorta

Son 4 resmi maçından galibiyet ile ayrılan Yenime Armada Eurocup macerasına Malaga deplasmanında devam ediyor.

Maria Martin Carpena Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 21.45’te başlayacak ve S Sport + ekranlarından naklen yayınlanacak.
 
Bütçe, organizsyon, kadro kısacası taraftar hariç bizim üstümüzdeler. İyi bir test maçı olacak bizim için.
 
Lazeric Jones kadroda yok. Başka maç olsa olumlu karşılardım ama daha yeni parkelere dönen Webster'ın tercih edilmesi (hem de grubun liderliğini etkileyecek maçta) bence çok riskli.

Edit: Sakatmış.
 
Ege hem savunmada hem hücumda iyi başladı. Malaganın kadrosu gayet iyi.2 hafta öncedeplasmanda Baskonia'yı yendiler.Ancak pota altlarında sıkıntı var. Josh Adams, Thompson, Elegar, Wacynsky, Toupane, Ejim. Bu oyuncuları tanıdık. şu an öndeyiz ilk çeyrek 21-18.
 
Son düzenleme:
3 sayimizi goz gore gore yediler. O basketin verilmeme sebebi bana gore sacmalik. 3 sayi + teknik faul atisi + yandan baslamamiz lazimdi.
 
Bizde büyün uzunlar oynadı. Moore, Greg, Auguste, Ege ve Ayberk.

Anlamadığım ligde fazla süre almayan Ayberk, Caner neden süre alıyorlar?
 
Türk spikerinin karamsarlığından benim de içim karardı. Malaga'yla deplasmanda oynuyoruz, hakemler doğruyor, 2 tane 5 oyuncumuz 5 dakikada 2'ledikleri için 10 dakika faydalanamamışız, dengesiz guardımız sezonun ilk resmi maçını oynuyor, buna rağmen devrede maçın içindeyiz hala sızlanıyorlar. Ne yapacağız, herifler ortalamalarının altında atıyor diye 20'ye mi yatıracağız yani?

İkinci yarıda Tai'ye biraz beyin ekleyebilip top kayıplarını bu seviyede tutarsak maçın içinde kalabiliriz. Herkesi tuttuk gamsız Thompson'ın top oynayacağı tuttu.
 
Can Korkmaz'ın 2. yarı daha fazla süre alması , Tai Webster'ın 2-3 dakikadan fazla süre almaması maçın anahtarı olacak.Rotasyonu kısmak gerekiyor.Caner'in ve Ayberk'in bu seviyede alacağı süre yok. Tai Webster'da bu haliyle 5 dakikadan fazla oynayamaz.
 
Zach'i yedekleyecek adam akilli bir oyuncumuz bile olsaymis cok degisik bir takim olurmusuz. Zach oyundayken cok farkli o benche gelince cok farkli. Ayrica Malaga bu 3 hafta once miydi neydi Baskonyayi evinde devirdi. Butcesi de bizden fazlasiyla onde. Demem o ki butun olumsuzluklara ragmen sasirtiyor Hoca ve oyuncular beni.
 

Üst