Hakem
Tarih 05.01.2010 20:00
Yer STADE OF AZOVBASKET
EuroCup 5.maçı
Hadi Aslanlar bir galibiyet daha..!
Tarih 05.01.2010 20:00
Yer STADE OF AZOVBASKET
EuroCup 5.maçı
Hadi Aslanlar bir galibiyet daha..!
Kerem SEÇER' Alıntı:Gazanfer şu anki takımlar dediğin gibi geçen senelere göre pek güçlü değiller. Tabi kupayı alıp EL yapmak isteyen takımlar transfere yüklenmez iseler
Kesinlikle doğru bir bilgi Tugay, şampiyon euroleague gidiyor.Tugay EREN' Alıntı:arkadaşlar eurocupı kazanırsak seneye euroleague gideriz.eurocup şampiyonları direk katılır euroleague diye biliyorum.ayrıca umarım bu maçı kazanırız.gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde ederizki kazanırsak büyük bir ihtimal gruptan çıkmayı garantiliyebiliriz.
Tamamen katılıyorum ama bence -5 geri verilirse bu takımı daha da ateşlemeli şuanda hedef ligde kalmakken o zaman zor da olsa play offa girebilme ihtimali olacaktır play offa girersekte bence çoğu takıma kök söktürürürz ama yabancılarımızı elimizde tutmak için bence bu kupanın alınması lazım .Tugay EREN' Alıntı:Bizim takımımız eğer böyle oynarsa ben eurocupda en azından final four oynuyabileceğini düsünüyorum.eurocupta eskisi gibi çok iyi takımlar yok.biz turnuva favorileri arasında gösterilen alba berlini yendik hemde farklı geçtik.tabiki avrupa kupası tur tur bakmamız lazım ama ben bu takıma çok güveniyorum.tek korkum -5 puan verilirse takımımız acaba rahatlayıp düşüşe geçer mi korkusudur.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Az kaldı maça.Avrupa'da deplasman maçlarını kazanmak benim gözümde büyük bir olaydır,takıma tecrübe katar,güven kazandırır vs...