Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] 66-57 rancik
S Samet Semiz 0 5 Ocak 2010 #123 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Basketle başladık haydi aslanlar! 66-60
Gazanfer Tosun 0 5 Ocak 2010 #124 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Rancik'in en çok kritik anlarda ortaya çıkmasını seviyorum. Kim ne derse desin bu takımın lideri Rancik...
Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Rancik'in en çok kritik anlarda ortaya çıkmasını seviyorum. Kim ne derse desin bu takımın lideri Rancik...
Kubilay Yelkenci 0 5 Ocak 2010 #130 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] 75-66 bu ne ya her üçlük yenir mi
Tugay Eren 0 5 Ocak 2010 #131 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] ballılar tam şıkıştıklarında üçlük imdatlarına yetişiyorlar.ama onları yenicez ben buna inanıyorum 8)
Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] ballılar tam şıkıştıklarında üçlük imdatlarına yetişiyorlar.ama onları yenicez ben buna inanıyorum 8)
Erdal Avcı 0 5 Ocak 2010 #133 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] 2 Dakikada 2 top kaybı var, Murat Kaya'dan.
Gazanfer Tosun 0 5 Ocak 2010 #135 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Darius asistlere başladı. Rancik ve Jasaitis de skoru sürüklüyor. Murat Kaya takımı baltalamaya başladı.Evren'e ihtiyacımız var. Kazanacağız bu maçı kazanacağız.
Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Darius asistlere başladı. Rancik ve Jasaitis de skoru sürüklüyor. Murat Kaya takımı baltalamaya başladı.Evren'e ihtiyacımız var. Kazanacağız bu maçı kazanacağız.
B Burak Şaş 0 5 Ocak 2010 #136 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] son 2 dakikada 3 top kaybı murat kaya!!
E Eren Bekdemir 0 5 Ocak 2010 #139 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Burak Şaş' Alıntı: son 2 dakikada 3 top kaybı murat kaya!! Genişletmek için tıkla ... klasik murat kaya...smaç yaptığın maç yapma bari arkadaş...
Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] Burak Şaş' Alıntı: son 2 dakikada 3 top kaybı murat kaya!! Genişletmek için tıkla ... klasik murat kaya...smaç yaptığın maç yapma bari arkadaş...
Hasan Sezai Saçak 0 5 Ocak 2010 #140 Re: Azovmash - Galatasaray [Canlı] maç yalan olucak galiba hadi ya :S