Son 3 maçtaki performansımızla beraber bir takım gibi oynama yolunda ilerlediğimizi gösterdik. Öncesinde ne yaptığı bilinmeyen saçma bir topluluk vardı. Şimdilik buna da şükür. Fakat yine hocamız sayesinde verdiğimiz bir maç oldu. Bayern gibi bir deplasmanda verilen iyi mücadeleye rağmen maç sonunda ki yapılan tercihler gerçekten akıl alır gibi değil. Bayern resmen altın tepside bize maçı sundu. Sen koç olarak gerekli hamleleri yapacaksın. Tamam Ege ve Göksenin bu maç özelinde ve kendi kalitelerine göre iyi performanslar ortaya koydu denebilir ama en kritik dakikalarda senin takımında en fazla 7. veya 8. rotasyon oyuncusu olacak adamlarla bu maçı kazanamazsın. Zaten Göksenin'in elinde patlayan top nereden baksan skandal. Göksenin'e çizilmişse de skandal, Göksenin'e çizilmeyip onun eline kaldıysa da skandal. Direk koça yazılır bu mağlubiyet, yine.
Jordan Taylor bu maç kötüydü ama ben leş bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. İdare eder bir görüntüsü var şimdilik. Geldikten sonra dış oyuncularımız da daha dengeli bir görüntü olmaya başladı özellikle Hardy de. Alacağımız bir uzun ile takım biraz daha iyi bir görüntü vermeye başlar gibi. Eurocup'ı sal zaten 4.çıksan bile yine eziyet bir gruba düşersin. Hiç eski şampiyon edebiyatı yapmayalım bunu Liatkabelis'e, Buducnost'a maç vermeden önce düşünecektik, o iş geçti. Ligin kalitesi geçen seneye göre azalmışken biraz akıllı davransak güzel işler yapabiliriz de başımızda böyle yöneticiler ve koç varken de bunu ne kadar yapabiliriz bilmiyorum. Umut, fakirin ekmeği işte.