Eurocup 6.Hafta | Galatasaray 87-69 Dinamo Sassari

Bravo koç, bravo Yenilmez Armada! Basketbol şubesini küçültmek isteyenlere inat, basketbol şubesini amatör görenlere inat, bu seneyi altın harflerle yazdıracağız, bunları söylediklerine pişman olacaklar.

Parkeye yüreğini koyan tüm takımımızı canı gönülden kutluyorum. Bugün salona gelen taraftarımızın da ayağına sağlık.

Şu takıma, kenardan gelen McCollum ve Green'i de ekleyin. Eurocup hayal değil, her maça şu özveri ile, şu çalışmışlık ile başlayalım zaten bir adım önde başlayacağız.

Lasme, Micov ve Sinan bildiğimiz gibi, her zamanki gibi ama Davis' e ayrı bir parantez açmak lazım. Sassari'nin oyuna ortak olduğu kritik anlarda kritik şutlar soktu kendisine hasta diyenlere inat.Helal olsun.

Tebrikler koç, tebrikler takım! Deplasmanlarda da şuna yakın bir karakter koyabilsek keşke..

Bu galibiyet yönetime kapak olsun! Dursun üzülmüştür şimdi..

Herşeye rağmen grubu lider bitiren ve bizleri yanıltmayan takımımıza teşekkürler.Bundan sonrası için umarım basketbol şansı yanımızda olur ve gerekli gayreti göstererek hedefe ulaşırız.
Teker teker geçiyoruz turları,avrupada alacağız kupayı...

Son çeyrek mukkemmeldik ozellikle sinan bugün çok mutluyum ama aklima baskaninda aciklamalarida gelip karamsarlıkta kaplamiyor değil.

Tebrikler takıma, Ataman'a ve taraftara.

Maç boyunca muhteşem savunma yaptık, ikinci yarım hücumda da şutlarımız girince işi bitirdik. KSK'yı da eleyeceğiz inşallah!

Bu galibiyete en çok işbilmez Başkan üzülmüştür.
Daha çok üzecek inşAllah bu koç ve bu takım.
Dorsey Lasme ve Davis'i görüp biraz toparlanma çabasına girer inşAllah.
Bütün takıma ve teknik ekibe sonsuz teşekkürler..

Bu galibiyete en çok işbilmez Başkan üzülmüştür.
Daha çok üzecek inşAllah bu koç ve bu takım.
Dorsey Lasme ve Davis'i görüp biraz toparlanma çabasına girer inşAllah.
Bütün takıma ve teknik ekibe sonsuz teşekkürler..

Bu takım Eurocup'ı alıp seneye Eurolig'de oynama hakkı kazanırsa 3 M eurluk bir takımla orada ne yapacak ben onu merak ediyorum, başkan da ediyor mu acaba? Dünkü açıklamayı yaptığına göre böyle bir ihtimal görmüyor diye düşündüm.