• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup 7. Hafta | Galatasaray 77-69 Ratiopharm Ulm

Zach çok iyi bir üçüncü çeyrek geçirdi.

Ertuğrul denilen adama sesleniyorum.Sinirliyim ama saygısızca veya kötü bir şey yazmayacağım.
Webster'ı bugün oyuna alma.Alma.Alma.Bırak Emir oynasın.

Maçı şimdi açtım Webster ile Göksenin’in top kayıplarından sonra kapattım. Son 5 dk yine açarım. Öve öve bitirilemeyen Webster buymuş yani bunu öğrendik.

Ertuğrul denilen adama sesleniyorum.Sinirliyim ama saygısızca veya kötü bir şey yazmayacağım.
Webster'ı bugün oyuna alma.Alma.Alma.Bırak Emir oynasın.

Genc ve atarli Kardesim :) Ertugrul Erdogan onun ismi. Hocamiz olur kendisi :)

Umarım Webster maçı vermez.

Genc ve atarli Kardesim :) Ertugrul Erdogan onun ismi. Hocamiz olur kendisi :)

Biliyorum adını Mehmet abi.Fakat kendisine sinirlenmemek elde değil.Doğru 5'i bulmuşsun,ilk yarının son bölümünde Webster yine katkı vermemiş.Ona rağmen 3.çeyreğe Webster ile başlıyor.

hakem üçlüsü ulmu oyunda tutmak için büyük çaba sarfediyor ! üçlüklerde uydurulan 2.faul bu

Bu kadar kötü yönetilen bir şubede facia gidişe rağmen salonda 2 bin üstü insan var. Keşke anlayabilse yönetim bizdeki potansiyeli.

son 5 dakkadır top oynamıyoruz. Hakemlerde maöı ikram edecek Ulm'a 3 lük fauller uyrduruyorlar.

Webster Allah canini almasin emi, o ne bicim pas vermektir rakibe teslim etti topu resmen :mad:

Maç giderse Webster'dan dolayı....

Ertuğrulun yine yalnış 5 seçimi yüzünden rakip geri döndü neyseki hucumda attık

Kaybetmemizi isteyipte takima sallayalim diyenleri sevindirme Yarabbim :) Kazansak bile yonetime sallayanlar sallasin suc onlarin.

Shaqtin A Fool diye bir program olsa ülkemizde,sadece şu maçta en az 8 tane komik hatamız ortaya çıkar.

Atin bu atislari mac bizim ulan :) kacirmayin lutfen tatlilarim :)

Diğer maçı 2 kere uzatmaya götürüp 11 fark yemenin ne anlamı vardı? Uzatmaya götürmeden 2 farkla kaybetseydik şimdi ikili averajı almıştık.

Artık kazandık diyebiliriz.Her ne olursa olsun 2 maç üst üste kazandık.

Diğer maçı 2 kere uzatmaya götürüp 11 fark yemenin ne anlamı vardı? Uzatmaya götürmeden 2 farkla kaybetseydik şimdi ikili averajı almıştık.
bildiğim kadarıyla uzatmada yenilen fark sayılmıyor yeni kurallara göre

bildiğim kadarıyla uzatmada yenilen fark sayılmıyor yeni kurallara göre
Öyleyse ikili averaj bizde oluyor herhalde? Umarım doğrudur bu haber.

Eurohoops'a göre ilk maçın normal skoru eşitlikle bittiği için ikili averaj bize geçmiş. Çok iyi bir haber.

Geri