Eurocup 8. Hafta | Germani Brescia - Galatasaray

Ertuğrul hocanın gitmesiyle çözülecek gibi değil sorun şubedeki tüm idarecilerin yönetimdeki basketbol sorumlularınında değişmesi mümkünde yönetim dışından basketboldan anlayan aklı başında bir oluşum gerekiyor basketbolu size yem etmeyeceğiz

Ertuğrul hocanın gitmesiyle çözülecek gibi değil sorun şubedeki tüm idarecilerin yönetimdeki basketbol sorumlularınında değişmesi mümkünde yönetim dışından basketboldan anlayan aklı başında bir oluşum gerekiyor basketbolu size yem etmeyeceğiz

Ertugrul Erdoğan'ı kovarak gaz alırlar asıl sorun Ömer Yalçınkaya ve Ömer Cansever!

Normal şartlar altında Ertuğrul Erdoğan hoca için yolun sonuna geldik derdik ama hesap veren, hesap soran başı boş bir şube olduğu için herkes haberi yokmuş gibi devam edecek. İşte en acı nokta bu. Lig sonuncusuna yenilginin üstüne EuroCup sonuncusuna karşı süpürüldük. Ne desek boşa...

Şu anda yapılması gereken 2 şey var.İlki daha olabilecek bir şey.Çünkü sosyal medyada futbolda olduğu gibi basketbolda birlik sağlayamıyoruz.

1-Eyüp Yıldız ve onun gibi tanınmış çok kişiye hitap eden Galatasaraylılar'ın çok sert bir şekilde yazı kaleme alması lazım.Erkek basketbolumuzu ve kadın basketbolumuzu çok sert eleştirmeli.
Hatta başlık şu bile olabilir.
''Terkedilmiş bir şube : GALATASARAY BASKETBOL..! ''

2-Bizler taraftarlar olarak sosyal medyada yönetimi hep birlikte istifaya çağırmalıyız.Galatasaray basketboluyla ilgili büyük sayfalar ve takipçisi çok olan Galatasaraylıların liderliğinde.

Şerefiniz varsa, onurunuz varsa, haysiyetiniz varsa. Çoluğunuzun çocuğunuzun boğazindan geçirdiğiniz lokmayı biraz olsun önemsiyorsaniz toplayin pilinizi pirtinizi cekin gidin.

Son düzenleme:
Çok fazla yazacak bir şey yok... İnanın bu kadarını ben bile beklemiyordum. Bu işin sorumlusu tek başına Ertuğrul Erdoğan değil elbette ama haysiyet sahibi bir insansa maç sonu utanıyorum, kimsenin yüzüne bakacak halim kalmadı istifa ediyorum deyip çekip gitmesi gerekir. Başkan ve YK'ye ise şunu söylüyorum Aralık ayında kongre kararı alacaksınız. Bunun bedelini ödeyeceksiniz.

Basketbol şubesini Yok sayanların sonu hep hüsran oldu bunların sonunda aynı olacak. Çok fazla şey istemiyoruz sadece mücadele eden bir takım ve basketbol için savaşan yönetim ama İnan edin basketbol şubesini bunlara yem etmeyeceğiz

1000 tl ye kombine aldım eurocup ve lig maçları tivi bu da diye üye oldum.Bu takıma değil lafım bu yöneticilere güvendiğim için kendimi aptal gibi hissediyorum.Tamam çok yeterli değil kadro kimse kupalarda beklemiyor ama Afyon ve bu maçdan sonra kimse yapamadım bırakıyorum demez mi?

Hala bu branşı takip eden sado-mazo eğilimine sahip renktaşlarımı görüyorum. Ben basketbol branşını 1 ay önceden takipten çıkardım ne stres var ne üzüntü. Size de tavsiye ederim. Yok ben acı çekeceğim arkadaş diyorsanız buyrun takip edin.

Çok beklersiniz arkadaşlar. Galatasaray basketbolunu savunan toplasanız 100 kişi yok. Taraftarımızın tamamına yakını bu şubeyi kapatın parayı futbola yatırın diyen şahıslardan oluşuyor. Ee yönetim de zaten taraftarın dediğini yapıyor. Maalesef eski güzel günleri en azından şu 5 sene içinde göremeyeceğiz. Yönetim zaten bütçeyi düşürmek için takımlar küme düşse de kurtulsak temennisinde. İcraatler de bu yönde. Daha bugün, tek başına kaç senedir mücadele eden Sedat Hocamız bile pes ettiğini açıkladıysa buradaki birkaç taraftarı umursayacaklarını hiç sanmıyorum.

Yollar önce Ataman Beşiktaş’ın başındayken bizi elemişlerdi o seneden itibaren yükselen trend vardı 50 100 kişiyle maç izlerdik geldiğimiz noktaya bakınca insan üzülüyor.

Kadro çok da kötü değil aslında, Webster gelecek vaadeden bir yetenek, Harrison ve Hayes kıyısından da olsa nba görmüş adamlar, Arapovic toparlanma emareleri gösteren önemli bir potansiyel, Auguste bu lig için kalbur üstü bir uzun. Hatta Klaboucar dahi ligin kalburüstü guardlarından birisi. Yerliler pek parlak olmasa da ligde yerlisi iyi olan sadece bir kaç takım var.

Bu kadro bundan daha iyisini yapabilmeli. İşin kötü tarafı her geçen gün takımın çizgisi aşağıya gidiyor. Sezon başında alınan yenilgilerde son dakikaya kadar oyunun içinde kalan takım şimdi bazı maçlarda süngüsü hemen düşmüş vaziyette. Ben sezon başı alınan yenilgilerde dahi ciddi umutluydum ama şu gelinen nokta çok ümit kırıcı.

Oyuncuların paralarını alamamaları sonucu motivasyon kaybı yaşadıklarını düşünüyorum. Yoksa şu Brescia o kadar kötü bir takım ki şu maçın sonucuna kendileri dahi inanamamıştır.