EuroCup 9. Hafta | AS Monaco 76-71 Galatasaray

Tarih: 12.12.2018
Saat: 21:45
Yer: Stade Louis II Arena

Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı kesinlikle kazanmak zorundayız. Ligde son üç maçımızı kazanarak moralli bir şekilde bu maça çıkacağız. Monaco 6 galibiyet 2 yenilgiyle grubumuzda liderken biz ise 3 galibiyet 5 mağlubiyetle averajdan dolayı son sıradayız. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Son düzenleme:
Çok zor bir maç.
Galibiyet alacağımızı düşünmüyorum.
Açıkçası bu saatten sonra lige ağırlık vermek ve Play off mücadelesi yapmak çok daha uygun olacaktır.
Hedef ligte 6.olmak olmalı...
 
Bari konuyu acan Anil Mehmet Beyi uyaralim da adamcagiz Sinan erdeme gidip tek basina takimi destekler gorunmesin :) Bildigim kadariyla Anil Beyin kombinesi olmali ve Istanbuldaki maclari kacirmaz sanirim.

Maca gelecek olursak kazaniriz belki de at ile deve degil ya bu Monaco ?
 
İki hafta önce fikstüre baktığımda Monaco deplasmanına gideceğimizi biliyordum ama koca resmi sitemiz(!) öyle yazınca benimde dalgınlığıma gelmiş olmalı :). Kombine almadım ama 2 tane falan maç kaçırmışımdır herhalde. Salonun da yakın olması teşvik edici benim adıma.
 
Monaco aman aman bir takım değil ama mevcut Eurocup performansimiz bize umut vermiyor.Kazanirsak belki kalan maçta bir şey iddia edebiliriz
 
Neyi alkisladilar 2 dakika boyunca kacirdim gec actim cunku, Kacirmayan varsa yazarsa mutlu olurum. Azicik merakli melahat olduk da :)
 
Ilk yari 39-37 Monaco onde bitirdi ama belki 20 defa one gectik. Savunmalar on planda simdilik ve yani sira komik atislarda kacmiyor degil. Kazanabiliriz gibi geliyor bana. Neden olmasin ?
 
Sanırım quattara isimli sizelı bir uzunları baya sıkıntılı bir şekilde sakatlık nedeniyle kenara gitti.Oynamazsa avantaj bizim için çünkü ciddi ribaund tehtidi bizim için
 
Erol Can varken neden Kloubucar,Emir varken neden Can korkmaz.Çıkıp genç takımız diyip diyip duruyorsunuz ama hiçbir gelişme yok.Bir maçta bir adım ileri giderken sonraki maçta beş adım geri gidiyor takım.Ben şahsen bu sene kadın takımından umutsuzken kadın takımı toparlanmaya başladı erkek takımı geriye gidiyor.
 

Üst