EuroCup | 9. Hafta | Galatasaray: 103 - Krasny Oktyabr: 76

Maçı salonda izledim iyi bir oyun vardı Ege çok iyi iş çıkardı Don periyodun büyük kısmında Doğukan Şafak Göksenin Ege ve İzzet beşi sahadaydı iyi bir rotasyon maçı oldu Son periyodda Beşiktaş'a küfür edilirken Ergin Ataman seyirciyi susturmak istedi olmadı sandalyeyi tekmeledi sonra amigolar Herkez gider biz kalırız marşı söylettiler bu çok ayıptı Ergin hoca ya doğru yaptılar bunu bu güzel oyuna bu olay yakışmadı

Son günlerde iyice çileden çıkmaya başladım. Noluyoruz arkadaş! Futbol maçında(Astana) Pegasus üst tribün yönetim istifa diye bağırınca iki hafta önce istifa diye bağıran sözde galatasaray taraftar(endüstriyel futbol saçmalığının geldiği son nokta olan bedava bilet vs sayesinde birilerinin güdümüyle hareket eden taraftar grupları) grubu UA dan çok sevgili arkadaşlar sanki kendileri iki hafta önce istifa istememişler gibi yine galatasaray taraftarı olanlara saldırmıştır! Bu ne yaman çelişki arkadaş.. siz kimsiniz de millete saldırıyorsunuz en özgür hakkı o stada giden insanları o oynanan futbol karşısında bu yönetilememe halinde istifa istemleri. Ne değişti iki hafta bedava kombine mi buldunuz!!
Şimdi de herkes gider biz kalırız, hadi yaa ne güzel herkes gitsin.. bir eurocup maçında gelecek hafta FUTBOL maçında rakibe niye küfredersin! Bunun basketbolla ne ilgisi var değişikler... biri çıkıp anlatsın allahaşkına bu mudur arma sevgisi bu mudur renklere olan aşk. Sizin gibi galatasaraylılar olmaz olsun. Yoz kültür bu başka bir şey değil. Rakibe saygıı ezeli rakabet falan yok artık bir tek düşmanlık, böyle taraftarlık böyle takım sevgisi olmaz olsun. Cimbomumu Cimbom yapan fenerle, beşiktaşla olan rekabeti, avrupa kupalarında ülkeyi temsil etmesidir. Valla çıldırcam yaa afadersiniz ama herkesten özür dileyerek bu kelimeyi kullancam. İçine sıçtınız sporun...

Oynadığımız oyunu, yaptığımız rotasyonu ve oyuncularımızı değerlendirecekken konuştuğumuz konuya bakın!
Hele bir de amigolardan biri hocaya "Hadi be! İşine bak" tarzı bir karşılık vermesinin ardından "Herkes gider, biz kalırız' ı" kendi tribününe söyletmesi yok muydu? Sonra hoca sandalye tekmeledi oluyor! Tekmeler tabii akılları sıra hocaya bir de ayar çekiyorlar.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş özelinde bir beste var küfürlü (kan almaya geldik) arkadaş bu beste kadınların ve çocukların olduğu bir ortamda nasıl söylenir anlamak mümkün değil. Ergin Hoca isyan etmek de haklı rakibe saygınız yok tamam da kendi taraftarımıza da mı saygımız yok. Salonda küçük kız çocukları var. Ergin Hocam bu konuda sonuna kadar haklı bence. En zor dönem de Şubelere sahip çıkan Ergin Ataman salonda ve Ekrem Memnuna sosyal medya da herkes gider biz kalırız demek en hafif tabir ile basketbol bilgisizliği ve aymazlıktır. Maça gelir isek güzel antreman oldu !

Ben her zaman basketbol taraftarının ayrı olması gerektiğini ve gerekirse maçı 2000 kişi ile oynamayı tercih ederim. Dünkü rezillikten sonra hocanın morali alt üst oldu. Ne gerek var orda beşiktaşa küfür etmeye salonda 5 tane beşiktaşlı yoktur, tv bizim maçı izlemezler kendi maçları vardı yani ne gerek var şimdi orda besteler yapmaya hocayı kızdırmaya.

Ege rahat ribaund çekiyor özellikle hücum ribaundlarını. Göksenin de çok önemli katkı verdi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlenmesi bitince izleyebilirsiniz. :)

[video=youtube;RJpCgOiRe3w]https://www.youtube.com/watch?v=RJpCgOiRe3w&feature=youtu.be[/video]

Taraftarlar Beşiktaş'a karşı küfürlü tezahüratta bulunuyorlardı, Ataman da sadece takıma destek verilmesini istedi. Olay bundan ibaret. Hiçbir zaman anlayamadım böyle herhangi bir Avrupa maçında bjk veya fbye neden küfürlü tezahürat edilir bilemiyorum.

Ne kadar gelişmiş olduğumuzun göstergesi...