EuroCup | Cadi La Seu - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Bu sene eski format home/away'e dönüldü.
Konusu geçmişken geçen sene ev sahibi Bourges'e son dk'da hediye ettiğimiz EC Final 4 maçı aklıma geldi de sonra Bourges final maçını farklı almıştı gerçekten kıl payı basit hatalarla finale kalamamıştık..Bu vesileyle de fener adana şubesi Çukurova'yı yenip 3.lüğü getiren eski coach'umuz Efe Güven'i de yad etmiş olalım.
Alper hoca bakalım bu sene bunun üstüne koyabilecek mi?
 
Ramla maçını izliyorum. Shakira Austin ve Alysha Clark dışında bizi zorlayacak oyuncuları yok bence. Ama bu iki oyuncu WNBA yıldızı oyuncular ve büyük maçları büyük oynuyorlar.
Yarı finalde Ramla gelse bile eleyip finale kalacağımızı düşünüyorum. ASVEL maçında ise günlük maç performansına bağlı olarak belki kazanabiliriz.
 
Ramla son çeyrekteki oyunuyla aldı maçı. Genelde 6 oyuncu ile oynuyorlar ve de pota altını S. Auistine çok top kullandırıyorlar. Babkina sayı olarak zayıf kaldı ama çok ciddi asit katkısı veriyor , 14 assist bu maçta.
 
Venezia rövanş maçını da kazanamaz bence. Shepard haricinde Venezia’da iyi oynayan ve fark yaratan oyuncu yok. Ayrıca Ramla’da Shakira Austin belki de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor hem hücum hem savunma anlamında. Ve Ramla’da büyük fark yaratıyor.
Rövanş maçını da Ramla kazanır.
 
Bu sene Venezia’nın kaç maçını izledin merak ediyorum.
İlk maçta Ramla belki de bu sezonun en kötü basketbolunu oynadı ama buna rağmen 5 sayı fark ile kazandı.Zaten Shakira Austin kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. WNBA’de bile bu kadar baskın bir basketbol oynamıyordu. Alysha Clark’ın da devreye girmesi ile Ramla Eurocup‘ın en iyi 2 ya da 3.kadrosu bana göre.
Ramla güle oynaya eler Venezia’yı.
 
Son düzenleme:
Venezia da aman aman bir oyuncu yok biraz Shepard biraz Kuier o kadar takım oyunu oynayıp evinde rakiplerini yeniyor.Ramla için 5 sayı çok riskli ben Venezia geçeceğini düşünüyorum.
 

Üst