EuroCup | ENEA Gorzów 78-71 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Pelin potanın dibinden atıyor ve top çembere değmeden panyadan yana gidiyor, diğer tarafta karşılayan Meltem aynı şekilde iade ediyor. Komedi filmi 😂
 
Maçı 78-71 kaybettik.
Cidden anlamıyorum , Coatesi neden pota altında kullanamıyoruz. Aslında bunun cevabı belli bizim 3 oyum kurucumuz ışıl+pelin+pulvere bir tane karşı takım oyun kurucusu Lindsay Allen etmediği için. Bu arada yanlış anlaşılmasın Lindsay da süper biri değil ama bizimkilerin yanında 5 yıldızlı star kalıyor.
Çok fazla gereksiz 3 lük deniyoruz , çünkü topu pota altına indirmeyi beceremiyoruz. Kamile de gününde olmayınca maç gider tabi.
 
Maçın kaybedileceği neredeyse ilk yarıda belli oldu. Koç bizim gibi maçı seyretti sadece. Alper Durur'u çok yetersiz buluyorum. İlk ciddi maçta patladık...
 
Kamile'nin ne kadar istikrarsız olduğunu ve Galatasaray gibi bir takımın asla ilk skoreri olamayacağını gördük.
Pelin geçen seneden beri inanılmaz bir düşüşte. Bomboş şutları da sokamıyor artık. Sanki hiç idman yapmıyor gibi bir hali var.
Avrupa için aldık dediğimiz Pulvere ve Putnina vasat altı oyuncular.
Rakip ile aramızda ciddi bütçe ve kalite farkı vardır ama işte öyle bir koç var ki zaten gelmesi bile hataydı. İnşallah en kıza zamanda gönderilir.
 
Kendimce kadın basketbolu takip ederim ve severim. Rakip takımdan kimi alırsınız diye sorsalar Tilbe Şenyürek'den başka isim veremem, vermem. Bugün öyle bir takıma kaybetti Alper Durur. Onun ismini veriyorum çünkü bu rakibe karşı ne olursa olsun kazanmalıydık. Diğer kazandığımız maçları da izledim ve sahada basketbol adına olumlu bir şey görmüyorum.

Saygılar.
 
Çok zor bir deplasman oynadık ve yeni bir takımız demiş Alper Durur.

Şu kazanılan veya kaybedilen maçlardan sonra ne zaman yeni bir takımız demeyi bırakacak insanlar ? Biz neredeyse her sezon yeni yabancılarla yola çıkıyoruz zaten.Bizi geçtim Avrupa'da çoğu takım her sezon kadrosunu yeniliyor kadın basketbolda.

Dün bize karşı oynayan 8 oyuncunun sadece 2 si geçen sezon Gorzow'daymış o 2 oyuncununda dün bize sayısı yok.

Şu ezber açıklamaları sevmiyorum.Kazanmayı istiyorduk,kaybettik.Olmadı vs.Yahu bu nedir.
 

Üst