EuroCup | Galatasaray Çağdaş Faktoring 85-91 InvestInTheWest Enea Gorzow

Efe Güven bu sezon takımın başında olsaydı bir derbide şapkadan tavşan çıkarabilirdi. O maçın ardından da öyle bir açıklama yapar ya da görüntü yaratırdı ki tüm Fenerbahçe tribüncüleri branşa üşüştüğü gibi 97-98'de 57 sayı farkla kazandığımız derbinin rekor hüviyeti tarih olurdu.

2015 ve 2016 yazlarında federasyonla masaya oturmasının ardından ruh temelli bakacak olursam kendisine dair buz gibi hissetmekle birlikte Ekrem Memnun yazılabilecek yegane aday, yegane alternatif. Efe Güven imajını, yöntemlerini 180 derece değiştirmediği sürece zararı faydasını katlar bu bütçe ve rakip denkleminde.
 
Bizim taraftarımızı herkes biliyor.Bu iki yerli hocamız harici başka bir Türk hoca takımın başına gelse ''ne başarısı var'' ''kimin abisi,kimin amcası'' yaklaşımında bulunulacak.Geldiğine,geleceğine pişman ederiz.Efe Güven bile geldiği dönemde yemediği laf kalmamıştı.Ben Efe hocaya bayılmıyorum bu arada.Keşke iyi bir yabancı hoca gelse diyeceğimiz noktadada şube yönetimi yabancı koç olarak çok düşük kariyerli Paden'i getiriyor.Seçenek malesef kalmıyor.Keşke Efe Güven bizden sonra bir takım çalıştırsaydı bir görebilseydik,neler yapabiliyor,değişim içinde mi diye.
 

Üst