EuroCup | Galatasaray MP 103 - 82 Trefl Sopot

Maç için söylenecek fazla bir şey yok. Seyirci hayal kırıklığıydı 1890 seyirci varmış sanırım. Ki bana daha az geldi. Tabii ki gelen herkesin ayağına yüreğine sağlık. Antrenman temposunda oynadık. Ergin hoca mizaç olarak agresif gözükmese de oyunda lakayıtlık olduğunda sert tedbirler aldı hep. 3. periyot skorunu oyuncularına söylerken (6 sayı farkla yenildiniz bu periyotta!!) oldukça sinirliydi.

Maç için de hoşuma giden ve unutmayacağım dialog ise. Maçın ilk molasında hoca takıma bağırırken (İngilizce) Arkadan bir çocuğun "Hocam ne diyorsun sen!" demesi üzerine hoca molanın kalanında Türkçe anlattı:)) (O an ki beşimiz Ender-Jamont-Hawkins-Macvan ve N Dong idi). Çaktırmadan çocuğun duygularını da okşamış oldu Hoca. Seviyorum Ergin hocayı. Oyunu hiç kasmadan akışında giderken çaktırmadan yaptığı hamleleri ile seviyorum. Misla maçın bir anında tüm takıma kızıp ileirde pres yapın hareketi yapıveriyor:))

Sopot maçı zaten bizim için önemli maçlardan değildi ama seyircinin de artık "taraftar" olması gerektiğini anlaması lazım. Bİz bu takıma enerjimizi vermemiz gerekirken başta hoca olmak üzere takım tribüne enerji dağıtıyor. Oyun için herkese teşekkürler. Can'ın Sertaç'ın sayı bulduğu maçta sayı bulamayan tek oyuncumuzda Dudley'di bu da ek not olsun :))

inanamıyorum yaa 5-6 liraya harika bir ortam inanılmaz bir görsel şölen imkanı yaratan bu takımı 2000 kişi bile izlememiş. üzülmemek elde değil.

Top kaybı istatistiği her maç daha da hoşuma gitmeye başladı. 20 asistin yanında 4 top kaybı hiç bir şey değil. Hep böyle olması dileğiyle.
ki sayı pası-top kaybı oranının 3/1 olması kabul edilebilir bir şeydir çoğu koç için. 20 değil 30 sayı pası yaptı bizimkiler. 7,5 sayı pasına karşılık 1 top kaybı.

Spot koçu maç sonu açıklamasında,bizim sadece eurocup'ın değil Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğumuzu ve bugün bize verdiği basketbol dersinden dolayi bize teşekkür ettiğini söyledi :) Rica ederiz canım bizim için büyük bir mutluluk ve şerefti :) Tek size değil inşaAllah ligte ve avrupada herkeseule bu dersi verecegiz Allah'ın izniyle...

geçen sezon play off ilk turunda elenmiş takım orada biz eurocup'tayız. şu takım euroleauge takımı ve orayı hak ediyor. seneye mutlaka katılmalıyız.