Eurocup | Son 32 | 3.Hafta | Galatasaray 87-59 Szolnoki Olaj

Olaj gerçekten kötü bir takım ama yine de klasik iç saha maçı performansımızı da övmeden geçmeyeyim. Yine savunma direncimiz yüksek, hücumlarımız akıcı ve koç da bildiğimiz performansındaydı.

Şu oyunu deplasmanlara da yayarsak çok iyi olacak, bir an önce onu da başarmamız gerek.

Green, Dorsey ve Mc collum'un olmadigi bir günde bu kadar rahat kazanacagimizi düsünmüyordum . Rakip takımı ilk kez duyuyorum .. cok zayif bir takım izlenimi verdi
Bu aksam takır takır oynayan takıma Chuck davis ve guard transferi ile birlikte toplam bes oyuncunun katılacagını ekleyelim .. .

Sassariyi yenmeyeni dövüyorlar ama biz yenildik :(

Sizin gibi takımda deplasman maçlarını küçümsüyor sonuç hüsran.

Şu takım tam kadro oynasa da hepimiz rahatlasak

Sassaride Olajda berbat takımlar, biz zaten herkese yeniliyoruz :D. Onlar iyi olsun ya da olmasın deplasmanda istikrarlı bir şekilde yeniliyoruz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler takımımıza. Gerçi rakip kolaydı ama olsun biz ne kolay rakiplere maç kaybettik. Bu arada Ergin ataman rotasyon yapmıyordu ama zorla da olsa yapmak zorunda olması güzeldi.

Ege-Şafak-Dusan-İzzet-Doğukan toplam 63 dk oynadı, Göksenin ile beraber 87. Toplamın %45'i. Buna rağmen Schilb-Lasme-Sinan 30 dk civarı oynadılar. Sakatlıkların bizi getirdiği noktanın istatistiksel görüntüsü.

Fazla süre alamayan oyuncuların halini gördükçe koça rotasyon konusunda kızamıyorum. Arada uçurum var çünkü. Ege, İzzet, Duşan çok yetersiz. Şafak da ceza şutlarını sokamayınca bir numarası kalmıyor. Yani ben olsam ben de oynatmam bu halleriyle. Sonuçta bu oyuncularla en çok vakit geçiren, onları en çok gözlemleyen kişi Ataman. Suçu koçtan ziyade kendini/oyununu geliştirmeyen sporcularda aramalı biraz da bana kalırsa.