Ben hala bilhassa ilk 20 dakika inanılmaz 3'lük atan ve 2.10 üzeri 3 pivotundan (Balvin, Fischer, Pasecniks) gayet sağlıklı katkı alan Gran Canaria'ya karşı 3 periyot nasıl oyunda kaldık onun merakı içerisindeyim. Maç bence çoktan kopmalıydı da oyuncular mı başka yürekli oynadı, yoksa Oktay hoca adamlara basketbol serumu mu pompaladı bilmiyorum, Yücel Platin'le Sakallıoğlu bile ilk 3 periyot takımın uzun eksikliğinden konuşma gereksinimi duymadılar. Galatasaray tarafının muhteşem yönetimsel boyutuna gelirsek ise heralde karşı yakanın 3. pivotunu (Ahmet Düverioğlu) 10 dakikalığına kiralasak bu maçı kazanacak noktaya da getirirdik. Evet, ezeli rekabette koskoca Galatasaray'ın geldiği nokta bu, Obradovic'in pek sümüğüne götürmediği 20'lik pivotu bizim takımın en elzem ihtiyacı. Hem de bu durum 3 aydır böyle, biz hala Henry Walker filan. Neyse, küfür etmeyeceğim.
10 kilo fazlasıyla kendini sakatlama noktasına gelen Henry Walker dahil takıma gösterdikleri yoğun çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Bu 3 aylık büyük günahın en az vebali sizde.