EuroCup | Trefl Sopot 65 - 94 Galatasaray

EuroCup 1.Hafta Maçı
Trefl Sopot - Galatasaray
7 Kasım Çarşamba 21.00
ERGO Arena - Polonya

Trefl Sopot
TURNER, FRANK
DYLEWICZ, FILIP
DABROWSKI, PIOTR
STEFANSKI, MARCIN
BREMBLY, DAVID
LOOBY, KURT
SPRALJA, SIME
JARMAKOWICZ, MATEUSZ
WACZYNSKI, ADAM
MICHALAK, MICHAL
ZAMOJSKI, PRZEMYSLAW
HARRINGTON, JUNIOR
JASKIEWICZ, LUKASZ
LEBIEDZINSKI, ALEKSANDER

Koç: Zan TABAK

Ben açıkçası söylendiği kadar tehlikeli bir takım olduklarını düşünmüyorum. Burada rahat geçeriz ama Polonya deplasmanları zor geçer, normaldir. Bu takım geçen seneki performansının yarısı Koszarek'e aitti zaten ve o da artık Prokom'da. Geçen seneki havalarında olduklarını sanmıyorum. Vurup geçeriz bence.

Grupta 6'da 6 yapabiliriz. Başlangıcı bu maçla yapıyoruz. En kötü tarafı o akşam Cluj maçı var, ikinci yarısı kaçacak.

eurosport 2 de veriyor ama o da herhalde d smart da .
Galatasaray tv yi türksat uydusu üzerinden herkese ulaşacağını beklerken, her gecen gün şifreli platformlara hapsoluyoruz.

Maçımız LigTV3 yayın akışında mevcut. Yalnız maçın başlama saati 21:00 ama akışta 20:00 yazıyor. LigTV3 ekranlarında olacak yani.

Eurosport 2 yayın akışında 19:30'da Eurocup maç yayını görünüyor ama o saatte herhangi bir maç mevcut değil.

d smart da, eurosport 2 maçı yayınlıyor iyiki zamanında kampanyalı dsmart almışım ama ne zamana kadar böyle diditürkle uğraşıcağız, yakında bunlar euroleaguedi alır

Bende şampiyonlar paketi vardı.BBL maçlarını da kapsıyor ama Avrupa maçları spor extra paketine dahilmiş.Mecburen satın aldım PL maçlarını felan da kapsayan bir paket.Son dakika süpriz yaşamayın.