Eurocup Tv Yayını

Kablolu TV de hiç rastlamadım Sports TV ye açıkçası. Acaba sadece özel receiver i olan ve biraz daha pahalı TeleDunya da mı çıkıyor? Evde normal kablolu da göremedim.

Normal uyduda var hatta geçen yıl türkiye kupası maçlarını da yayınlamışlardı kötünün iyisi oldu bence sports tv ama açık kanalda olması iyidir...

Kablolu TV de hiç rastlamadım Sports TV ye açıkçası. Acaba sadece özel receiver i olan ve biraz daha pahalı TeleDunya da mı çıkıyor? Evde normal kablolu da göremedim.

Biraz paraya kıy başkan, digital görüntü kalitesine geç artık. : ) HD Kutu hediyeli kampanyaları biraz pahalıya mal oluyor (sadece TV için ödediğin ücret aylık 36 TL´ye çıkıyor), Conax uyumlu HD/LED TV varsa 125 TL´ye Conax Module al, daha iyi. Bu durumda aylık ödemen 12,5 TL olur.

Biraz paraya kıy başkan, digital görüntü kalitesine geç artık. : ) HD Kutu hediyeli kampanyaları biraz pahalıya mal oluyor (sadece TV için ödediğin ücret aylık 36 TL´ye çıkıyor), Conax uyumlu HD/LED TV varsa 125 TL´ye Conax Module al, daha iyi. Bu durumda aylık ödemen 12,5 TL olur.

İş yerinde Teledünya' lı Kablolu TV var :)
Onu da Önder başvurup almıştı zaten eheh bana kalsa normal kablolu da kalırdım :p

Demek ki neymiş, Eurocup maçlarının olacağı akşamlar ofiste fazla mesaiye kalacağız :)

Gecen senede İspanya ligi yanlış hatırlamıyorsam trt spor daydı , şifresiz yayın yapan bir kanal zamanında cengaverlik yapıp Beko Basketbol Ligi’nin yayın haklarını alsaydı keşke :(

eurocup maçlarımızın hangi kanalda yayınlanacağı daha kesinleşmedi galiba.Gönlümden geçen kanal yarı final yaptıgımız sezonun yayıncısı kanal24 ayrıca cnntürk veya trtspor olursada fena olmaz. Sports tv veya GsTv 'de seçenekler arasında..

Kulübümüz bünyesinde bu işle ilgilenen Ticari İşler ve Medya Direktörlüğü'ne yeni bir atama olmuş .Umarım Forma mevzusuna benzemez bu işte.Ve herhangi bir platforma bağlı olmayan ulusal yayın yapan şifresiz herkesin kolaylıkla ulaşıp izleyebileceği bir kanalla anlaşılır

Eurosport 2 Eurocup'ın zaten resmi sponsoru bizim her maçımızı verecekler diye bir kaide yok. Ama iddialı girdiğimiz bu turnuvada yayın haklarımızı satamıyorsak bu büyük beceriksizliktir.

Spor Ekranı ‏@tvdesporekrani
SON DAKİKA | Galatasaray M.P'ın ULEB Eurocup maçlarının LİG TV 3'den yayınlanması bekleniyor.

Böyle birşey var umarım doğru değildir.