Eurolague 17. Hafta | Galatasaray 87-79 Zalgiris

Sezonun başında kaybettiğimiz Kızılyıldız maçına nasıl sezonun en kötü mağlubiyeti diyorsak bu maç da öyle bir maç olacak. Kaybetmenin kesinlikle bir bahanesi olamaz.

Biz taraftar olarak bu maçtan kesin galibiyet bekliyoruz. Takımın durumu ne olursa olsun takımı artık galip olarak görmek istiyoruz. Maç konusunu açarken bunu yazmak uygun düşmez ama galip gelemiyorsak birileri bunun hesabını vermeli artık.

Bu maç Cuma günü saat 20:00'de oynanacak.
 
Kaybetmenin kesinlikle bir bahanesi olamaz mı? Siz Ergin Ataman'ı tanımıyorsunuz sanırım. İstediğiniz bahane olsun. Ondan bol ne var? Kaybedelim de maç sonunda bir görün.
 
Yillardir galatasaray basketbol takimini takip ederim kotu oynayip Kaybettiğimiz koçlarin formsuz olduğu oyuncuların lakayit olduğu bütçenin yetersiz oluşu vs nedenlerden dolayı çok maç kaybettiğimiz olmuştur lakin bu sezon çok farklı yönetimden en alt kadroya kadar planlama transfer vs vs herşey fiyasko ben artık her mac aynı şeyleri tekrar tekrar seyredip durmaktan sıkıldım koskaca kulüpte buna bir dur diyecek adamda yok yendiğimiz maçlarda bile hicbir zaman rahat olamadik buda işin en aci tarafı lütfen artık herkes kendine bir çeki düzen versin ve bu maç sonu radikal kararlar alinsin.
 
Ataman'da bahane çok merak etmeyin. Kimsenin radikal karar falan alacağı da yok bu sezon tıpkı 2 sezon önce olduğu gibi çöpe atıldı..
 
Bu maçta galip geleceğimizi düşünüyorum, ancak ne var ki alacağımız galibiyetten sonra Ergin Ataman'ın kahraman edasında (tıpkı Fatih Terim'in Kosova'yı veya daha düşük bir takımı yenip de verdiği röportajlardaki böbürlenmesi gibi) maç sonu röportajı vereceğini düşündükçe, galibiyetin hayırlı mı yoksa hayırsız mı olacağı konusunda şüphelerim oluşuyor. Neyse taraftarız sonuçta umarım kazanırız.
 
Kaybedersek: Daye ve Tyus'tan katkı alamadık. Aslında maça iyi başlamıştık ama sonra yorgunluk baş gösterdi. Çok dar rotasyonla oynuyoruz. Rakibimiz tecrübeli, Eurolig'in gediklisi. Sinan bugün kritik anlarda top kayıpları yaptık. Sonuç olarak mağlubiyet geldi. Sert tedbirler alacağız, bu formanın Galatasaray forması olduğunu hatırlatacağız.

Kazanırsak: Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemin üstüne yaşadığımız şanssızlıklar ve sakatlıklara rağmen oyuncularım yılmadı. Harika bir reaksiyon gösterdi ve destansı bir galibiyet aldı. Taraftarımızla bütünleşerek güzel bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçları da kazanarak bir seri yakalamak ve kendimizi playoff potasına sokmak istiyoruz.
 
Kagıt üzerinde belki de eurolig'de en rahat kazanabilecegimiz maç olarak gözüksede bu mental durum ile kazanma ihtimalimizi çok zor görüyorum . Geçen hafta italya'da milano'yu yendiler . En azından deplasman reaksiyonları var . Bu sezon izledigim ruhsuz takımdan sonra basketboldan sogudum . Gram zevk almıyorum. Açıkcası sonuc çokta umrumda degil . ' iş olsun ' diye yazilmiş bir yorumdur ...
 
Kaybetmek gibi bir ihtimali aklımdan bile geçirmek istemiyorum. Bu takım artık kendi onuru için ortaya karakter koymalı ve kazanmaya başlamalı. Ve tabii hoca da.

Euroleague prestijimiz için de kazanmalıyız.

Salonda olacağım, inşallah kalabalık oluruz.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kaybedersek, bu çok normal bir şeymiş havası olması beni çıldırtıyor. Her seferinde Galatasaray'ın imkanları bu kadar denerek mağlubiyetlere kılıf bulunuyor. Ergin Ataman'ın bir kerede çıkıp sadece kendisini ağır şekilde eleştirdiğini görmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübünün basketbol şubesinde evet imkanları ile hedefleri örtüşmüyor olabilir fakat lig sonuncusu olmayı asla haketmiyor hele hele bu tablo normal izlenimi veren bir antrenör zihniyetini hiç haketmiyor.

Ergin Ataman'ın bu sezon bugüne kadar ders aldığını görmedim ama bu oyuncu grubu da karakterli bir oyuncu grubu. Elbet bir yerde dur diyecekler ve koça rağmen kazanacaklar. İşte bu maç o maç olmaya aday.
 
Perşembe-Cuma günleri gelmesin istiyorum artık .Transferin ilk günlerinden beri belliydi olacağı sezonun kalanın ızdıraba çevrileceği. Biz galibiyet falan alamayız bu saatten sonra Zalgris de dinlene dinlene yener bizi.
 
Daye'yi bir şekilde işin içine çekmek gerekiyor.
Hâlâ mi diyeceksiniz ama az da olsa ümidim var.
Bari bu maçı kazanalım.
Ne bileyim belki bir başlangıç olur.
 
Sarunas tempolu oyunu sever eğer bizde hücumda oyunu Micov-Daye ikilisi üzerinden götürürsek kafa kafaya gider maç. Sinan elindeki topu 20 sn beklemek yerine Daye'nin bire-birlerine bıraksa belki o da kendini bulacak. Rol oyuncusu olunca yapamıyor adam
 
Eskiden günler öncesinden havaya girer, heyecanla maç saatinin gelmesini beklerdik.

Şimdi ise bir an önce şu lanet sezon bitsin istiyorum. Emeği geçenlere tebrikler. Sonuç da zerre umrumda değil.
 

Üst