Eurolague 17. Hafta | Galatasaray 87-79 Zalgiris

Kahretsin nesineden 3 liralık oynayıp maçı seyredemedim. Bruno iyi bir skorer galiba, aynı zamanda da asist olarak da istatistik defterini doldurmuş. Diğer şutörler bakalım, ne zaman devreye girecek.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Diebler ve Daye'den katkı alamamamıza rağmen harika bir hücum performansı ortaya koyduk. En büyük etken Fitipaldo-Sinan'ın yanyana oynaması elbette. Hem sayı katkısı verdiler hem de pota altını çok iyi beslediler. Pleiss'ın gayretine de ayrıca tebrikler.

Uzun süre sonra EL'nin hakkını verdik. Güzel bir galibiyet oldu.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maçı izlemedigim icin ilk işim istatistik kagıdına bakmak oldu . Bruno fitipaldo 21 sayı 6 asist ! Macın tekrarını izlemeli...
 
Sinan 30 dakikanın altına inince çok faydalı oluyor. İstenilen eurolig takımında oynayacak kapasitesi var. 25 dakika oynabileyecek bir takım kursaydık ,Sinan bizi bir seviye atlatabilirdi.
 
Sinan 30 dakikanın altına inince çok faydalı oluyor. İstenilen eurolig takımında oynayacak kapasitesi var. 25 dakika oynabileyecek bir takım kursaydık ,Sinan bizi bir seviye atlatabilirdi.

Faydalı olduğu kısmına katılmıyor olmamla birlikte ikimiz de aynı şeyi hedefliyoruz, sinanın süresinin azalması

Önce 25 olur sonra 15 benim için sıkıntı yok
 
Son düzenleme:
Hayır, kaybedince de maç sonu basın toplantısına katılıyor. O bütçe lakırdıları oradan çıkıyor. Emre açık belirtmiş maç sonu kazanan takımın koçuyla saha için bir röportaj yapılır.
 
Birde Sinan'ın maçın sonunda Milaknis'i bloklaması maçtaki etkisini damgaladı. Süresi azaldığında herşeyi en iyi şekilde yapabiliyor. Üçlük yüzdesi artıyor, blok yapıyor, keyif alıyorum onu izlerken.
Pleiss gerçekten çok profesyonel bir oyuncu şartlar ne olursa olsun o her maç aynı özveriyle savaşıyor. Sakatlıklar, yorgunluklar hiç bir şey etkilemiyor onu. Helal olsun.

Fitipaldo biraz daha dikkatli oynayıp top kayıplarını azaltsa (sanırım biraz tecrübesizlik) yeni Carlos Arroyo'yu aldık diyeceğiz. Umarım dahada iyi olur.
 

Üst