Euroleague 1. Hafta | Galatasaray Odeabank 81 - Perfumerias Avenida 56

Maçı 81-56 kazanarak Avrupa Ligi'ne güzel bir başlangıç yapıyoruz. Nevriye 23 sayı 10 ribaund 5 asist ile Işıl 8 sayı 8 ribaunt 10 asist ile Zellous 18 sayi ile Alba 15 sayi 6 ribaunt 3 asist ile Bone 8 sayı 7 ribaundla ve Bahar da 6 sayi 9 ribaunt ile oynadı. Tebrikler Sarayın Sultanları...

Bayan basketbola ilgi her sene biraz daha geriye gidiyor sonunu çok merak ediyorum. Bu gece yapılan başlangıç için tebrikler Dişi Aslanlar. Nöbette olmasaydım kesin salonda izleyecektim kısmet olmadı. Galibiyet için kucak dolusu sevgiler ve saygılar Sarayın Sultanları...

Öncelikle yayın olmaması inanılır gibi değil. Gerçekten büyük bir ayıp bizim adımıza.

Takıma gelince inanılmaz bir 3 periyot oynadık. Bir çok kişi tanımayabilir ama Avenida çok kötü bir takım değil, iyi oyuncuları var. Ve böyle bir takıma 3 periyot sonunda 30 fark atmak muazzam bir iş.Son periyot doğal olarak farkın verdiği bir gevşeklik oldu. Süre alan bütün oyuncularımız iyiydi, Işıl, Nevriye, Alba, Bahar, Shavonte. Işıl 2 sayı 2 ribaund ile triple double'ı kaçırdı yazık oldu.

Ekrem hoca müthiş yönetiyor takımı ve herkes ciddi saygı duyuyor. Her seferinde yazıyoruz ama cidden bizim için çok büyük şans.

Bugünkü oyun sezonun en iyisiydi sanırım. Çok umut verdi açıkcası. İnşallah böyle devam eder.

Tribünde toplasan anca 200 kişi vardı. Yazık..

Maçı yayınlamayan GS tv yi kınıyorum. BJK tv bile en son FB ile oynadıkları maçı 3G olarak yayınladı. Sen bunu bile yapmıyorsan ben bunun altında başka şeyler ararım. Skandal bir durum.

ekrem memnun ve sarayın sultanları şu ana kadar yaptıkları mücadele ile saygıyı ve övgüyü sonuna kadar hakediyorlar avrupa yolculuğu için avrupalı bir guard lazım ratasyon sıkıntısı çekmemek adına... sanchonun da dönüşüyle makine düzeninde işleyen birtakım olacağız inşallah

Genç oyuncular neden süre alamıyor, Özge, Ayşe neden oynatılmıyor sebebini bilen varsa bir zahmet aydınlatsın, Barbolini bile turnuvalarda 15 yaşındaki kızları oynattı, Dün çok zorlandığımız Bursa BŞB. maçında bile en kritik yerlerde 18 yaşındaki Nursevil Blok için yine 18 yaşındaki Bihter servis için maç boyunca oyuna girdiler..

Ekrem hoca hakeden alır formayı diyor, demek ki Ayşe ve Özge hocanın istediği bir performansı sergilemiyor antremanlarda, hoca da şans vermiyor, kızlar da biraz çabalamalı

Ekrem hoca hakeden alır formayı diyor, demek ki Ayşe ve Özge hocanın istediği bir performansı sergilemiyor antremanlarda, hoca da şans vermiyor, kızlar da biraz çabalamalı

Genç oyuncular antrenman yaparak değil, oynayarak tecrübe kazanır, kusura bakmasınlarda ben bu antrenman performansı lafına gıcık oluyorum, iyi oyuncu antrenmanda değil sahada belli olur, +30 yaptığın maçta bu oyuncuları oynatacaksın, maç içinde görmeden sadece antrenman performansı ile bir oyuncuyu tam olarak değerlendiremezsin, önümüzde örnekleri çokça var..

Genç oyuncular antrenman yaparak değil, oynayarak tecrübe kazanır, kusura bakmasınlarda ben bu antrenman performansı lafına gıcık oluyorum, iyi oyuncu antrenmanda değil sahada belli olur, +30 yaptığın maçta bu oyuncuları oynatacaksın, maç içinde görmeden sadece antrenman performansı ile bir oyuncuyu tam olarak değerlendiremezsin, önümüzde örnekleri çokça var..

Tamamen katılıyorum
çok güzel özetlemişsiniz.