Euroleague 11. Hafta | Galatasaray 56-67 Ekaterinburg

Bu takımın çok daha fazla seyirciyi hak ettiği ve görmek isteyeceği kesin, kendimin bencilce düşündüğümü de biliyorum ama 50 tane bu takımı gerçekten seven, en kötü gününde de en iyi gününde de yanında olacağını bildiğim insanla maçları izlemeyi, Bjk maçındaki 600-700 kişiyle ya da Fb ile final serisinde dolu salonla izlemeye tercih ediyorum ben.

Helal olsun kızlar size bunu reva görenleri de Allah bildiği gibi yapsın.Adamız diye sağda solda konuşmaya devam etsinler..

Şöyle bir 9-10 bin kişi gelseydi şu maça. Yönetim uyuma basketbola sahip çık ! Murat Özyer istifa ! tezahüratları daha fazla yankı bulurdu. Bu yönetim basiretsizliğin göstergesidir. Bone-Casas-Kıta dışı oyuncu eksikliğine rağmen bu takım sahaya karakter koyuyorsa yönetimdeki karaktersizlerin takımın sahaya koyduğu karakterden biraz nasiplenmesi gerek. Para yok demek kolay. Sizler çözüm üreteceksiniz. Çözüm üretmeyin ağlayıp , sızlayacaksanız o koltukta durmanızın anlamı yok.

Ekrem Memnun ve öğrencileri bugün kaybetmiş olabilir ama kaybederken bile birçok taraftarın takdirini defalarca kazanıyor. Helal olsun sizlere. Çaresiz bırakanları unutmuyoruz.

Maçı izlemeye gelen birkaç yönetecici vardı, maç esnasında hop oturup kalkıyorlardı, maç sonunda düşüncelerini öğrenmek isterdim. Utanmışlarmıdır acaba...

Maçı izlemeye gelen birkaç yönetecici vardı, maç esnasında hop oturup kalkıyorlardı, maç sonunda düşüncelerini öğrenmek isterdim. Utanmışlarmıdır acaba...

Düşünceleri belii, maçan sonra gstv'ye elendik demişler azcık araştırma zahmetinde bile bulunmadan. Gönlünden geçirdikleri tabi elenmek ne de olsa.

Gerçekten şaka gibiydi, Can, hayır şansımız devam ediyor deyince "öyle mi" diye soruyor bir de.. Neymiş seneye basketbol şubelerine daha çok yatırım yapacaklarmış, daha iyi sponsorlar bulacaklarmış... Tamam daha çok yatırım yapın ama önce bu sene şu kızların paralarını ödeyin.. Halen gruptan çıkma şansımız var, ligde lideriz, şampiyonluğun büyük adaylarından biriyiz (ki o önemli 2 oyuncu ayrılmazsa) çöpe atmayın be kardeşim bu seneyi

Gerçekten şaka gibiydi, Can, hayır şansımız devam ediyor deyince "öyle mi" diye soruyor bir de.. Neymiş seneye basketbol şubelerine daha çok yatırım yapacaklarmış, daha iyi sponsorlar bulacaklarmış... Tamam daha çok yatırım yapın ama önce bu sene şu kızların paralarını ödeyin.. Halen gruptan çıkma şansımız var, ligde lideriz, şampiyonluğun büyük adaylarından biriyiz (ki o önemli 2 oyuncu ayrılmazsa) çöpe atmayın be kardeşim bu seneyi

Daha çok yatırım daha iyi sponsor yalanı geçen Haziran'da Aysal tarafından kullanıldı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Seneye burada mı olacaklarmış zırtapozlar?Bu kafa yapısı yeni dönemi geçtim ikinci bir 6 aya daha sirayet ederse kulüp biter.

Yav ne yalancıymış bu yöneticiler, ulan delikanlı olun azıcık bee, rezil herifler. Siz kim kulüp yönetmek kim. Bülent Tulun'dan ne farkınız var sizin. Açsanız burada ne işiniz var.Sizin yapacağınız yöneticiliğin.......

Burçin Badem twitterda Ekrem hocanın 15.000 taraftar isterim dediğini yazmış Wisla maçı için.. 2.000 den fazla gelen olmaz da yine de eğer gerçekten salonun dolmasını istiyorsanız öyle sadece twitterda yazmakla olmaz.. Bir şeyler yapın, tüm alt yapı oyuncularını çağırın, futbolcuları davet edin ki bazıları geliyor zaten.. ultrAslan ile iş birliği yapın, Wisla bizimle oynadığı maçta E.L rekoru kırdı, biz de bu rekoru onlardan almak istiyoruz, gelin hem takıma destek olalım hem de rekoru kıralım deyin

Ekrem hoca 6 aydır alınmayan kısayı,Kelsey Bone'u,oyuncuların maaşlarını istemiyordur tabi.Varsa yoksa 15 bin taraftar.