Euroleague 13. Hafta | Unics Kazan - Galatasaray

Bir "bu deplasmanı da kazanamayacaksak hangi deplasmanı kazanacağız" maçı ile daha karşı karşıyayız. Euroleague puan tablosunda şu an altımızda olan tek takım Kazan.

Tabii galibiye istiyoruz lâkin guardsız mücadele etmemiz ve kırılgan bir takım olmamız sebebiyle her deplasman zorlanıyoruz. Umarım bu maçta şeytanın bacağını kırarız..

Saat : 19:00
Yayın: Lig TV 2

Langford 20 - 25 sayı atsın çok onemli değil ama yan parçaları durdurmamız lazım.

Parakhouskiyi nasıl savunacağız merak ediyorm. Eşleşebilecek tek oyuncu Pleiss sıkıntılı bir durum..

Sezon başından beri formsuz olan Qolomunda çıkıs maçı olmaz umarım..

Ben her zaman ki gibi kazanacağımıza inanıyorum ancak, 10 15 sayı öne fırlasak bile ki bu maçta bekliyorum ilk devre 8-10 sayı öne geçmemizi ama son periyotta neler olur kestiremiyorum..

Beklenti;
- Ilk deplasman galibiyeti
- Kazandıktan sonra o gazla kaliteli bir oyun kurucu transferi
- Alınan oyun kurucunun Efes maçında oynayıp 20 sayı 10 asist falan yapması :)))

Bozmayın hayallerimi..

İnanılmaz bir oyunla Langford'lu Kazan'a bu mücadele ile karşılık veren onurlu takımımızı ve taktik dehası Büyük koç Ergin Ataman'a saygılarımı sunarım. (73-60)

Hücumda problem yok, hücumumuz çok iyi, CSKA'ya Real'e 90 sayı atmış takımız!!!

İnsanlar bunu söylerken biz rakipler bizi sallamadığı, 15-20 sayı önde olduğu için biz o sayıları atabiliyoruz, kemerlerin sıkıldığı bir maçta o sayıları atmamız zor diyorduk. Umarım herkes artık ne kadar büyük bir rezaletle karşı karşıya olduğumuzu görüyordur.

Evet sonuç beklendiği gibi hüsran oldu. Panathinakos maçını izlerken "bundan daha büyük rezillik" olmaz demiştim ancak oluyormuş meğer. Koçundan oyuncusuna YAZIKLAR OLSUN!

Ataman'a istifa falan da demiyorum artık. Düşünceli biri olsa kendi ederdi zaten çoktan.

Bu takımın deplasmanda değil maç periyot kazanması bile büyük başarıdır! Ruhsuz reziller!

Sezon başında hoca kadroyu kurarken hedefimi final four demişti sonra yukardaki takımlar için bizim rakibimiz değiller dedi sonra bu oyunla bu oyunla yukarılara oynamamız zor dedi sonraki maçta ne söyleyecek acaba çok merak ediyorum.Langford'suz kazanı yenemiyorsak yuh olsun.

Puan durumundaki rezalet bir yana insanın göz zevkini de bozuyor takım. İnanın basketboldan soğudum izlerken, gözlerim kanadı resmen. Parkede kafası kesilmiş tavuk gibi dolanan sözde basketbolcular. 40 dakika boyunca organize hücumu olmaz mı bir takımın? Yani EL yönetimi yerinde olsam bu takımı da, Ataman'ı da men ederim, daha da almam. Bu nedir arkadaş? Hiç mi utanmanız yok? O giydiğiniz formaya, taşıdığınız armaya, size gönül vermiş taraftara da mı saygınız kalmadı?

Daha deplasmana gidip kulübe masraf falan da çıkarmayın. Oturun İpekçi'de. Arada 1-2 kazma takım bulursanız, yenersiniz yeter..

Bizim oyuncularımız nasıl bir yapıda anlamış değilim. Bir maç süperstar oluyorlar bir maç rezilleri oynuyorlar. hiç bir oyuncu için herhangi bir maçta garanti şunu verir diyemiyorum. Schilp 1 sayı, Micov 0 sayı, dibler 6 sayı, sinan belki 17 sayı attı ama öyle anlarda göz göre göre öyle bloklar yedi ,savunmada adamını öyle kaçırdı ki bir anda momentumu tamamen rakibe verip bizim takımın moralmen çökmesini sağladı. Oyuncuların biraz ortası olsa belki şu an galibiyet hanemize +2 veya +3 yazabilirdik. Ayrıca Kazan deplasmanı bana göre çok kötü bir zaman geldi. Pazar maç yapıp p.tesi seyahat edip salı günü -27 (hissedilen -37) derecede maça çıkıp üstüne çarşamba geri dönüp perşembe efes maçı. çok kötü oldu. Dün maç esnasında kaç defa oyuncuların maç içinde nefesleri ile ellerini ısıttıklarını gördüm. Acaba soğuk mu bizi bu kadar etkiledi anlamadım.

Skora şaşırmamak gerek esasında, önceki topic'te de yazdık, iç saha maçları sonrası ufak haya alemine girip hemen uyanıyoruz. Beni asıl üzen Langford gibi ligin en iyi skoreri sahada yokken bu denli rezil olmak, üstelik kendimizin bi tık altında gördüğümüz takım karşısında. Zalgiris takım halinde çok iyi özellikle Sarunas sonrası bu sebepten o maç sonrası bu kadar ağır eleştirmedik fakat Kazan tamamen Langford endeksli, onun eline topun değmediği tek hücum yok ve sen bu denli rezil oluyorsun. 8 ihtimalimiz bitti derken bunları ön gördüğümüz için diyorduk ve gerçekten bitti yani, hayal bile kuramayız artık kağıt üstünde kolay deplasmanımız kalmadı, Oly,Cska,Fb,Barcelona vs. yenecek halimiz yok. Efes'i ve Bamberg'i belki bir şekilde yine yeneriz iç sahada ama bu hiçbir şey değiştirmeyecek, geçen hafta 16 farktan neredeyse maçı vereceğimiz Milano şu haliyle hiçbir deplasmanda son topa maç götüremez, herhangi bir takımı zorlayamaz. Önümüzdeki maçlarda dolayısıyla Milano maçına nazaran çok daha zorlu geçmesi muhtemel.

Hocanın maç sonu açıklamaları mağlubiyetten daha büyük skandal... "Bu oyunla iki takımın da EL'de şansı yok" demiş. Yahu sana ne Kazan'dan? Senin üstüne vazife mi rakip takımın geleceği hakkında yorum yapmak? Başarısızlığını kamufle etmek için yanına yancı mı arıyorsun? Tövbe yarabbi!.. Ne desem boş!..

Langford'suz Kazan'ı da yenemeyeceksek pılımızı pırtımızı toplayıp gitmeyelim bir daha Euroleague.
Deplasman masrafı da olmaz hem !
Yazıklar olsun...

Ataman baktı basın toplantısında satacak oyuncu kalmadı. Dentmon ve Russ'u sattı zaten. Hafiften Micov ve Schilb'e salladı. Baktı oda hafif geldi Kazan'ın Euroleague'de işi yok dedi. Pashutin çıksa dese ki ulan ben Feneri deplasmanda öldüre öldüre yendim. Yenildiğim maçlarda 2 maç dışında oyun ve skor olarak hep maçın içindeydim seni de Langford'suz zorlanmadan yendim. Ne diyeceksin ?

Ataman pisleşmeye başladı hemde fazlasıyla. İstifa etmesini artık istemiyorum. Zamansız bir anda görevden alınsın çünkü istifa etmeyecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergin Ataman'ın yaptığı çok küstahça. Senin takımın Langford'sız Unics'i yenemiyor. Üzerine fark yiyor. Sen çıkıp 2 takımın da euroligde iddiası yok diyorsun. Sana ne karşı takımın iddiasından. Hırsını kimden alacağını bilemedi. Deplasman maçları eziyet olmaya başladı. En kolay gözüken deplasman maçlarını bile kazanamıyoruz. Takım deplasmanlarda sudan çıkmış balık gibi oynuyor. Hoca da aptal saptal yorumlar yapıyor. İstifa etmiyorsa gönderilsin. Ama Ergin Ataman'ı gönderebilecek bir yönetici yok mu bu klüpte?

Langford'suz Kazan'ı yenmeyi geçtim kafa bile tutamadık ki Langford'suz Kazan çok çok sıradan bir takım. Bu takımı yenemiyorsak deplasmanda kazanmak hayal zaten. El'ye tamamen havlu atmış olduk böylece. Lig içinde çok fazla umudum yok maalesef. Transfer yapıp para saçmanında bir anlamı yok bu saatten sonra. Bu Kazan'a bu şekilde yenilmek çok fazla burktu içimizi gerçekten.

Ergin Ataman'ın yaptığı terbiyesizliktir,net.Rakibinin en önemli oyuncusunun olmadığı yerde rezil bir oyunla çift haneli fark yiyip 2 takımın El'de işi yok demek karakter eksikliğidir.Derhal yollanmalıdır.Yaptığı gaflar,söylediği şeyler 1 değil 2 değil kaç aydır.Geçmiş başarıları,Fenerbahçe,Aziz örnekleriyle kimse gelmesin bana mümkünse alıntılamasın.Ayıp denen bir şey var.İnsaf ya insanda biraz utanma olur rakibinden farkı yemişsin hala rakibe laf etme derdindesin.