Euroleague 14. Hafta | Galatasaray - Anadolu Efes

Kazan hezimetinden sonra rakip bence Euroleague'in en atlet takımı olan Anadolu Efes. Son iki maçlarından da mağlubiyetlerle ayrılmış olmaları bu maça ciddiyetle asılacaklarını gösteriyor. Panathinaikos ve Kazan deplasmanlarındaki takım ve koç ne yazık ki İpekçi'de oynanacak maçlar için bile güven vermiyor. Bu saatten sonra kazanıp kaybetmenin pek bir anlamı da yok zaten. Karşılaşma perşembe günü saat 20:00'de oynanacak.

Efes'in galibiyeti bize çok iyi gelecek. Bir müsibet bin nasihattan iyi olayı. Yolun sonu be sistemsiz koç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İpekçi takımıyız ama deplasmanlarda rezil oynuyoruz. Efes son 2 maçını kaybetti. Formda olsalar bizi yenerler derdim ama belli olmaz belki kazanabiliriz. Taraftar faktörü ama bu sene eurolig bizim için çoktan anlamını yitirdi bile. Evde kazansak ne olacak ki?Deplasmanda galibiyeti olmayan tek takım ve de sonuncuyuz.

Değerli Forum üyeleri
Sitemizde bir sorun mu var? Gayet güzel giriş yapabiliyorken, bu hafta başından itibaren siteye girebiliyorum ama Forum kısmına giriş yapamıyorum. Sakıncalı siteye yönleniyorsunuz uyarısı çıkıyor ve virüs koruma sistemi bana daha ileriye gitme imkanı vermiyor. Bu forum başlığını bir yerden yakalayıp üzerine tıklayarak buraya ulaştım. Bu sorun nereden çıktı? Çözmeye çalışan var mı? Benim yapmam gereken bir tavsiyeniz varsa ozgecanf@yahoo.com mailime bildirmenizi rica ediyorum.
Euroleague Tahmin Yarışması 14. Hafta için tahminim deplasmanda sadece Baskonia kazanır, diğer maçlar ev sahiplerinin olur. Kerem kardeşim buradan güncellerse sevinirim. O konu başlığına ilişkin bir yer yakalayamadım. Konuyu böldüğüm için kusura bakmayın.

Guardsız bir yerde mutlaka tökezleyecektik, o gün bugünmüş. Her zamanki gibi bütün takım yine Sinanın eline baktı ve yenilgi kaçan şutlar ve ardı arkası kesilmez top kayıplarıyla kaçınılmaz oldu. Bence suç Ergin hocadan çok yönetimde, bir şube bu kadar amatörce yönetilmez, yönetilemez. Ergin hocanın sezon başında yaptığı transfer hatalarını kabul ediyorum ama suç en az bir o kadarda yönetimde çünkü kulübe yakışacak sponsoru bir türlü bulmayıp hep Ergin hoca ve seyirciden (sezon başında pahalı kombineleri aldırmak için teşvikler vs.) fedakarlık beklediler. Öyle şey yok herkes elini taşın altına koyacak buna yönetimde dahil, ama yok maalesef yok. Artık seyircide gitmeyecek maçlarımıza, ve bu takım böyle giderse halimiz vahim.

Ne yalan söyleyeyim ben en çok bugünkü maça üzüldüm, bundan önceki kaybettiklerimize değil. Bence Eurolig'te kontrolün en çok elimizde olduğu maçsa Darüşşafaka Doğuş maçıydı keşke aynı Şekilde Tiboru ve Emiri kullanabilseydik bugünkü maçtada. Salondaki seyirciyede çok yazık oldu.

Guardsız bir yerde mutlaka tökezleyecektik, o gün bugünmüş. Her zamanki gibi bütün takım yine Sinanın eline baktı ve yenilgi kaçan şutlar ve ardı arkası kesilmez top kayıplarıyla kaçınılmaz oldu. Bence suç Ergin hocadan çok yönetimde, bir şube bu kadar amatörce yönetilmez, yönetilemez. Ergin hocanın sezon başında yaptığı transfer hatalarını kabul ediyorum ama suç en az bir o kadarda yönetimde çünkü kulübe yakışacak sponsoru bir türlü bulmayıp hep Ergin hoca ve seyirciden (sezon başında pahalı kombineleri aldırmak için teşvikler vs.) fedakarlık beklediler. Öyle şey yok herkes elini taşın altına koyacak buna yönetimde dahil, ama yok maalesef yok. Artık seyircide gitmeyecek maçlarımıza, ve bu takım böyle giderse halimiz vahim.

Ergin Ataman'ın suçu olur mu, yenildiysek yönetime , hakeme, bütçeye, el sponsorlarına , dağdaki çobana sövelim zaten.

Yönetimin bu sezon basketbol adına tek hatası varsa, o da hala Ergin Ataman'ı kovmamış olmaktır.

Maçın oldugundan bile haberim yoktu . Eurolig'in resmi sitesinde gezinirken şans eseri skoru gördüm ve tabiki süpriz olmadi benim icin . Eurolig oynayan koskoca Galatasaray'ın guard'ı yok . Sonuncu olmamiz kadar dogal birşey olamaz. Önümüzde şimdilik en büyük hedef bir deplasman galibiyeti almak ve prestijimizi kurtarmak olmali . Evet hedef büyük yola devam ...