• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 16. Hafta | Anadolu Efes - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Micov da ters kalıyor takım yapısına , top elindeyken hücum kilitleniyor ve boş hücumla bitiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi bu nasil 3 sayi savunmasi ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyonu daha düzgün kullanıyoruz bugün.

Yav bu Fitipaldo Serie A'da, Dunya Sampiyonasinda falan oynayan profesyonel basketbolcu degil mi savunmada cok komik gorunuyor bana mi oyle geliyor yoksa?

fitipaldo hücumda fark yarattı öndeyiz mola

Fitipaldo işini gayet iyi yapabilecek bi adam belli oldu.

Sinan a hala laf söyleyenler var bu adam saygı kazanması için daha ne yapması lazım .Tabi ki her oyuncu gibi formsuz zamanları olacak .

Schilb topu oyuna ne zaman düzgün sokabildi yahu bu kaçıncı top kaybı bu şekilde hala o kullanıyor.

evet sinan güler son 3 sezondur oynadığı toplam 100 e yakın maçta toplasan 15 maç iyi oynamıştır.Ki ayrıca sinan'a herhangi bir saygısısızlığımızda olmamıştır.Eleştirmek saygı çerçevesinde en doğal hakkımızdır.Evet 52. saniyede kendi potaaltımızdan yaptığı top kaybı için yine eleştiriyorum.o varken takım hep geriye gidiyor

Bu kadar trajikomik sayı yiyen başka takım var mıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün de Schilb , Daye ve Diebler yok ortalarda.

Neden mola aldik?

Yine Sinan güler son saniye adamı savunamadığı için basket faul

Savunmadayken neden mola aldığımızı kim açıklayabilir? Üstelik bu moladan sonra da basket faul yedik. İnanılır gibi değil.

Koc sen mola da alma ya boşver 2 molayi çarçur etti şaka gibi.

Bu takım basketbol'a tepki olarak kurulmuş

16 saniye kala rakip hücumda iken mola neden alınır? Kendisini Efes'in koçu mu sanıyor acaba.

Hocaya mola almıyor diyoruz da adamın bir bildiği varmış ondan almıyormuş mola...

sonrada mola almıyor diye soyleniyorsunuz .. bu takım bu kadar başka bişey olmaz .

İkinci yarıda, savunma yaparken, rakibin topu yarı sahaya taşıyacağı bir mola daha bekliyorum.

Geri