Euroleague 2. Hafta | Galatasaray 67-68 Good Angels Kosice

Bir yabancı skorer kısa transferi ve Sancho'nun takıma eklenmesiyle eskisi gibi oluruz.
Yeter ki özellikle yabancı skorer kısa oyuncusu bir an önce takıma dahil edilsin.
Yönetim umarım fedakarlıkta bulunur bu konuda...

Bi gidenlere bak, bi gelenlere. Şu takıma, Ekrem hocaya, Euroleague şampiyonu apoletine yapılan büyük ayıp. Murat Özyer yedi bitirdi takımı beceriksizliği ile.

Şunu anladımki herkesin inancı bitmiş,kimse takıma güvenmiyor.Herkes son euroleague şampiyonunun hangi grupta olduğunu unutmuş.

Bu kadro ile devam edersek kimse son Euroleague şampiyonu kim diye bakmaz. Hayal dünyasından çıkıp gerçekçi olmak lazım gayet sınırlı bir kadromuz var. Uzun rotasyonu ne kadar iyiyse kısa rotasyonu o kadar sıradan. Acil şekilde takviye gerekli.

Bu takım başında ki koç ile birlikte her şeyi yapabilir ama biraz da gerçekçi olmak lazım.

Yazık.Yönetimden başka kızacak kimseyi göremiyorum.

Ağızlarından hala basketbolla ilgili tek laf çıkmadı.

Böyle duyarsızlık görmedim.

Aslında dün geceden beri moralim okadar bozulduki ağzıma geleni söylemek istiyorumda burası kaldırmaz.

Sporculara ve koç a söyliyecek lafım yok şüphesiz lafı hakedenler kendilerini biliyor:(

Herkesin inancını bittiğini sanmıyorum ama şu anki durumda inancını bitmesi gayet normal çünkü bunun başlıca nedenleri var. Kodro planlaması Zellous üzerine kurulmuştu kısa pozisyonunda takımın lideri o olacaktı böyle bir oyuncuyu kaybettip yerine oyuncu almıyorsak çok da umutlu olmayalım
Yönetimin basketbola gösterdiği ilgi de bunu bitirmek için yeterli -Duygun Yarsuvat kadın basketbolu küçülteceğiz açıklaması-
Evimizde oynadığımız 2 maça başkan ve yöneticilerin gelmemesi Ligde rakibimiz olan takımıın başkan ve yöneticileri takımlarına verdikleri değer
GS şu an sadece futbol külübü olarak yönetiliyor. Her şeye rağmen basketbolda iyi bir kodrolarımız var.
Basketbolda erkek ve kadınlarda yapılması gereken 3 transferler var bunun için 1milyon euro ihtiyac var bunlar da yapılmıyorsa GS büyük külüp diye konuşmayalım. 1 milyon euro için sezonu çöpe atmak üzeriyiz.

Ahmet Mümtaz Kasapoğlu;n889411' Alıntı:
Yazık.Yönetimden başka kızacak kimseyi göremiyorum.

Yönetimden başka kızılacak Murat Özyer denen bir şahsiyet var. Biraz becerikli olup, oyuncular ile iletişimini iyi tutabilseydi giden oyuncuları tutmak için yönetimin ilgisi olmasına gerek kalmazdı.

Bu maç tekrar belli etti ki giden oyuncularımız ile yeni gelenler arasında oldukça kalite farkı var. Ekrem Memnun'un işi hiç kolay değil bu sezon.

Saygılar.

Duygun Yarsuvat basketbol topunu görse önce yarım saat inceler bu ne diye. Doğrudur ekonomik sorunlar var ama yahu arkadaş şu camia da toplasan 10 tane zengin adam çıkmaz mı salon sporlarına destek olacak? Galatasaray camiası (burada etkin isimlerden bahsediyorum) değme saray entrikalarına taş çıkartacak entrikalar kuruyor başkanlara. Ne oldu Ünal Aysal'a laf dediler yerine gelen de ilk iş taşınmazlara göz dikti. Bence de Florya, Riva, Mecidiyeköy değerlendirilmeli lakin şu anda bunları parsasını kim toplayacak kavgasını seyretmek zorunda kalıyoruz. Televizyonlara asbaşkanı olduğu yönetimi sabote eden Helvacı utanmadan başkan adayı olacağım diye çıkıyor.

Umudumu gram kaybetmedim en başta onu söyleyeyim. Bu takım geçen seneki 3 yıldızının yerini dolduramadı, dolduramaz da evet. Hatta çok çok çok daha kötü, berbat bir şutör aldı sırf devşirme diye. Bahar Öztürk'ün bu takımda oynadığı son maçlar olacak, ya kesik yiyecek ya da kovulacak. 10 maçın 1'inde %30-40 üçlük atıp gerisinde %10'a ulaşamayan birine kimsenin tahammülü olamaz. Buradan takip ediyorlar mı bilmiyorum ama lütfen bu oyuncuyu gönderin takımdan.
Bu olanlara rağmen inancım hala büyük. Bu iki takımı da ligin ikinci yarısı evlerinde yeneceğiz çok net. Nuria, Queralt, Bone, Sancho, Jelena ziyadesiyle çok kaliteli isimler. Tek beklentim Shavonte... Onun da geleceğini düşünüyorum. Yine F4 yapacak kalitemiz var, dediğimiz hamleler olursa.