Euroleague 2. Hafta | Galatasaray 71-64 Valencia Basket

Galibiyet bekliyorum.İyi motive olmuş, savunmada son derece gayretli, her topa atlayan bir Gs bekliyorum.Muhtemelen 5-10 sayı arası kazanacağız
 
arkadaşlar biletlerin çoğu satılmamış galiba ben çorlu dan geleceğim üstelik ertesi sabah 7 de işe gideceğim lütfen duyuralım anasayfada reklamını yapalım
 
Banvit maçının son 1.5 periyotu savunmada fena değildik, biraz toparlanmış gibiyiz. Bu maçta biraz daha iyi performans bekliyorum takımımızdan, umarım güzel bir galibiyet alırız. Hem moral açısından ilaç olur. Başarılar aslanlar !
 
İspanyol ekiplerin deplasman maçları pek iyi olmuyor, bizim tarafta da oturmayan bir ve beş numara sorunlarımızı biraz aşabilirsek bu maçı alırız. Korkum, Jawai'nin ağırlığını atamaması sebebiyle erken hamle tercihleri, akıllı pivotlar tarafından fake ile cezalandırılıyor. ikinci korkum da uzak şut istikrarını yakalayamamış olmak. Erceg'in Banvit karşılaşması bir felaketti, ama Beşiktaş'ta oynadığı seneden beri bir hayranlığım var. Sinan'ın maçın bazı bölümlerinde 1 numara oynayacak olması bence dezavantaj. Arroyo'ya zeval olmasın. Furkan'ın da rebound katkısı muhteşem.
 
Kızılyıldız ve Banvit maçlarını kazanmamız sürpriz olurdu. Zaten iki maça da kaybederiz yazmıştım başlıklarında. Bu maçta tam dengede bir maç. Tahminde bulunmak zor. Taraftarla kazanmak lazım. Kaybedersek 4.lük için uğraşırız gibi duruyor.
 
Artık Jawai yerine Furkan(25) ve Vuyukas'ı(15) kullanmamız lazım. İşte o zaman 5 numara da eksikliğimizi azaltmis oluruz.
 
Valencia Oly'nin atletik pivotlarına karşı Loncar'ı devreye sokamamıştı tam olarak. Bizim maçta onun daha efektif oynayacağını düşünüyorum. Dubljevic de yokken ki hala yok sanırım Loncar-Harangody ikilisi ile bizi hırpalamaya çalışacaklar muhtemelen. Kızılyıldız maçında asıl sorun Marjanovic'in maçı domine etmesinden çok bizim buna izin vermemizdi. Loncar da 12-18 sayı aralığında istikrarlı katkı verebilen bir oyuncu. Daha fazlasına izin verirsek maçı onlara bırakmış oluruz.

Valencia'nın en büyük sorunu şu anda oyun kurucu bence. Van Rossom henüz bu seviyelerin oyuncusu değil. Lafayette gibi savruk bir oyuncunun eksikliğini arıyorlar. Bu halde gereğinden fazla sisteme bağlılar. İş yine bizim onlara izin verip vermememize geliyor. Hani biz iyi bir savunma yaparsak onlarda 20+ sayı atıp maçı kopartacak bir oyuncu yok. Kısaca olay bizim savunmamızda bitiyor.
 
Vladimir Lucic sakat sanırım. Dubljevic'ten sonra o da oynamazsa bizim için büyük avantaj olur.
 
Şu maç aslında o kadar kolay bir maç ki. Bi kere Dubljevic gibi ruh hastası kıvamında savaşan bir adam yok. Loncar da bizim savunabilceğimiz tipte bir uzun. Aslında Marjanovic de bizim savunabilceğimiz bir oyuncuydu ama biz aptalca oynadık. yarın düzgün ve kararlı bir oyun sergilersek bize karşılık veremezler diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.
 
Veysiye kesinlikle katiliyorum.Marjanovic I zorla kral ettik.Loncarda bence cok bir cacik yok.Yenmemiz gereken bir maç.Aradori fark yaratcaktir bence.
 
İzmit'ten 5 arkadaş geliyoruz Abdi İpekçi'ye. İmkanı olan herkes gelmeli bu maça ki takımın sahipsiz olmadığı anlaşılsın
 
Sezonu bugün açıyoruz, umarım dolu tribünlere oynar takım, şahsen ben salonda olup takıma destek vereceğim.
Takımın da dolu tribünlere ve desteğe ihtiyacı var, olası bir mağlubiyet ciddi bir kırılma noktası oluşturabilir takım üzerinde.
Kazanmamız gereken ve kazanacağımıza inandığım bir maç, herkes gelip takımına destek olsun.
Satılan biletle ilgili bilgi paylaşabilecek arkadaşlardan haber bekliyoruz...
 
Jawai'nin süre alamayacağı,5 numarada Furkan ve Vuyukas'ın süreleri paylaşacağı bir maç olur umarım.

Maçın sonucunu savunmamız ve 3 sayılık yüzdemiz belirleyecek.
 
Nolan smith ve Jawai süre almazsa bi şekilde kazanacagımızı düşünüyorum .. Rotasyonda ender'in olmaması handikap .. Uzunlar zaten allah emanet .
 

Üst