• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 2. Hafta | WBC Novi Zagreb 67 - 92 Galatasaray Odeabank

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Müthiş, Maşallah, İnşallah..

92 sayı attı Sarayın Sultanları. İçinde bulunduğumuz kötü zamanda yüzümüzü güldürdü Dişi Aslanlar helal olsun size hepinize...

Bravo kızlar (y)

Takım bir süre daha böyle giderse tribünde hiç olmadık sayılar görülebilir.Vizeler bitse de siftahı yapsam diye bakıyorum.
Ekrem Memnun'un takımın başında olduğu her gün çok değerli bizim için.

Beyler ne bu herkes övüyor ya takımı.

Hoca bu güzel oyunun hesabını versin, nazar değecek yahu. İnsan biraz kötü oynar. :P :)

Voleybolcu kızlarımızın zehir ettiği akşamımı Sarayın Sultanları keyiflendirdi.. Allah'ım lütfen bu sene o sene olsun (amin). Nazar değecek diye yorum yapmaya da çekiniyorum.. Önder abinin dediği gibi "Müthiş, Maşallah, İnşallah" diyip susuyorum :) ha bir de şu maçları izleyememek çok üzücü

Takıma tebrikler çok iyi oynadılar anlaşılan helal olsun ama hep aynı oyunculara yükleniyoruz 4 oyuncu 30 dk civarında oynamış, 25 sayı fark attığımız bir maçta Yasemen+Özge+Ayşe=00:00 dk

İyi skor. Takım yapması gerekeni yaptı. Belki biraz daha süre dağılımını yaymanın sezon geneline faydası olur.

Helal olsun bozuk olan moralimizi kadın basketbol takımımız düzeltiyor . Birde maçlarını izleyebilseydik sports tv falan el atsa bari yayın konusuna

Tebrikler Takımımıza. Ama genç oyunculara da biraz tecrübe şansı vermek lazım.

İstanbul İtfaiyesi Telefon numarası: 110
Alo zellous yanıyor efendim.

Takımımız diyor ki: ' Siz hala futbolu mu destekiyorsunuz ! '

Gerçekten zorla getirecek bu kızlar gelmeyenleri. İstanbul'da olup üşenenlere sözüm şu bu kızlar 150 200 kişiye oynuyorlar ve moral en çok bayan sporlarında etkilidir . Maçın kötü gittiği an bir tezahürat her şeyi değiştirir, maç iyi giderken yapılan tezahürat takımı daha da ateşler.

Artık dilimizde tüy bitti bazı gerçekleri anlamak lazım.. '' Ya hiç gelmeyin ama başarısız olunca forumda dır dır konuşmayın ya da gelin bu takımı şampiyon yapalım ! ''

Şu takım şu şartlarda bu performansı gösteriyor helal olsun kızlara ve Ekrem Hocaya...

Sancho da gelince 2-3-4-5 numaradan ınanilmaz skor opsiyonlari üreyecek. Helal olsun Ekrem Memnun

Helal olsun ! Fakat şu 3 sayı istatistiğinde istikrar sağlarsak; ligde şampiyonluk, EL'de final bile görebiliriz.

Ekrem Hoca şu takıma erkek takımı gibi defans yapmayı öğretti resmen Allah nazardan korusun. Umarım artık sakat vermeden iyi bir sezon geçiririz.

Ben hala Whalen tipi bir guarda ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum o da olsa çok süper olurdu.

Yabancı transfer hakkımız var mı hala ?
hem zaman hem de kadro olarak ?

Takım iyi gidiyor da ucmamak gerek. Ciddi rakiplerle oynarken görmek lazım.

Takım ligde 7/7 avrupada 2/2 ile yoluna kayıpsız devam ediyor . Sancho geldiginde uzun rotasyonu ve savunma ciddi anlamda rahatlayacaktir. Takımda her sene kabak tadı veren şu guard konusuna bir el atılsa komple bir takım olacagız . Bugun canik belediyesi macinda ışıl neredeyse hic cıkmadan oynadı . Whalen tarzı oyun kurucu nefis olur . Takıma sınıf ataltır .

Geri