Euroleague 2. Hafta | WBC Novi Zagreb 67 - 92 Galatasaray Odeabank

92 sayı attı Sarayın Sultanları. İçinde bulunduğumuz kötü zamanda yüzümüzü güldürdü Dişi Aslanlar helal olsun size hepinize...

Takım bir süre daha böyle giderse tribünde hiç olmadık sayılar görülebilir.Vizeler bitse de siftahı yapsam diye bakıyorum.
Ekrem Memnun'un takımın başında olduğu her gün çok değerli bizim için.

Voleybolcu kızlarımızın zehir ettiği akşamımı Sarayın Sultanları keyiflendirdi.. Allah'ım lütfen bu sene o sene olsun (amin). Nazar değecek diye yorum yapmaya da çekiniyorum.. Önder abinin dediği gibi "Müthiş, Maşallah, İnşallah" diyip susuyorum :) ha bir de şu maçları izleyememek çok üzücü

Takıma tebrikler çok iyi oynadılar anlaşılan helal olsun ama hep aynı oyunculara yükleniyoruz 4 oyuncu 30 dk civarında oynamış, 25 sayı fark attığımız bir maçta Yasemen+Özge+Ayşe=00:00 dk

Helal olsun bozuk olan moralimizi kadın basketbol takımımız düzeltiyor . Birde maçlarını izleyebilseydik sports tv falan el atsa bari yayın konusuna

Takımımız diyor ki: ' Siz hala futbolu mu destekiyorsunuz ! '

Gerçekten zorla getirecek bu kızlar gelmeyenleri. İstanbul'da olup üşenenlere sözüm şu bu kızlar 150 200 kişiye oynuyorlar ve moral en çok bayan sporlarında etkilidir . Maçın kötü gittiği an bir tezahürat her şeyi değiştirir, maç iyi giderken yapılan tezahürat takımı daha da ateşler.

Artık dilimizde tüy bitti bazı gerçekleri anlamak lazım.. '' Ya hiç gelmeyin ama başarısız olunca forumda dır dır konuşmayın ya da gelin bu takımı şampiyon yapalım ! ''

Sancho da gelince 2-3-4-5 numaradan ınanilmaz skor opsiyonlari üreyecek. Helal olsun Ekrem Memnun

Ekrem Hoca şu takıma erkek takımı gibi defans yapmayı öğretti resmen Allah nazardan korusun. Umarım artık sakat vermeden iyi bir sezon geçiririz.

Ben hala Whalen tipi bir guarda ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum o da olsa çok süper olurdu.

Takım ligde 7/7 avrupada 2/2 ile yoluna kayıpsız devam ediyor . Sancho geldiginde uzun rotasyonu ve savunma ciddi anlamda rahatlayacaktir. Takımda her sene kabak tadı veren şu guard konusuna bir el atılsa komple bir takım olacagız . Bugun canik belediyesi macinda ışıl neredeyse hic cıkmadan oynadı . Whalen tarzı oyun kurucu nefis olur . Takıma sınıf ataltır .