16/31 üçlük inanılmaz bir yüzde Panathinakos için. Daha önce bu kadar iyi attılar mı bilemem.
Maç içinde Schilb şapkadan tavşan çıkarmasa çok daha farklı biterdi bu maç. Ben de belki kazanabiliriz diyordum ama forumda acayip bir hava vardı. Takım çıkışta evet ama bu çıkışın ana nedeni rotasyonun biraz daha düzgün yapılmasıydı. İşler iyi giderken rotasyon yapıp maç dengeye geldiğinde rotasyondan vazgeçip yine belli oyuncuların üstüne yüklenince takımın pestili çıktı.
Koça sorulması gereken sorular şunlar;
Tyus'ın boyu sonradan mı kısaldı? Koça sorsak performanstan dolayi der ama gerçekte undersize olmasından dolayı süresinin azalması sürpriz mi?
Daye'in savunma performansından dolayi süre almaması sürpriz mi peki? Koç neden maç sonunda savunmasından şikayet ediyor? İnanılmaz bir hücum silahı varken ondan neden savunma performansı bekliyor ısrarla?
Fitipaldo da Daye gibi ilk geldiği günden beri hücum odaklı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Istatistiklerindeki fazla top kayıpları da burada net olarak söylendi. Bu oyuncunun top kaybı veya savunma performansı üzerinden eleştirilmesi ne kadar doğru?
Koça sorulması gereken asıl ve en önemli soru su;
Neden maç sonlarında hep 10 dk civarı veya altı süre alan oyuncularına vuruyor? Kısa aralıklarla oynadıkları sürelerde bu oyunculardan ne bekliyor?
Her maç belli oyuncuların üzerine fazla yuklenmesinden dolayi yaşadığımız sorunların asıl sorumlusu kim? 10 dk oynayan oyuncular mı?
Son olarak da haftaya Pleiss sakatlanirsa bu olaya kaç kişi talihsizlik diyecek?
Sezonun birçok hayal kırıklığı var maalesef, benim için birinci sıra Daye. Sanırım sezon başı çok abarttık, ya da beklentilerimiz çok fazlaydı kendisinden.
Sezonun birçok hayal kırıklığı var maalesef, benim için birinci sıra Daye. Sanırım sezon başı çok abarttık, ya da beklentilerimiz çok fazlaydı kendisinden.