Euroleague 23. Hafta | Kızılyıldız 77-58 Galatasaray

valla ne olursa olsun ben bu takımı tutuyorum üşenmiyorum ta Zonguldak - devrek ten Gaziantep maçı için saha içi bilet aldım.
canları sagolsun ne diyelim..

Macin en guzel anlari gokseninin hucumlarini izlemek oluyor. Gulmekten kiriliyorum. Adam sanki jordan. Oyle hareketler yapiyor ki. Merak ediyorum kendisi inaniyor mu bu hareketleri yapabileceğine. :):):):):)

Son düzenleme:
Bu oyuncular (1-2 tanesini tenzih ediyorum) ve koç bu forumu bile öylesine soğutmuş ki kendilerini izletmekten, bu başlık bile dün maça başlamadan 2 saat önce açılmış (eleştiri değildir kesinlikle).
Önemli olan beklentidir ve beklentinin getirdiği umut.
Önce umutlar kırıldı sonra da bir beklenti kalmadı.
O sebeble bu sene buraya yazılacak şeyler o kadar anlamsız ki, yaz gelsin ve o zaman öneriler yazılması daha anlamlı geliyor bana. Çünkü; koç gitsin, yönetici gitsin vs vs denilecek, veya işte Micov nasıl atamadı o şutu, öyle set çizilir mi gibi bu sene için sığ ve anlamsız muhabbetlerden kurtulamayacağız
Çünkü bu sezon çok önceden kayıp edildi.

bizi eurolige almadılar diye ortalığı yıktık eurocup sayesinde geldik ve aldığımız sonuçlara bak maçı izledim bu takım deplasman kazanamaz hiçbiri inanmıyor çünkü zaten elendik öylesine çıkıp oynayalım havasındalar ergin hocayı severim fakat yanlış kadro kurduğu herkesçe malum bu yönetimle bu bütçeyle uzun yıllar şampiyonluklara hasret kalıcaz sanırım