Galibiyete sevindim. Salona gitmediğime üzüldüm. Bir çok olumsuzluk var ama Real Madrid'i yenmiş olmanın verdiği keyfi de yaşamak hakkımız. FB'ye yaramasına da çok takılmamak gerek. İlk 4'te bitirecekler, F4 yapacaklardı zaten.
Emin ol maça gelseydin Real Madrid yenme hazzı değil, utanç yaşayacaktın.
Bugün Galatasaray tarihinin kara günlerinden biridir.
Bugün Galatasaray taraftarı bölündü.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray taraftarını ıslıkladı.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray'ı sabote etmeye çalıştı.
Bugün Galatasaray taraftarı, diğer grubun takıma zarar veren hiçbir hareketine tepki koymadı, bunlara karşı hiçbir şey yapmazken de Ataman hazretleri istifaya çağrılınca tepki gösterdi.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray başkanı adına pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım tezahüratı yaptı.
Bugün Galatasaray antrenörü, Galatasaray salonunda Galatasaray taraftarına (tekil yazmam yanlış anlaşılmasın, bütün bir tribüne) s..r git dedi.
Bugün Galatasaray antrenörü, Galatasaray taraftarına küfürler ederken resmen koyduk mu dercesine hoplaya zıplaya salonu terketti.
Bugün Galatasaray'ın en büyük marka sporcusu, futbolcusu, böyle rezaletlerin yaşandığı bir günde, basketbol maçında, Galatasaray basketbol takımının Galatasaray salonunu koşarak terkettiği bir ortamda Galatasaray basketboluna saygısızlık yaparak gitti maç sonu üçlü çektirdi.
Bugün bütün bu rezaletler yaşanırken Galatasaray yönetimi engellemek adına hiçbir şey yapmadığı gibi kendi taraftarını cezalandırmak için kayıt altına aldı.
Ben bugün salondaki iki gruptan da, hatta herkesten utandım.
Galatasaray'ı bu duruma getirenler utanmıyorlarsa, hala o koltuklarda oturuyorlarsa, hala maçtan sonra çıkıp konuşuyorlarsa, twit atıyorlarsa diyecek bir şey bulamıyorum.
En kısa zamanda Çocukluk Aşkımız, İlk Göz Ağrımız Galatasaray'ın dönmesi dileğiyle. Bu hale gelmemizde emeği geçenleri bir küfre veya hakarete değer bile görmüyorum.
Galatasaray ULAN!