Euroleague | 3.Hafta | Laboral Kutxa 91 - 90 Galatasaray Liv Hospital

Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Zaten kazanmamızı beklemiyordum. 2 dk savunma yapmaya niyetlensen kazanacaksın. Ona bile lüzum görmedi takım. Arroyo'ya yazık oluyor. Kuralar belli olduğunda da söylemiştik. Belki Neptunas'ı yeneriz deplasmanda. O da belki. İçeride de Oli maçı hariç her maç galibiyet. 4-4 yazmıştım kendimce. Sonucu bilinmeyen maçlar Neptunas deplasmanı ve içerde Oli maçı. Sanırım 2.tura kalırız ama TOP16 konuşmak için erken.

Güzel bir deplasman galibiyetine, maç içinde zaman zaman hazırlanmışken maç sonunda bunu kullanamadık. Yazık oldu.

Sayı bulmakta zorlanmıyoruz, bundan sonra da zorlanmayacağız. Yavaş yavaş savunmayı sertleştirmemiz lazım ilerleyen süreçte. Şu an tek eksik bu, bana göre.

Sonuç olarak, üzüldüğüm bir maç oldu. İyi başlamayıp iyi bitirmek ruhumuzda var. Takımımız bunu yapacak düzeyde zaten. Bu maçın özeli üzdü sadece.

Abicim ergin hocanin su mola almama olayi beni delirtiyor.Sinan son 2dakika resmen savunmada dokuldu.Son pozisyon switch I gerçeklestirmedi ve birden pivotu pota altinda bombos bulduk.

Keşke futbol takımımız kaybetseydi de basket takımımız kazansaydı. Şu maç içime oturdu, maç bitti 1-2 dakika donup kaldım ekrana bakarak.. Yazık oldu ya çok yazık.

1 sayı farkla öndeyken ve rakip hücumdayken o kadar hücumcu bir beşle oynarken (Arroyo-Sinan-Micov-Erceg-Vuyukas) ve rakibin 2 sayıya gideceği, topu pota altına indireceği gün gibi ortadayken neden faul yapıp hücum avantajını elimize geçirmedik, anlamak zor. Hücum anlamında iyiyiz, özellikle Pocius ve Jawai'yi kullanamadığımız, Ender ile Kerem'in sakatlık dönüşü ilk maçları olmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koyduk. Furkan gerçekten çok iyi ve bence şu an Arroyo ile birlikte kilit oyuncumuz, o kenardayken dağılıyoruz resmen, hücumunu baya geliştirmiş, savunması harikulade bence. Bununla birlikte tamam 24 sayı atıyor falan ama Erceg'e gerçekten bazen akıl sır erdiremiyorum. O kadar çabuk geçiliyor ve Furkan'ı pota altında o kadar yalnız bırakıyor ki, çok kızıyorum. Sinan'ın 7 ribaund aldığı bir maçta Erceg 5 ribaundda kalıyor ve onun da özellikle saydım dördü kucağına düşen ya da birinin çeldiği toplar. Kerem'in süresi biraz fazla olmalı bence bu kadar iyi dış atıcılara sahipken.

Çok yazık oldu ya, çok iyi hücum ettiğimiz bi maçı son topta vermemiz can sıkıcıydı. Maalesef Jawai+Vuyukas Furkan'ın verdiği katkının yarısını veremiyor...

İstanbul'da bunları darmadağın ederiz ama bugün de kazanabilirdik, elimizden kaçırdık.

Micov ve Erceg'i baya beğendim bugün, Furkan da ayrıca hem hücumda hem savunmada iyi oyununu sürdürdü, maşallah.

Kamil Sarper Özsefer;n888422' Alıntı:
Bu ve buna benzer yenilgilerimize rağmen grupta şansımız nedir arkadaşlar ??

Daha da gelişecektir takım ama şu halimizle bile rakiplerin durumuna bakarak içeride tüm maçlarımızı kazanırız. Dışarıdaki maçlarımızda durum ne olur bilemem 2 sonuca da açık olur her maç ama gruptan her şekilde çıkarız. Bu 1 de olabilir 4. olarak da olabilir. Gerçi artık sıralamanın pek de bir önemi yok .

Şu an 4.yüz grupta, iki deplasman maçımızı oynadık, içeride maçlarımızı kazanır 2. ya da 3. olarak çıkarız diye düşünüyorum.

Onur Gürel;n888239' Alıntı:
Micov benim adamım yalnız. Sahiplenmene izin vermem haberin olsun
Pardon ???
Maça gelirsek açıkcası ben beğendim takımı. Vuyukas yüksek show up yapmayı öğrenir maçtan sonra umarım. Bir de biz bu rakibi içerde paramparça ederiz.