Euroleague 4. Hafta | Galatasaray 43-72 USK Prague

Bence ortada çok fazla şaşılacak bir durum yok.Evinde Kosice ve Fransız takımına kaybeden bir Galatasaray vardı bu maça kadar.Prag ise çok daha iyi bir takım bizden.Son çeyreğe girilirken 26 sayılık fark ile gerideyiz.Maçın son çeyreğini izlemeye gerek olmadığını düşünüyorum.Buradan Ekrem Hocanın kendisi için istifa etmesini diliyorum.Çünkü Galatasaray artık bitmiştir.Sayın koçunda Galatasaray gibi bir takımda harcanmasını hiç istemem.Odamın kapısında her zaman Euroleague şampiyonu Galatasaray takımının posteri olacaktır.Fakat o günleri elimizden alanları ben tebrik ediyorum ve Galatasarayın fişinin çekildiğini düşünüyorum.Söylenecek tek bir kelime var oda BİTTİ...

Tribünde maçın son dakikasında söyleyeceklerimizi söyledik. Kısa skorerimiz ve penetre lüksümüz olmadığından kendisine acı çektirdiğimiz Jelena Dubljevic son hücum öncesi 3 kez kısa oyuncunun üstüne çıkıyorsa biz bu takımın Ekrem Memnun'un mentalitesi çevresindeki varlığından sadece mutluluk duyabiliriz. Basketbol 5 oyuncunun 4 numaralar ve 1 numaralardan ibaret olabileceği bir oyun değil. Bir yerde paralize olacaktık, bugün gerçekleşti.

Ekrem Memnun, Galatasaray Spor Kulübü'nün tek imparatoru. Kendisinin ve takımının her zaman yanında olacağız. Shavonte Zellous'un bugün burada olmamasında; bu takımın 2 kısa oyuncudan yoksun oynamasında kimlerin payı varsa skoru kendilerine yükleyebiliriz.

Murat Özyer denen şahsiyetin son eseri. Dün gece çok güzel uyku çekmiştir.

Son Avrupa Şampiyonu kadro kısa zamanda nasıl bitirilir, takım nasıl tanınmayacak hale getirilir bunu dersini GS yönetimi tüm dünyaya göstermiştir. Hepsini tebrik ediyorum. Kınalar benden bol bol yakabilirler.

EEGoWn.jpg

Skorer oyuncu alınmadan gruptan cıkma şansın yok.
EL hangi iddalı takımı sezona 1kıta dışı oyuncular başlar.Hoca'nın yönetim kızması gerekiyor kısa posizyonda kadro vasat.
Eka,Kursk,Prag gruptan cıktı sayılır.Geriye bir takım kaldı.
Deplasmanda Prag,Good,Montepelliler,Wisla yenmek gerekiyor,
Evimizde kursk,Wisla,ekaterinburg 7 maç kazanma ihtimalimiz var diğer sonuçlara göre 5 galibiyet yetebilir.

Ahmet Öztürk;n890243' Alıntı:
Skorer oyuncu alınmadan gruptan cıkma şansın yok.
EL hangi iddalı takımı sezona 1kıta dışı oyuncular başlar.Hoca'nın yönetim kızması gerekiyor kısa posizyonda kadro vasat.
Eka,Kursk,Prag gruptan cıktı sayılır.Geriye bir takım kaldı.
Deplasmanda Prag,Good,Montepelliler,Wisla yenmek gerekiyor,
Evimizde kursk,Wisla,ekaterinburg 7 maç kazanma ihtimalimiz var diğer sonuçlara göre 5 galibiyet yetebilir.

E.L'nin en zayıf 2 takımına içer de kaybederek grup dan çıkamayacağımız netleşmiş idi.

Ali İhsan Uyan;n890263' Alıntı:
E.L'nin en zayıf 2 takımına içer de kaybederek grup dan çıkamayacağımız netleşmiş idi.
Euroleague'de durumumuz cıkmayan candan umut kesilmez. Zellous yerine oyuncu almamızdan belliydi durumu buraya geleceği.
Ligde en azından yenilgi almadık.