Euroleague 5. Hafta | Galatasaray Odeabank 62 - 49 CCC Polkowice

Yarın maçımız var, ama resmi sitede hala haberi girilmemiş? Bu sezonki en başarılı branşımıza yönetimimizin ilgisi gözlerimi yaşartıyor. Umarım GSTV'den yayın olur.

Vallaha yine 20 30 kişi olacağız gibi duruyor anlamıyorum forumda kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum ama basketbola sadece smaç görmek olarak bakıyorsak çok haklı gelmeyenler ama böyle değil .. Işılın çabası,Ekrem Hocanın resmen 6.adam olarak saha kenarında çırpınması takımımızın muhteşem mücadelesi inanılmaz gerçekten umarım bir gün sadece Fb maçlarında değil her maçta tribünde 1000 2000 kişi oluruz ..

Tebrikler Sultanlar.. Bir galibiyet daha :) Şİmdi zorlu viraja giriyoruz, önce Kaski maçı var.. İnşallah bu maçı da kayıpsız atlatırız

Tebrikler kızlar. Şimdi Kaski maçına odaklanma zamanı. :)

Bu haftanın programı da belli olmuş. Kaski maçımız cumartesi günü saat 16.00'da Kadir Has'ta...

Takımın azmi isteği tabii ki değinmeye gerek bile olmayacak şekilde üst düzeyde. Alıştırdılar bir kere:) Yalnız Bahar'a ayrı satır açmam lazım. Gerçekten büyük iştahla oynuyor. İstatistikler onun yaptıklarını tam olarak anlatabiliyor mu bilmiyorum. Her yere elini sokuyor her yerde var iştahla oynuyor. Dün Aferin bahar güzel bahar süpersin bahar demekten dilimde tüy bitti. :)) Sancho'nun oyun tarzını görmeye başladım Bahar da.

Dün Nevriye gölge savunma yaptı maça pek konsantre olduğunu düşünmüyorum. hücumda da savunmada da iyi işler yaptı ama konsantre olmadığı belli gibiydi. Takım yolunu çizmiş durumda. Ligde önümüzde 3 zorlu maç var sırası ile KASKI BJK ve FB maçları. Bu 3 maç sonrası resim daha net ortaya çıkar. Ama taraftarın ortaya çıkmadığı çıkmayacağı da kesin. DÜn 47 kişi saydım salonda. Ki davetiye ile gelmiştir bir çoğu

Sancho önümüdeki haftaki EL maçında kadrodaki yerini alacak deniliyor. Bu çok önemli bir haber bence. O katılınca takımın gerçek gücünü daha net görebileceğiz. Umarım bu yıl her şey çok güzel olur.

Takımın azmi isteği tabii ki değinmeye gerek bile olmayacak şekilde üst düzeyde. Alıştırdılar bir kere:) Yalnız Bahar'a ayrı satır açmam lazım. Gerçekten büyük iştahla oynuyor. İstatistikler onun yaptıklarını tam olarak anlatabiliyor mu bilmiyorum. Her yere elini sokuyor her yerde var iştahla oynuyor. Dün Aferin bahar güzel bahar süpersin bahar demekten dilimde tüy bitti. :)) Sancho'nun oyun tarzını görmeye başladım Bahar da.

Dün Nevriye gölge savunma yaptı maça pek konsantre olduğunu düşünmüyorum. hücumda da savunmada da iyi işler yaptı ama konsantre olmadığı belli gibiydi. Takım yolunu çizmiş durumda. Ligde önümüzde 3 zorlu maç var sırası ile KASKI BJK ve FB maçları. Bu 3 maç sonrası resim daha net ortaya çıkar. Ama taraftarın ortaya çıkmadığı çıkmayacağı da kesin. DÜn 47 kişi saydım salonda. Ki davetiye ile gelmiştir bir çoğu

Fener maçına gelirler, küfür edip rahatlarlar, ola ki yenilirsek, "bu takımdan bir cacık olmaz yeeaağ.. Feneri yenemedikten sonra diğer takımları yenseler ne olur.. Galatasaray'ın böyle takımı yok (evet bunu yazanı da gördüm).. Bu karılar hiç bir şeyi hak etmiyor.." tarzı cümleler yazılır çizilir..

Takımın ne sevıyede olduğunu goreceğimız haftalar geldı Sancho katılmasıyla bırlıkte (kı ınsallah ıyı doner) daha ıyı olacağımızı dusunuyorum. EL ıcınde yapacağımız bızı bır tık yukarıya goturecek oyun kurucu takvıyesı ıle EL'de en az bı yarı fınal dıyorum.

Ben artık o konulara girmiyorum. Kadın basketbolu ve Erkek voleybolu gereksiz diyen kişi sayısı da çok. Bu mantığı anlamak imkansız.

Misal ben korku filmi sevmiyorum. korku filmi gereksiz Sİnemalarda korku filmlerinin izleyici sayısı da düşük sinema sektöründen korku filmlerini kaldıralım desem ne kadar mantıklı? Ben beğenmiyorum o zaman olmasın gibi bir anlayış hakim ve adam bunu derken gayet ciddi:)) Kadın basketbolu takip etmiyorsan etme edene ne karışıyorsun. Zaten bir hayrın yok. Anti-FB'liliğin dışında aynı safta olmamızı sağlayan hiç bir vasfın yok bir de ahkam kesiyorsun.:)

Yani Ayşe sen de takma. Sanırsın cebinden veriliyor para. Yılda maximum 2 forma 3 t-shirt bir kombine hadi üstüne extradan bir de dergi alınca GS CEO'su gibi hissedip karar alan arkadaşlar var. Bugün KASKI'ye yenilsek kapansın şube diyebilecekler var. Çünkü hayatı çözememişler. Gri ton yok hayatlarında. İşlerinde ilk hatalarında kovulsalar ilk zayıflarında aileleri onları okuldan alsa belki anlarlar demek istediklerini.

Bu yüzden artık voleybol veya basketbolda hadi maça söylemini pek yapmıyorum. Ve "GS çağır yeter" veya GS nerede biz oradayız lafları bana hamasi laflar geliyor ciddiye almıyorum. Avrupadaki GS taraftarlarını bu konuda ayırıyorum. Engelsiz Aslanlar voleybol Basketbol branş ayırmadan onlar destek veriyor ülke şehir mesafe gözetmeden. İstanbuldaysa GS tribünü maximum 2000 kişi üzerinden dönüyor. Hemen hemen hepsi de bibirini tanıyor bu yüzden. Sağolsunlar varolsunlar.

Belki de sosyologlar bu konuda daha doğru bir tespit yaparlar. Ama sanmayın ki durum sadece bize özgü. Gerek erkek gerekse de kadın basketbolunda bizden daha ileri düzeyde olmasına rağmen İspanyada da durum pek farklı değil. Kadın basketbolunun esamesi okunmuyor, bir çok insan kadın basketbolundan haberdar bile değil. Koskoca başkenti temsil eden tek takım Rivas Ecopolis, maçlarını, neredeyse çoğu aile üyesi, bir avuç seyirciye oynuyor.

Belki de sosyologlar bu konuda daha doğru bir tespit yaparlar. Ama sanmayın ki durum sadece bize özgü. Gerek erkek gerekse de kadın basketbolunda bizden daha ileri düzeyde olmasına rağmen İspanyada da durum pek farklı değil. Kadın basketbolunun esamesi okunmuyor, bir çok insan kadın basketbolundan haberdar bile değil. Koskoca başkenti temsil eden tek takım Rivas Ecopolis, maçlarını, neredeyse çoğu aile üyesi, bir avuç seyirciye oynuyor.

Amerika'da da aynısı geçerli. Ben de izlemeyene "neden izlemiyorsun" demiyorum zaten. Ama izleyene de "neden izliyorsun" denmemeli. Ve buradan aldığı ilahi bir güçle de kaldırılsın yok edilsin lağvedilsin lafları başlıyor ilginç gerçekten.

Bu arada (bugün Erkek basket takımı maçında çıkan olaylarında etkisi vardır muhakkak) Kadın basketbol Türkiye kupası maçları Ankara'ya alınmış İzmir'den

Kesinlikle (Sühan'ın sözlerine istinaden), ancak ben bu tarz tepkileri, sıcağı sıcağına verilmiş, üzerinde fazla düşünülmeden, olay anının sert etkisi henüz durulmamışken söylenmiş söz ve davranışlar olarak değerlendiriyorum.