Euroleague 6. Hafta | Wisla Can-Pack 53-64 Galatasaray

Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu altıncı maçında Wisla Can-Pack ile karşı karşıya geliyoruz. Polonya'da bulunan Hala TS Wisla'daki mücadele 18 Aralık Perşembe günü saat 19.30'da başlayacak.

Maç: Wisla Can-Pack - Galatasaray Odeabank
Salon Hala TS Wisla, Polonya
Tarih: 18.12.2014 Saat: 19.30

Geri kalan maçlarda 4 galibiyet almamız gerekecek bir üst tura çıkmak için.
Zor maç ama kazanmaliyiz.
Casas ve Nuria iyi oynarlarsa kazanıriz Allahın izniyle.

6. mağlubiyeti de bu karşılaşma sonunda alırız. Ben anlamıyorum ve anlamamakta ısrar edeceğim. Kadın takımında en kritik haftaya girmişiz ve yapılması gereken hamleler bir türlü yapılmıyor. Bu hamlelerin yapılması için Wisla'ya yenilip Euroleague defterinin kapanması ardından da Fenerbahçe'ye yenilip lig liderliği şansını zora sokmamız mı bekleniyor ? Yazık ya. Geçen sezon rakiplerini dumur edip tüm kupaları kazanan bir takımın bu duruma gelmesi çok üzücü.

Geçen sezonun Euroleague Şampiyonu olan takım ilk galibiyetini 6. maçın sonunda almayı başardı.

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler!

Şube yöneticilerine rağmen kazandık.
Helal size be.
Hadi yönetim sende uyuma yap sağlam bir transfer.
Yazım etme şu Takıma !!

Zor bir atmosferde önemli bir galibiyet aldık. Takımın bir yerde reaksiyon göstermesi gerekiyordu. Uzunlarımız konusunda hiç sıkıntı yok da ah bir kısamız daha olsaydı...

13.000 kişi önünde oynanmış maç şaka gibi. Öyle bir atmosferden çıkmak kolay değil, örnek geçen sene Fenerin son maçtaki hali. Bravo kızlar..

Maçtan çok o atmosfere hayran kaldım ben.. Kıskandım şahsen.. Ama maçı izlerken kamera önünde bayrak sallayanlara sinir oldum, arkadaş maç boyunca hiç mi yorulmadınız ya, ben izlerken gözlerim yoruldu -_-

Neyse ilk galibiyetimizi aldık, inşallah bir serinin başlangıcı olur, tebrikler kızlar..

Macı izleyemedim .. İstatistiklerde ilk dikkatimi çeken kısa oyuncuların katkısıydı . Nuria ve Casas iyi katkı vermiş ve dogal olarak kazanmışız. Bu sezon pisi pisine kaybettigimiz macların tek sebebi kısa rotasyonumuzun vasat bir halde olmasi .. Casas kesinlikle insiyatif alabilecek ,skorer bir oyuncu degil . Nuria'da takımı yeterli seviyede yonetemiyor .. Şu takıma mutlaka Zellous geri gelmeli.. Yönetim bir süpriz yapıp haftasonu oynanacak derbiye Zellous'u getirebilse ..