Euroleague 7. Hafta | Montpellier 48-59 Galatasaray

''Bu takıma kısa oyuncu filan lazım değil.Hatta Sanchonun performansından hiç memnun değilim.Koçda bu sene çok kötü.En güzel iş Işılı yollamaktı bu sene.Ha tabi Alba yıda unutmamak lazım.Şebnemle de yollar ayrılsın.Kısa forvette rotasyona ihtiyacımız yok.İki kıta dışı oyuncu hakkından tekini kullanmamız saçma.Derhal Kelseyide yollamak lazım.''
Herhalde anlayan anladı.Artık totem yapmaya başladım yoksa bu yönetimden bi cacık olmaz diyeceğim fakat cacığı çok severim.

Ohh bee.. Bir ara herhalde bu maçı da vereceğiz diye düşündüm.. Hem kazandık hem sayı averajını kurtardık.. Güzel oldu..

Biz yazmaktan bıktık usandık ama bu yönetim skorer skorer dememizden bıkmadı galiba.. Adam gibi açıklamada yok.. Ya çıkın deyin ki bu sene böyle, transfer falan yok ya da biraz daha sabredin alacağız.. Her kafadan ses çıkıyor sonra

Galatasaray’da Plase Essence Carson

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, 1986 doğumlu ve 1.83 boyundaki skorer Essence Carson’ı gündemine aldı.
2008 yılında New York Liberty tarafından 7. sırada draft edilen oyuncu, o tarihten bu yana WNBA ekibinin formasını giyiyor. 2 sezon önce, ülkemizde İstanbul Üniversitesi B.G.D.’de görev alan Essence Carson, 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor.
Sarı-kırmızılılar, transfer görüşmelerini sürdürdüğü Shavonte Zellous’tan olumsuz yanıt gelmesi halinde, Amerikalı oyuncuyu kadrosuna katacak.

Fenerbahçe galibiyetini aldığımızda Ekrem Memnun'a bir kez daha hayran olmamızın sebebi Deniz Çolakoğlu'nun rolüydü.Kısa ve yerli oyuncu problemimiz sebebiyle Deniz süreden emin olmamakla birlikte 20 dakikaya yakın sahada kalıp basketbolda olabilecek en minimal rol tanımlarından biriyle rotasyonu efektif şekilde oluşturmamızı sağlamıştı.Bilhassa 39-32'yken kaçırdığı boş turnike sebebiyle 3. periyot boyunca baya hayıflanmıştık.
Üst paragraf ışığında bu akşam Euroleague'de özgüveni çok da yukarıda olmayan bir takım ''geriye düşersek maç gider'' dediğimiz anda Deniz Çolakoğlu'nun 5 sayısıyla fişi çekiyorsa öncelikle Deniz'e saygılar.Deniz'in rolündeki bu gelişime kimin ön ayak olduğu sorusuna ise muhakkak Ekrem Memnun cevabını vereceğiz.
Kısa transferi gerçekleştiği takdirde Prag deplasmanı dışında her maçta ciddi iddia sahibiyiz.

Ekrem Memnun çok büyük bir koç, takımın en önemli parçalarının takımdan ayrılmış olmasına yönetim ilgisizliğine rağmen Aslanlar gibi mücadele ediyor. Yürekten tebrikler kızlar. Takım dün mesajı verdi biz buradayız diyerek, biz de diyoruz ki yöneticiler ve transferler nerede ?

1-2 rotasyonundaki 2 ana oyuncun toplamda 2/13 atiyor gene ve kazaniyoruz bu deplasmanda da. Tebrikler Ekrem Memnun'a, hafta sonu Fb'de Angel olmayinca iceride Botas'a yenildiler dusunun artik farki aradaki. İsil ve Zellous ya da baska Abd'li skorer geldigi an supurucez ligi, muhtemelen EL ceyrek finalinde Fb'yi de supurecez ama dusunen yonetici yok su guzel takimi.

Ünal Aysal ve Ahmet Dedehayır çıktılar bir şeyler söylediler. Davetiye mi bekliyorlar? Ünal Aysal söz vermedi mi basketbolda her branşta en iyi takımları kuracağız diye 17 Haziran sonrası? Ne oldu. Bu takımı batırmak için çaba harcadınız yine batmadı. Bari destek çık. Ahmet Dedehayır, Işıl'ı getiririm dedi ne bekliyor? Getirsin Işıl'ı da hele yönetim engellemeye kalksın.

Yonetim İşıl istememesi doğal Çünkü verecek para yok. Burada iş Ahmet bey'e düşüyor İşıl'ın maliyetini karşilarım diyorsa(senelik alacağı ücret dahil) sorun olmaz. Tabi konuyu Ünal AYSAL,Ahmet DEDEHAYIR üstünden değilde diğer GALATASARAY'lı iş adamları olarakta düşünmek lazım hadi onlari geçiyorum çikiyorsan ortaya alırsın gelirsin herkezde seni taktir eder ben yönetimin buna engel olacağınıda düşünmüyorum.

1-2 rotasyonundaki 2 ana oyuncun toplamda 2/13 atiyor gene ve kazaniyoruz bu deplasmanda da. Tebrikler Ekrem Memnun'a, hafta sonu Fb'de Angel olmayinca iceride Botas'a yenildiler dusunun artik farki aradaki. İsil ve Zellous ya da baska Abd'li skorer geldigi an supurucez ligi, muhtemelen EL ceyrek finalinde Fb'yi de supurecez ama dusunen yonetici yok su guzel takimi.

Tanju Abi, transfer girişimi ya da haberi yok mu hiç ?

Yonetim İşıl istememesi doğal Çünkü verecek para yok. Burada iş Ahmet bey'e düşüyor İşıl'ın maliyetini karşilarım diyorsa(senelik alacağı ücret dahil) sorun olmaz. Tabi konuyu Ünal AYSAL,Ahmet DEDEHAYIR üstünden değilde diğer GALATASARAY'lı iş adamları olarakta düşünmek lazım hadi onlari geçiyorum çikiyorsan ortaya alırsın gelirsin herkezde seni taktir eder ben yönetimin buna engel olacağınıda düşünmüyorum.

Ahmet Dedehayır tüm masraflar benden dedi. Çıkıp demeç vermenin ötesine geçsinler. Ünal Aysal da aynı şekilde söylesinler istedikleri şubeye destek vereyim dedi. Her halde Briç kulübü için destek talebi bekliyor.

Biz winner bi takımız. 48 yedik, ikili averajı da aldık. Deniz, Şebo'dan ekstra katkı. Bu bir. Devamı Kosice deplasmanında.
Şebo: 12 sayı, 6 ribaund, 3 asist.
Maçın anahtarı.
Nuria'da 6-6-4 yapmış. Deniz'den 7 ekstra sayı. Bone, Nev kötü ama Sancho'muz var.
Kosice son kozunu oynayacaktır haftaya. Kazanıp Wisla ve Montpellier'in üstüne çıkma vakti. USK Prague maçı hariç (Eko, Hejkova karşısında kötü 3/0) her maç kafa kafaya Kursk, UMMC dahil. Son 2-3 dk'da belli oldu maçlar. Amerikalı SG bıraktım, Işıl olsa kazanırdık.
4 cıkarsak karsıdan Fener gelecek. Yabancı hakemler. Cok sansımız var. Yeter ki kıta dışı gelsin.

Tebrikler kızlar. Zaten nazar değmesin harika savunma yapıyoruz. Herkesin söylediği gibi bir skorer oyuncu bu takımı yine en büyük şampiyonluk adaylarından yapacak.Hadi artık uyumayın.

Ekrem hocayı, ekibini ve kızlarımızı yürekten kutluyorum. Yönetim hala neyi bekliyor kıta dışı transferi için merak ediyorum. Planlarını bir öğrenebilsek rahatlayacağım.

Ya diyorum ki acaba Ekrem Hoca baskı kurmuyor mu ?
Ergin Hoca 2 oyuncu lazım dedi 10 gün içinde iyi kötü 2 transfer geldi.
Ekrem Hoca'nin daha çok baskı yapması gerekiyor.