Euroleague 7. Hafta | Valencia 78-71 Galatasaray

Neyse ki ikili averajı vermedik, Valencia+hakemlere karşı oynadık, üstelik deplasmanda üstelik pivotsuz. Daha fazla ne yapabilir ki bu adamlar?

Valencia ile galibiyet eşitliği olursa genel averaja bakılacak. Genel averajda da 11 sayıyla biz üstünüz.

Jawai ve Vuyukas haricinde, tüm takıma tebrikler. Emeğinize sağlık aslanlar.

Ender iyidir hoştur da, kısa süre kalmış, 10 sayı geri gittiğimiz ve geri dönüş için umutlandığımız anlarda niye yavaş geçiyor sahayı anlamıyorum. Ha, oyunu kursa onu da anlayacağım da, hatalı pas.

Bu arada savunmamız felaketti. Carlos, Pietro, Erceg ve Jawai/Vuyukas'ın aynı anda sahada olduğumuzda karşı takımın sayı atamaması için topu Sinan'a çarptırması gerekiyor.

Pietro Aradori 20 sayı 8 ribaund 6 asist
Zoran Erceg 19 sayı 6 ribaund
Carlos Arroyo 10 sayı 3 asist 1 ribaund
Kerem Gönlüm 9 sayı 8 ribaund 1 asist
Ender Arslan 6 sayı 2 asist 1 ribaund
Sinan Güler 5 sayı 4 asist 3 ribaund
Ian Vougioukas 2 sayı 2 ribaund

ERCEG 36'34" 2
JAWAI 3'26" -9
TOPLAM SÜRE 40DK ve aldıkları dakikanın karşısındaki rakamlar +/- istatistiği.Tüm maç 3dk 26 sn'yi düzeltmeye çalıştık.Bazı istatistikler herşeyi anlatır.Jawai'nin ne kadar "gereksiz" olduğunu da bu istatistik anlatıyor.Maç sonu ilk maçtaki 30'lara çıkan farkı saymazsak haketmediğimiz bir ikili averaj avantajı ayağımıza geldi ama kullanamadık.Olsun nötrlendi en azından.Valencia'nın kalan maçlarda bizden fazla galibiyet alacağını düşünmesem de diyelim 1 galibiyet fazla aldılar üçlü dörtlü averaja kalmazsak genel averajda 10 sayılık üstünlüğümüz var.

Mac boyu caresiz bir oyun sergiledik . Son periyod 5 sayiya kadar indirdik orda da hakemler teknik faul ile imdada yetişti . 6 kisi ile oynuyoruz . Buna cözüm bulmak lazim. Jawai ve Vuyukas derhal kulupten uzaklastırımali . Koskoca Galatasaray bula bula vuyukas'ı mı bulmuş .. Basketbol icin fazla yumusak degil mi bu adam ?

Takım sürekli çabalıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor ama görüyoruz ki bir noktada tıkanıyoruz hep. Şu aşamada takıma söz söylemeye hakkımız yok. Ne şartlar altında oynadıklarını az çok biliyoruz hepimiz. Yine de vazgeçmeyen bir hoca ve oyuncu grubu var. Şahsen ben mahcup oluyorum onları izlerken, umarım yönetici geçinenler de biraz utanır artık.

Emir Yunt;n890420' Alıntı:
Takım sürekli çabalıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor ama görüyoruz ki bir noktada tıkanıyoruz hep. Şu aşamada takıma söz söylemeye hakkımız yok. Ne şartlar altında oynadıklarını az çok biliyoruz hepimiz. Yine de vazgeçmeyen bir hoca ve oyuncu grubu var. Şahsen ben mahcup oluyorum onları izlerken, umarım yönetici geçinenler de biraz utanır artık.

Adamlardaki yüz değil kösele, harakiri yapsalar yeri ama hala utanmadan özlü söz paylaşıyor twitterdan gereksizin biri.

Bela okumaktan dilimde tüy bitti şu hafta.

Olympiakos 6-1
Kızılyıldız 4-3
Biz 3-4
Laboral 3-4
Neptunas 3-4
Valencia 2-5

Gelecek hafta;
Oly-Neptunas
Biz-Laboral
Valencia-Kızılyıldız

Oly, Biz ve Valencia kazanırsak;

Oly 7 1
Kizilyildiz 4 4
Biz 4 4
Neptunas 3 5
Laboral 3 5
Valencia 3 5

Oly, Biz ve Kızılyıldız kazanırsa;

Oly 7 1
Kızılyıldız 5 3
Biz 4 4
Neptunas 3 5
Laboral 3 5
Valencia 2 6 olur.

Biz diğer maçlara bakmadan muhakkak Laboral ve Neptunas maçlarını kazanmaliyiz. O zaman 5-4 yapmış oluruz.

Neptunas önce Oly sonra Bize kaybederse 3 6 olacak.

Valencia haftaya Kızılyıldız'a kendi sahasında kaybedip gelecek hafta kazansa bile 3 6 olacak.

Şu anda bizim önümüzdeki 2 maçı kazanıp, Kızılyıldız'in da Valencia'yi deplasmanda yenmesini bekleyeceğiz. O zaman top 16'ya kalmış oluruz.