Euroleague 8. Hafta | Galatasaray-Laboral

AL BİLETİNİ, TAKIMINA DESTEK OL !

Pivot mu yok kardeşim ? Önce sen üzerine düşen görevi yapıyor musun, kendini bir sorgula. Cuma günü Top-16 yolunda çok kritik bir maça çıkacağız. Biletler günler öncesinden satışa çıktı. Al biletini takımına destek çık ! Sonra da istediğin kadar eleştir! Bizim milletimiz nedense klavye başından atıp tutmayı çok seviyor. He bir de otoparkçı bir tayfa var. Takıma beş kuruş vermez. Söze gelince de hepimizden çok Galatasaraylı bu iki grup da... Kusura bakmayın belki çok ağır eleştireceksiniz beni ama, söylemeden de edemedim. Eğer gerçekten bu takım için bir şeyler yapmak istiyorsanız. Cuma günü ve Pazar günü için annenize,babanıza,çocuğunuza kısacası eşinize dostunuza biletinizi alır ve takıma destek çıkarsınız. Hiç kimse 15 ya da 25 TL vererek ölmez!

Beceriksiz Murat Özyer,uzun transferinin Laboral maçına yetişemeyeceğini yazmış.
Uzun Adam olmak o zaman biz taraftara düşüyor.
O gün o salon tıklım tıklım dolu olmalı ve takımın uzun eksikliğini vereceği destek ile minimize etmeli.

Daha sonra da Beceriksiz Topsakal ve Özyer'e hadleri bildirilmeli.
Ergin Ataman'ın arkasında olduğumuzu,kendisini kimseye yedirtmeyeceğimizi onlara göstermeliyiz.

Cuma akşamı seyircimizle birlikte zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Kızılyıldız maçındaki stres seviyelerine ulaşabiliriz. Maça gelmeyen çok şey kaybeder :)

Laboral'da istim üzerinde çok zor maç olucak seyircimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var iyi günde herkes takımın yanında olur önemli olan bugünlerde oralarda olmak diye düşünüyorum.

Maça 2 gün var ve hala pivot yok. Nasıl Kızılyıldız maçında pivot biz oldu isek bu maçta da pivot biz olmalıyız. Olacağız. İzmit'ten geleceğim maça