Ben gerçekten anlamıyorum Ekrem hocayı.Bunu yalnzı kaldığımızda da direk soracağım Bugün Işıl ayakta zor duruyordu maçın sonlarında. Sancho desen öyle. Nitekim son 1-1.5 dk kala Işılın sağ ayak valflrine kramp girer gibi de oldu. Ama hoca inat etti Işıl'ı mı cezalandırıyor anlamadım oyundan almadı. Hayır bir hoca bunu nasıl ön göremez
1- 40 dkda Işılın vereceği katkıdan daha fazla katkı verir 35 dk Işıl 5 dk Esra
2- Işıl böyle 40 40 oynarken sakatlanıp 1 ay yokum derse o zaman görürüm ben.
Takımın Işılsız B planı yok. Tama Şebnem de 40 dk oynadı ama o diri duruyordu.Çünkü top getirmiyor top elinde olmadığından baskı yapanda yok diri kalıyor. Ki yorulsa bile ALba geldi. Artık dönüşümlü oynayacağı bir partneri olacak. Ya Işıl? Allah yardımcımız olsun inşallah maç bittiğinde şube idarecileri Işıl'ı pamuklara sarıyordur. Kendisine diyemiyorum ama çok üzülüyorum ona
Bugün Zee sakatlandı misal Yasemen girdi oyuna hiç de sırıtmadı. Tamam Zee değil sonuçta ama Yasemen süper oynadı. Top kapmaları hırsı mücadelesi Sonra ne oldu? Aaa hoca unuttu kenarda Yasemeni 2 yarı aynı takım oynadı neredeyse hiç değişmeden. Sadece Nevriye-Bone değişmeleri oldu. Hayır bu takımlar oyuncu değiştirmeden oynuyorsun bari mola al da takım dinlensin. Cİdden maçın sonuna bakamadım. Telefonu açtım bişilerle uğraşıyormuş gibi yaptım
Hoca sanırım yönetime ve idarecilere bir mesaj vermek amacıyla aynı takımı oynatıp bunların posasını çıkarmak istiyor diye düşünüyorum. Başka da mantıklı açıklaması yok. Ekrem Memnun gibi gerçekten basketbol konusunda eline su dökemeyeceğimiz birinin bunu neden yaptığını düşünmek için her türlü empatiyi deniyorum
Takımın da hepsinin gözlerinden öpüyorum. Bugün az süre aldı ama Yasemeni de ayrı kutluyorum girdiği andan çıkana kadar hiç durmadı sanki final maçıymış gibi mücadele etti. Aferin kız!
Kaptana zaten bişi demiyorum. seviyorum onu ve gerçekten üzülüyorum. Onu yedekleyecek oyuncuyu almayan yönetime idareye de kızgınlığım her gün artıyor. İdare derken Müge ve Özge'yi kastemiyorum onlar olanı kullanıyorlar o hakları yok farkındayım.
Allah yardımcımız olsun. Ama kızlardaki yürek başka gerçekten
)