Euroleague 8. Hafta | Good Angels Kosice 59-50 Galatasaray

Kısalar ekstra bir şey yaparlarsa maç kazanabiliyoruz, yoksa normal oyunlarını oynadıklarında skor, yaratıcılık, özgüven yerlerde dolanıyor.

Maç bitene kadar bekledim, bir şey yazmayayım belki bir umut diye ama nerede yok ne umut ne beklenti.. Her yerde aynı Galatasaray camiası, ne zaman efsane bir takım ortaya çıkıyor kendi elimizle baltalıyoruz rakiplerimizin ekmeğine yağ sürüyoruz. Yıllardır aynı branş ayırt etmeksizin. Kadın takımının da hali bu, geçen seneki takımı kaybedip üstüne dalga geçer gibi bu seneki sıradan ötesi takımı kurabilmek büyük yöneticilik başarısı ve vizyonu gerektirir gerçekten. Ekrem Memnun'un emeklerine çabasına yazık. Elimizde böyle bir koç var ama durumumuza bakın ya. Yönetenler oturdukları yerden konuşmasını iyi biliyor, ya da başarı geldiğinde poz vermesini de iyi biliyor. Ama iş elini taşın altına sokmaya gelince nerede o cesur yürekler? Hepsi tutturmuş gidiyor amatör branşların külfeti ağır oluyor kulübe diye. Söylenecek çok şey var üzülen taraftar, koç, belki birkaç oyuncuya yazık. Yönetim memnundur durumdan sanırım. Bu takımdan bu sene bir şey beklemek büyük hayalcilik olur, eldeki malzemeye bakan herkes görür bunu. Ligdeki durum kimseyi kandırmasın arkadaşlar. Büyük değişiklikler şart.

Abdurrahim Albayrak'ın bir açıklaması vardı bugün. Futbol takımına transfer yapmayacağız. O parayı oyuncu arkadaşlara veririz dedi. Bu şekil düşünen yöneticiler olduktan sonra transfer olsa ne olur olmasa ne olur. Can çekişen bir koç ama bu haykırışı duymayan bir yönetim. Geçmiş olsun.

Geçen sene kazanılan kupa bazı Galatasaraylıların(!) çok canını sıkmış olacak, resmen takımdan, Ekrem Memnun'dan intikam alıyorlar.

Ekrem Memnun'un istediği ve anlaştığı oyunculardan biri olan ve Lindsay Whalen yine şube yöneticilerimiz tarafından istenmedi.

Canınız sağolsun sizin. Ben sahada Galatasaray adını taşıyan aslan gibi oyuncuları görüyorum ya yeter bana . Ayıbı olan yöneticiler utansın sizin yerinize. Sizin boynunuzu bükmeniz için bir sebep yok.

k16Rjy.jpg

1 mağlubiyet daha alırsak transfer yapılacak sonra kanallarda röportaj verip ''hocamızın isteği doğrultusunda eksik bölgemize transfer yaptık'' tarzı konuşmalar yapacaklar haysiyetsizler.

Canınız sağolsun sizin. Ben sahada Galatasaray adını taşıyan aslan gibi oyuncuları görüyorum ya yeter bana . Ayıbı olan yöneticiler utansın sizin yerinize. Sizin boynunuzu bükmeniz için bir sebep yok.
Deniz yazacaklarımı yazmış.Kaybedilen 6 maçın 4'ünde oluşan senaryo bir çabanın sonucu olduğu için can yaktı.Keza lig liderliği Ekrem Memnun ve takımdakilerin iyi niyetinin tezahürü.İpekçi'deki Prag maçı ve bugünkü maçta kısa eksikliği sonucunda oluşan dengesiz yapıyı oyun olarak kustuk maalesef.
SÖZLEŞMELİ OYUNCUMUZU VEYA ALTERNATİFİNİ İSTİYORUZ.Lütuf,iyi niyet falan değil.Bu takımdan kopardığınız parçayı geri istiyoruz.Yönetimin mükafatı değildir görevidir bu takıma kısa almak.

Düşünüyorum da bu takım başka türlü mağlup edilemezdi herhalde. Sen her kulvarda kupalara ambargo koy, rakipsiz ol.. Anca içimizden birileri ayağımıza çelme takabilirdi.

Bu sene ki kadın basketbolunda ki yaşadıklarımız = Galatasaray'ın gerçek yüzü.
Dünyada bizim kadar kendi içerisinden darbe yiyen, aşağıya çekilmek istenilen bir kulüp daha yoktur.

Kızlara gelince rahat kazanacağımızı düşünüyordum ama olmadı. Yine kısalardan katkı gelmediği bir gün oldu. ama maçı izlediğimde neredeyse son nefesini orada bırakacak kadar mücadele eden aslanlar gördüm. Bunu bize izlettirdiğiniz için teşekkürler.

Birazda kısmetsizdik çok kolay sayılar girmedi, bunu takımın dar rotasyondaki yorgunluğuna bağlıyorum. Rakibinde inanılmaz üçlükleri vardı, ne diyim yönetim bizi baltalamaya devam ediyor.Böyle yönetim olmaz olsun, bizleri bukadar üzmeye hakları yok. Yoksa paran git kardeşim ne işin var orada. Öyle yöneticiliği herkes yapar.

Zor ama şansımız var. Artık Prag deplasmanı hariç maç kaybetmemeliyiz. 4.'lük için tek rakibimiz hala Wisla olduğunu düşünüyorum.

Aynen abi bu maçı alsa idik içer deki son maç da wislayı yenip 4 galibiyet ile çıkacaktır. Şimdi UMMC , KURSK , USK dan birini yenmemiz şart yenersek 4 galibiyet ile gene çıkarız.(Wisla'nın kendi sahasında BLMA'yı yeneceğini düşünüyorum)