Kelsey Bone'a rağmen kazandık.
Jelena inanılmaz oynadı, Nuria da çok iyiydi geri düştüğümüz dakikalarda.
Semih bu yorumun şaşırttı beni
) HEr molada vs kelsey hemen önümdeki sandalyeye oturdu sesim kısıldı ona bravo demekten. Maçı GS'da tutan oyuncu Kelsey idi. Ha yüzdesi iyi osla haklısın 10-15 sayıyla kazanabilirdik belki ama o olmasa hücumda bir şey de üretemezdik.
Bence dünkü maçın oyuncusu 1- KElsey 2- sancho idi. Kimse adını anmıyor ama sahada ateşi Sancho yaktı.Önce Şebnem ardından Deniz Kelsey ve Nuria alabilecekleri en azından rakibe de kolay kalmayacak olan toplara atlamadılar. Ateşi yaktı sancho her topa atlamaya başladı ve takım yaktı ateşi. O ateş tribünlere de sirayet etti ve geri döndük 12 sayıdan. İstatistiğe bakınca tam görülmüyor belki ama Sancho gerçekten inanılmaz bir oyuncu. (gerçi 5 top çalmış göstermiş)
Işıl konusunda ise sahada kaldığı süre ,çerisinde Pip'den daha faza yararlıydı takımına. Ekrem hoca da o oyuna her girdiğinde ona göre oyunu değiştirdi. (Misal Ayşegül ile ona önde yakın bastırdı). Ki istatistiklere bakınca da görüyoruz Işıl oyundayken Kursk 13 sayı öndeymiş. Şutunun girmemesine gelirsek bunda bilinçli olarak atmadığını düşünmüyorum ama beyin kalp dengesi illa ki tepkimeleri geciktiriyordur. Sahte GS'lılardan değil o kız. Benim sahaya çıktığımda hissedecğeim her duyguyu birrebir hissetmiştir. Allah yardımcısı olsun.
Bu mantıkla bakarsak Seimone'da bizim bildiğimiz Seimone gibi oynasa 30 sayı fark yerdik
) Onu GS'da efsaneleştiren maçı da gene bir Kursk maçıydı ve o zaman Sarı-kırmızılı formaylaydı. Eurocup Yarı finali rövanş maçıydı ve zamanın başkanı Adnan Polat bile tüm 2. devreyi ayakta seyretmişti sanırım 42 sayı atmıştı kursk potalarına
)
Neyse benim açımdan güzel bir gündü. Dostları görmüş olduk. Sonunun da galibiyet ile bitmesi ayrı bir zevk verdi.
Murat Özyer'İn açıklamalarını dinledim. Doğru yalan muhabbetine girmeyeceğim. Ama Ahmet Dedehayır bu kıta dışı oyuncu alımında yardım ederse mayıs için olası planında önü epey açılır. Albayrak'ın madiden yardımına benzemez bu.
Bu sitede sanırım Ahmet Dedehayır'ı yıllardır savunan tek adam benim. Bu süreçte de olaya müdahil olup çabalaması bile beni haklı kılıyor bence. Sağolsun varolsun.