Euroleague A Lisansı

Belki çok karamsar bir yaklaşım olacak ama ben sadece şampiyon olursak A lisansı alabileceğimizi düşünüyorum. F4 yapsak bile ancak B lisansını alırız. Çünkü EL yönetimin gözünde günlük başarıların değeri çok yüksek değil. Onlar daha çok kulüplerin yapılanmasıya ilgileniyorlar. Kulübün salonu, taraftar ortalaması, sponsoru, mali yapısı gibi kriterler onlar için her şeyden önemli.

Belki çok karamsar bir yaklaşım olacak ama ben sadece şampiyon olursak A lisansı alabileceğimizi düşünüyorum. F4 yapsak bile ancak B lisansını alırız. Çünkü EL yönetimin gözünde günlük başarıların değeri çok yüksek değil. Onlar daha çok kulüplerin yapılanmasıya ilgileniyorlar. Kulübün salonu, taraftar ortalaması, sponsoru, mali yapısı gibi kriterler onlar için her şeyden önemli.

Kesinlikle haklısın.

Bu anlayış ile A lisansı hayal, en başta adam gibi bir sponsor gerek. Koç bile ekrana çıktı destek olun "büyük" galatasaraylılar diye ama yok. Yine liv hospitalın eline kaldık. Daha ödemeleri yapamıyoruz günübirlik yaşıyoruz, bugünü sağ salim atlatalım da yarına bakarız mantığına sahip esnaf kılıklı tipler yönetmeye çalışıyor şubeyi. Ben Eurolig başında olsam, bu fanatik halimle Galatasaraya vermem lisans.

Bu anlayış ile A lisansı hayal, en başta adam gibi bir sponsor gerek. Koç bile ekrana çıktı destek olun "büyük" galatasaraylılar diye ama yok. Yine liv hospitalın eline kaldık. Daha ödemeleri yapamıyoruz günübirlik yaşıyoruz, bugünü sağ salim atlatalım da yarına bakarız mantığına sahip esnaf kılıklı tipler yönetmeye çalışıyor şubeyi. Ben Eurolig başında olsam, bu fanatik halimle Galatasaraya vermem lisans.

Bence sorun sponsor bulamamadan ziyade küçük olsun bizim olsun mantığıdır. Ünal Aysal yönetimin uygun gördüğü bir şubeye sponsor olabileceğini söyledi. Kimseden ses çıkmadı. Çünkü sevgili yöneticilerimiz kendi içi hesaplaşmalarını Galatasaray'dan daha üstün görmekte.

Bence sorun sponsor bulamamadan ziyade küçük olsun bizim olsun mantığıdır. Ünal Aysal yönetimin uygun gördüğü bir şubeye sponsor olabileceğini söyledi. Kimseden ses çıkmadı. Çünkü sevgili yöneticilerimiz kendi içi hesaplaşmalarını Galatasaray'dan daha üstün görmekte.

Ben Aysal'ın da çok samimi olduğuna inanmıyorum sonuçta çok düşünseydi kulübü böyle enkaz halde bırakmazdı. Ama sen de dediğinde haklı olabilirsin. Bir de "derin" Galatasaray diye bir derdimiz var başımızda. Bu kulübün düşmana ihtiyacı yok ki sağolsun kendi camiamızdaki bazı organizmalar her şeyi yapıyorlar.

Artık şu Ünal Aysal'dan bahsedilmesin lütfen kulübe verdiği zarardan sonra hiç samimi bulmuyorum kendisini. Hele şu Sabri'nin takır takır top oynadığını gördükçede içimden onu kadro dışı bırakanlara saydırıyorum.

Hepimiz kabul edelimki bu yöneticilerin hepsi sadece futbolu düşünüyor, basketbol onlar için angarya deyim yerindeyse. Siz siz olsun A lisansı gibi hayallere kendinizi kaptırmayın , bu yönetim şekliyle imkansız A lisansı.

Bakın şubenin net geliri yok, gelir olmadan da bütçe olmaz. Hep birilerinden elini cebine atmasını bekliyoruz çünkü organizasyon yok.

FenerBahçe, Ülker ile bir orginizasyon yaptılar, salonları var, para muslukları sonuna kadar açık hiç tereddüt etmeden parayı veriyorlar yıllardır yaşadıkları fiyaskolara rağmen destek eksiksiz devam ediyor.

Bizim de artık önümüzü net görebileceğimiz '' çok sağlam '' bir sponsor bulmamız lazım daha doğrusu bir iş ortağı desek daha doğru olur. Kazan kazan stratejisi yürüteceğimiz iyi bir sponsor. Ama camia içindeki isimlere bakınca bu tür bir vizyon sahibi bulmak zor basketbol şubesine bakış açılarını ortaya koyduğumuzda maalesef durum kötü gelecek açısından...

Bugün Fatih Altaylı'da fecaat bir köşe yazısı yazmış. Bu yazı boşuna yazılmadı. Gelecek yönetim her kimse salon sporlarına ağır darbe vuracak. Adamlar Amatör branş diyorlar hâlâ bu dallara.

Basiretsiz yönetcilerin yapılmayan ödemeler için bankaya bok attığı bir oluşumda A lisansından söz etmek oldukça komik oluyor.

Kesinlikle hak etmiyoruz bu kafayla.

Basiretsiz yönetcilerin yapılmayan ödemeler için bankaya bok attığı bir oluşumda A lisansından söz etmek oldukça komik oluyor.

Kesinlikle hak etmiyoruz bu kafayla.

Abi gerçekten bankanın bir işgüzarlığı olmuş olabilir mi? Hani bazen kişisel işlemlerimizde de oluyor ya bazı aksaklıklar. Yoksa yine mi yönetimin sorumsuzluğu?

Her halükarda gelecek sezon için çok daha iyi bir sponsor bulmak şart. Bu böyle olmaz.

Abi gerçekten bankanın bir işgüzarlığı olmuş olabilir mi? Hani bazen kişisel işlemlerimizde de oluyor ya bazı aksaklıklar. Yoksa yine mi yönetimin sorumsuzluğu?

Her halükarda gelecek sezon için çok daha iyi bir sponsor bulmak şart. Bu böyle olmaz.

Bankanın iş güzarlığı bile olsa artık yaşanılan bunca rezillikten sonra inanmak gelir mi insanın içinden? Hep sorun sıkıntı rezillik ve hep suçlu başkaları. Bir tane adam çıksın ben yanlış yaptım kardeşim kusura bakmayın desin sırtımda taşıyacağım!