EuroLeague | Avenida 69 - 79 Galatasaray

Gülşah sakatlıktan sonra daha tam olarak form tutmadı. Bir kaç maçta aslında süre verdi ancak herhangi bir katkısı olmadı. Üstüne fahiş hatalarda yapınca Ekrem Hoca oyundan aldı. A.Cora konusunda ise herhangi bir yorum yapamayacağım. Çünkü Cora'dan benim de beklentim çok.

Bu kadar eksikle ,takımımızın mücadelesine Kocaman teşşekür.Bu yıl hiçbir maçta kızmıycam kızlarımıza kendi adıma..

Lindsay Whalen: 22 Sayı - 4 Ribaund - 2 Asist, Işıl Alben: 17 Sayı - 5 Ribaund - 4 Asist - Sancho Lyttle: 16 Sayı - 5 Ribaund - 1 Asist, Ann Wauters: 12 Sayı - 8 Ribaund - 2 Asist

Ekrem Memnun hocaya güveniyoruz bu takım böyle mücadeleyi onun sayesinde kazandı. Ancak daha yolun başındayız. Hocamız daha da karakter verecektir bu takıma

Tebrikler sultanlara.
Eksiklere rağmen ( ilk beşten oynayabilcek 3 kişi ) çok başarlı :)
Önümüzdeki haftayı bay geçiyoruz Avrupa da , umarım sakatların bir kısmı ekaterinburg maçına yetişir.

Keşke Şebnem'de yetişebilseydi Taurasi'yi savunması için. Grup ikinciliği artık garanti gibi inşaAllah. Tekrar tebrikler Sarayın Sultanları...

Işıl, Lindsay ve Sancho takımın önemli parçaları haline geldi. Sylvia'da dönünce bu üçlünün arasına girer. Kolay bir deplasman değildi tebrikler kızlara.

Yalnız Whalen'in gelmesiyle Işıl'ın da performansı bir kademe yükseldi. Bu bizim için iyi bir gelişme. Ben uzunların iyileşmesinden çok ( fowles -Nevriye ) Alba'nın yolunu gözlüyorum bir an önce katılıp şu kadroda görmeyi çok istiyorum. İyi olmasa da şutu var savunması çok iyi oyun zekası müthiş bir oyuncu. Ayrıca hızlı hücumda da etkili bir isim. Alba çok önemli.
Tabi uzunlar da katılırsa harika olacak.