Euroleague Fantasy Challenge 2012

7 takım kurdum 1i 150 puan 5i 120 puan civari 1i ise 60 puan alarak haftayı kapattık.Bizim ligdeki takımım 121 puan aldı keske 150 puanlik takımımı soksaydım :D

İlk hafta acı bir ders oldu benim adıma demek ki isimlere güvenmek yanlış :)

Danny Green
Kostas Kaimakoglou
Akin Akingbala

bu hafta ki degişiklik hakkımı kullanıp aldığım oyuncular.

milano maccabi maçının neden geç yazıldığı anlaşıldı 3,3 puanımı götürmüşler o alengirli dönemde gallinari'den (28 + %10 = 30,8 ) ne olduysa suan 27,5 aldık. kadromu 3 oyuncu ile iyileştirme yapmam lazım herkese bol şans tekrardan

133.4 puanla 47.Sırada bitirdim ilk haftayı.Omar Cook,Vujacic ve Antic'i çıkarmak istedim.Vujacic'ten daha iyi Kinsey var.Hem savunma hem hücumdu birşeyler yapabiliyor.Bana daha fazla puan getirebileceğini düşünüyorum kendilerinin.Olympiakos ilginç bir takım.Akşam baktığım zaman hiç uzun besleme gibi bir çabaları yoktu kısaların.Hatta o işi dahi 4 numara Kyle Hines yaptı.Onun için Antic'i de çıkardım.Omar Cook'u çıkarma nedenim Aaron Jackson'ın akşamki performansı.

Oğlum Kerem'in yaptığı takım ilk hafta 146,2 puan toplamış. Bir oyuncusu hiç oynamamış herhalde. Nasıl bir puan bu? İyimidir?

Dağılımı veriyorum:

Point Guards
Ty LawsonZalgiris 4.0 4.0
Ender ArslanGalatasaray2.2 + 2.2

Shooting Guards and Small Forwards
Nicolas BatumSluc Nancy19.0 19.0
Danilo GallinariEA7 Milano27.5 + 27.5
Jaka LakovicGalatasaray29.7 + 29.7
Jeff ViggianoEA7 Milano- 0.0

Power Forwards and Centers
Andrei KirilenkoCSKA Moscow40.7 + 40.7
Preston ShumpertGalatasaray4.4 + 4.4
Furkan AldemirGalatasaray8.8 + 8.8
Kevin SeraphinCaja Laboral9.9 + 9.9

Kurduğu takım buydu. Puanlarda bu şekilde oluştu.

İyi tabi abi. Yılların tecrübesi Arda Ezer ile Kerem Seçer kaç aldı bir bak puan durumundan hehe.

Her oyuncunun değeri en fazla %15 artabilir. 500 kredisinin hepsini harcadığını düşünürsek en fazla 575 krediye ulaşabilir :)

Tabi ki o şekilde de; yüksek puan toplamaları her zaman kredi yükselmesine yeterli olamayabiliyor. Benim ligde yer almayan iki ilave takımım var, sadece deneme amaclı Türkleri ya da Turkiye' de forma giyen oyunculardan olusturdugum takımlar bunlar. Her neyse bu takımların ilk hafta sonunda kazandıkları toplam puan orijinal takımımdan fazlaydı (Aşağı yukarı 40 puan kadar fazlaydı sanırım.) ama kredi konusuna baktığımızda olay tersine dönüyor. Oyunda uzun vadede gecerli olan strateji bu.

İyi tabi abi. Yılların tecrübesi Arda Ezer ile Kerem Seçer kaç aldı bir bak puan durumundan hehe.

Seni bilmem de benim bu hafta yüksek puan toplama derdim yoktu zaten. Stratejik olarak amacıma ulaştım, ilk haftalar için problem yok :)