• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Oha Spanoulis oha -8 puan ne demek ya hiç oynamasaydın bari.

Spa perişan etti bizi :D

Spanoulis 1-2 maçtır kötü. -8 ne demek yahu

Bakayım oyuncular nasıl performans göstermiş dedim. 20-25-23 derken -8. Oldu mu şimdi bu kabasakal

Vassilis herkesi batırdı. :(

Spanoulis 0 >=)

Ergec'in oynamadığı hafta da 204 puan yapmışım. Vay arkadaş ya hangi ara sakatlandın sen:(

Ante Tomic'i top 16'ın başında aldım, bu maç patlama yapar, bu maç patlama yapar diye diye kötü formuna beş hafta sabrettim. Elden çıkarttıktan sonra adam coştu, son maçta haftanın MVP'si oldu.

Tomic yardırmaya devam ediyor. Bu hafta 44.

Bu haftanın en iyi 20 takımı

x06X7B.png

Genel Sıralama
xJJ94J.png

Haftanın en iyi 10 takımı

xRM9A6.png

Yine hüsranla sona eren bir haftayı geride bıraktık. Lige dahil olmayan bir takımım dünya 14. sü oldu ama bir işe yaramadığını belirtmeye gerek yok herhalde :)

Neyse istediğim sıralarda olmamama rağmen yine de Önder Çiçekoğlu' nu alta almak güzel. ;)

fantasy1.jpg

fantasy2.jpg

Bu haftaki Euroleague maçları bu akşam Armani Milano-Barcelona karşılaşması ile başlıyor.
Dolayısıyla Fantasy kadrolarınızı bu akşam (3 Nisan) saat 20.00' ye kadar güncellemeniz gerekmektedir.

6-7 haftadır kadroyu değiştirmedim. Uzak kalınca zirveye heves de kalmıyor :D

Bu akşamki karşılaşmalar sonrasında Dimitris Diamantidis (31 rkg + kazanma bonusu) ve Malcolm Delaney (35 rkg) bu haftanın öne çıkanları görünümünde.

Bu hafta ilk maç Çarşamba olunca, genel alışkanlıktan dolayı kadroyu güncelleyemedim. J. Dentmon'u çıkartıp patlama yapması olası Diamantidis'i alacaktım, kaçırdım 34 rkg getirdi. Diğer yandan Furkan'ı çıkartıp, Lauvergne'yi alacak ve toplamda iki değişiklik yapmış olacaktım. Bakalım bu değişiklikleri yapabilmiş olsaydım ne kadar kar/zarar edecektim...

Kesat bir haftayı daha bitirdik; çok değil 2 oyuncu değişikliğini farklı gerçekleştirseymişiz 200+ puanlar içten bile değilmiş ...
Herşeye rağmen geçen hafta da dediğimiz gibi büyük basketbol uleması (Turgay Demirel üzerine alınmasın) Önder Çiçekoğlu' na ders verip alta almak güzel :)

fantasy3.jpg

fantasy4.jpg

Top16' nın son haftasına geldik ve özellikle iki takım için çok önemli maçlar söz konusu. Galatasaray ve Lokomotiv Kuban grubun 4. takımı olmak ve çaprazdan Barcelona ile eşleşmek için çabalayacaklar.
Bu doğrultuda Galatasaray' dan Carlos Arroyo, Zoran Erceg, Furkan Aldemir ve Malik Hairston; Kuban' dan ise Mantas Kalnietis, Krunoslav Simon, Derrick Brown ve Richard Hendrix ön plana çıkmaları muhtemel isimler. Benim şahsi fikrim bu oyuncular arasından en az 4-5 oyuncuyu kadroda bulundurmanızda fayda var.
Konuyu biraz daha açarsak; Arroyo, Aldemir (Bonsu' nun olmayacağını ön görerek yazıyorum.), Hendrix ve Brown bu haftanın bankoları olacaktır diye düşünüyorum.

Diğer grupta ise; derbi maçı olmasını bir kenara bıraksak bile Real Madrid' den kaçmak isteyecek Olympiacos ve Panathinaikos maçı nefesleri keseceğe benziyor. Kendi sahasında oynayacak olan Olympiacos' da Vassilis Spanoulis, Matt Lojevski ve Bryant Dunston; Panathinaikos' da ise geçen haftanın MVP' si Dimitris Diamantidis, Jonas Maciulis göze çarpıyorlar. Panathinaikos' da Stephane Lasme ile James Gist arasında kaldığımı da belirtmek isterim.

Son haftaya girerken çoğu takımın yerini belli olması, çeşitli rotasyonları da beraberinde getirecektir. Kısacası diğer takımlardaki oyuncular için kesin bir fikir üretmek kolay değil.

Hep iddası olan takımlara odaklanılmış. Galatasaray deplasmanındaki Partizan' da Joffrey Lauvergne düşünülebilir. Keza Kuban deplasmanındaki Bayern' den Malcolm Delaney kendini bu sezon son kez göstermek isteyebilir. Hücuma ve farka odaklanmış Kuban savunmada Delaney' e konsantre olamayabilir.

Ve tabi Efes deplasmanındaki Fenerbahce Ülker' de de rahatlığın verdiği hava ile bazı oyuncular patlama yapabilir. Özellikle Emir Preldzic' e dikkat diyorum.
Her ne kadar kendileri açısından sıralamayı etkilemeyecek olsa da Maccabi' nin kendi evinde CSKA' yı eli boş göndereceğini düşünüyorum. Bu doğrultuda Maccabi' de ön plana çıkacak isimler olacaktır.

Euroleague' de Top8 serilerine bu akşam başlanılıyor.
Dolayısıyla Euroleague Fantasy kadrolarınızı da bu akşama kadar güncellemeniz gerekmektedir.
Top16 sonrasında bu akşama kadar kadroyu tamamen değiştirebilme imkanına sahipsiniz. Sağlıklı bir kadro oluşturarak seriye iyi başlayabilirsiniz.

Geri