ilk senemde öyle oynadım. acemiydim. ilk 10 hafta sonunda genelde 65. sıradaydım, kurduğum 3 takımdan biriydi.
sonra sezonu 2000. sıra civarında bitirdim.
bu oyun sürprizlerle dolu ve basketbolu, oyuncuları çok iyi bilmek çok işe yaramaz. onun için ümit sezonu en iyi ihtimalle ilk 500'de bitireceğini düşünüyorum. oyunun kendi özel şartlarından dolayı her hafta kayıpsız atlatmak, doğru seçim, doğru oyuncudan çıkmak vs. zor. birkaç hafta kaybın olduğunda o takım bir daha geri dönemez.
onun için birden fazla takım, bir takımın geri düşse bile belki diğer takımın işin içinde kalması açısından iyi. tabii tek takımla da zevk alınabilir ama sonuç alınamaz. zevkine oynuyorsan tabii mesele yok.
ben birinci olmak için oynuyorum ve bunun tek takımla olma olasığının çok düşük, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum.
Tolga Hocam ilk kurulduğundan bu yana euroleague izlerim..Bu sene ilk kez EFC oynuyorum oda zevk almak için oynuyorum..Aslına bakarsan tek takımla doğru kombinasyonları yakalamak çok çok zor evet haklısın. ama ilk hafta ve geçen haftaki 3oyuncudan toplam -2 almasaydım dünya genelinde tek takımım ilk 250 nin arasında olacaktı..Sağlık olsun dediğin gibi her hafta doğru oyuncu seçimleri ve doğru kombinasyonlar ve ŞANS faktörü sıralamayı daha çok belirler..Yinede zevk alarak oynuyorum.. Tek takımım ilk 500 içinde..Tecrübeli bir oyuncu olarak çok haklısın..