• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
ilk senemde öyle oynadım. acemiydim. ilk 10 hafta sonunda genelde 65. sıradaydım, kurduğum 3 takımdan biriydi.
sonra sezonu 2000. sıra civarında bitirdim.
bu oyun sürprizlerle dolu ve basketbolu, oyuncuları çok iyi bilmek çok işe yaramaz. onun için ümit sezonu en iyi ihtimalle ilk 500'de bitireceğini düşünüyorum. oyunun kendi özel şartlarından dolayı her hafta kayıpsız atlatmak, doğru seçim, doğru oyuncudan çıkmak vs. zor. birkaç hafta kaybın olduğunda o takım bir daha geri dönemez.

onun için birden fazla takım, bir takımın geri düşse bile belki diğer takımın işin içinde kalması açısından iyi. tabii tek takımla da zevk alınabilir ama sonuç alınamaz. zevkine oynuyorsan tabii mesele yok.
ben birinci olmak için oynuyorum ve bunun tek takımla olma olasığının çok düşük, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum.

Tolga Hocam ilk kurulduğundan bu yana euroleague izlerim..Bu sene ilk kez EFC oynuyorum oda zevk almak için oynuyorum..Aslına bakarsan tek takımla doğru kombinasyonları yakalamak çok çok zor evet haklısın. ama ilk hafta ve geçen haftaki 3oyuncudan toplam -2 almasaydım dünya genelinde tek takımım ilk 250 nin arasında olacaktı..Sağlık olsun dediğin gibi her hafta doğru oyuncu seçimleri ve doğru kombinasyonlar ve ŞANS faktörü sıralamayı daha çok belirler..Yinede zevk alarak oynuyorum.. Tek takımım ilk 500 içinde..Tecrübeli bir oyuncu olarak çok haklısın..

Bu hafta takımlarım fenerbahçe karması gibi oluyor dixon, sloukas, vesely, datome, udoh var. ortalama 3 tanesi de kadroya giriyor. udohlar geçen haftadan kalma,değer düşürerek satmak istemiyorum. 35 kredinin altında datome yerine forvet önerisi, 50 kredi altına vesely yerine uzun önerisi şiddetle bekliyorum.
Dar rotasyonlu takım oyuncuları daha garanti olduğu için tercih ediliyor, unics den langford ve parakh almak gibi, fenerbahçe de şu anda 7-8 kişiyle oynuyor bogdanovicin sakatlığında

ilk 500de olmayanlar artık risk almalı yorumlarına katılmıyorum, dengeli kadrolarla ortalama puanlar o seviyelerde çok yükseltiyor,
170 puanla 400lerden 280e yükseldi bir kadrom, geçen hafta da 160 puanla 1500den 400lere gelmişti. Gelecek hafta yine bir 170le ilk 200e çıkabileceğimi düşünüyorum.
155 puanla 5000den 3000e geldim, gelecek hafta bir 155 daha yaparsa 1500 seviyesine gelirim diye düşünüyorum, ondan sonra da iki hafta içinde ilk 500

Şu anda 5-6 oyuncu değiştirmek istemeyen her kadronun uzun vadede ilk 250 için şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle kadrolar haftalık 150 rahat yapabilir duruma geliyor, bir kaç hafta ekstra performans çok yukarı çıkarır.
Beş haftalık sıralamaya baktığımızda ilk 100 için 750puan(haftalık 150) yetiyor, sezon ilerledikçe ilk 100 için haftalık 160 ortalama gerekecektir diye düşünüyorum.

larkin
sloukas

causeur
datome
langford
hanga

printezis
rudd
claver
randolph

kimleri çıkmalıyım sizce bu kadrodan? rudd ve causeur kesin gibi ama 3. çıkacağım adamın biraz kredili olması lazım mantıken. çünkü causeur 28, rudd 30 kredi yani 58 krediye yerlerine daha iyi adam bulamam muhtemelen. hanga beni düşündürüyor. bu haftaki performansından dolayı değil de baskonia'da çok geniş bi kadro oluştu. budinger'de geldi skorun çok dağılacağını düşünüyorum takıma 1-2 adam yerine. o açıdan baskonia'dan oyuncu tutmak pek içime sinmiyo ama shane larkin bikaç haftadır baya iyi form tuttu. onu göndermeye elim gitmiyo. beabuoa'nın dönmesiyle aslında onun da rolu azalabilir. ikisi için de şüpheliyim biraz. diğer yandan claver de doelmann yok diye almıştım geçen hafta fakat istikrarlı olarak 15+ getirecek bi oyuncu değil. onu da pek tutasım yok takımda. keza fenerbahçe'de de skor çok dağılıyor vesely ve datome'nin de kendine gelmesiyle. o açıdan sloukas'ta düşündürüyor beni. datome-langford-printezis-randolph dışında herkesten şüpheleniyorum yani takımda :) bu hafta da inanılmaz yoğunum. haftaiçi muhtemelen yarım saat kafa patlatacak vakit bile bulamayacağım. o açıdan önerilerinize açığım. boşluk buldukça bakıp değerlendiririm. tek tek oyuncuları araştırmaktansa sizin bilgilerinize daha çok güveniyorum :)

Özel mesajlarınıza bugün bakıyorum. Bu operasyondan sonra Dünya 1 bekliyoruz ama. Kalite artsın :)

Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum.Nasıl hesaplıyosunuz puanları.Yani mesela sinan güler işte bu hafta 3 pır yapsa kredisi artacak diyo bi arkadas.3 pır yaptığında kredisi nasıl artıyo.Mesela singleton bu hafta 5 yaptı benim kadrıda 39 a düştü kredisi bu nasıl oluyor +4 yapmışken.Bu konuda bi bilgi verirseniz bana sevinirim.

Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum.Nasıl hesaplıyosunuz puanları.Yani mesela sinan güler işte bu hafta 3 pır yapsa kredisi artacak diyo bi arkadas.3 pır yaptığında kredisi nasıl artıyo.Mesela singleton bu hafta 5 yaptı benim kadrıda 39 a düştü kredisi bu nasıl oluyor +4 yapmışken.Bu konuda bi bilgi verirseniz bana sevinirim.
Player market kısmında yazıyor. Bizim hesaplamamıza gerek yok

Teodosic 64 kredi den almak mi lazım yoksa bir hafta daha bekleyim mi haftaya Real Madrid ile oynuyorlar

kardeşim işte ordan tam çözemedim zaten.Bi açıklasan örnekle kısaca özet geçsen sana zahmet

kardeşim işte ordan tam çözemedim zaten.Bi açıklasan örnekle kısaca özet geçsen sana zahmet
Mesela Llull örneği üzerinden gidecek olursak 5 hafta sonundaki kredisi 71.5.Bunun %15 artması için yani bu da 10.75 falan oluyor aşağı yukarı=82 kredi olması için minumum 34 PIR yapması lazım. Değerini koruması için 17.9 PIR yapması lazım minumum. Bunun altındaki(17.9) her PIRda kredisi düşecek bunun üsttekilerde değeri artacak. Kredisinin %15 düşmesi içinse 1.8 ve altında PIR yapması lazım. Mesela 16 yaptığında değeri düşecek 18 yaptığında değeri artacak ufak da olsa. Umarım anlatabilmişimdir.

Claver'in 1 ay sakatlanması şu an için herşeyi berbat etti. Geçen hafta çıktığım Hangalar, bu hafta Claverler derken oyuncu değişikliği haklarım eriyor ve planlama bozuluyor. 36'dan Claver'i satsan ne olacak, ne alacaksın. Çok talihsiz oldu bu. İlk 100'de 1, ilk 200'de 4, ilk 1000'de 6 takımım var şu an için. Aslında ufaktan atak yapmaya başlayacağımı düşündüm ilk başta, çok kötü başladım bu seneye zira. Ama hem Anderson hem Claverlerim mevcut, şu an için işler zor. Yine de toparlamaya bakacağız.

Claver in sakatlığı yazmıyor bir yerde, Maccabi maçında da oynamıştı. Ne zaman sakatlandı ?

Geçen senenin forumuna baktımda bu sene hafta sonu değerlendirmeleri göremiyoruz sayın yöneticilerim :)

Zisis ve Miller ilk yarıda 0 etmiyordu :)

Aynen öyle haklısın çok kötü başlamışlardı maça, Miller skor anlamında ve özellikle maçların son bölümünde Brose koçunun en güvendiği isim, bu nedenle onun maçın son bölümünde atak yapmasını bekliyordum ama özellikle Zizis’in -6 lardan geri gelmesi çok önemliydi :)

Geçen senenin forumuna baktımda bu sene hafta sonu değerlendirmeleri göremiyoruz sayın yöneticilerim :)

Yoğunluk ve leptopumun bozuk olması sebebiyle uğrayamadım bir süre Batuhan. Yavaştan ilk 10-15 sırayı yazıp haftalık değerlendirmelere başlayacağım geçen yıl olduğu gibi.

Kardeşim çok teşekkür ederim bu sefer tam olarak anladım ve olayı çözdüm çok sağol :)

Yoğunluk ve leptopumun bozuk olması sebebiyle uğrayamadım bir süre Batuhan. Yavaştan ilk 10-15 sırayı yazıp haftalık değerlendirmelere başlayacağım geçen yıl olduğu gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok hoşuma gitmişti yazılarınız ondan sormuştum ilginiz için teşekkürler.

Değişikliklere başladım.

5 takımla ligde bulunan ksecer adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. ksecer lige 3 takımla devam etmektedir.

5 takımla ligde bulunan HTC adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

4 takımla ligde bulunan smlrk adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan saykoteam adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan acdnc adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

2 takımla ligde bulunan bekojaan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan yvznr adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan samil adlı kullanıcının 2 takımı ligden çıkarılmıştır.

5 takımla ligde bulunan OgzhnGnbkn adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. Yerine 1 takım eklenmiştir. OgzhnGnbkn lige 3 takımla devam etmektedir.

3 takımla ligde bulunan 45200emrah adlı kullanıcının 1 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan 77MehmetYilmaz adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan Cedi Team adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan nicelife adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan kosecki35 adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

1 takımla ligde bulunan alisercan adlı kullanıcıya 1 takım eklemesi için şifre verilmiştir.

5 takımla ligde bulunan batuuguler adlı kullanıcının 3 takımı ligden çıkarılmıştır. 1 takım eklemesi için kendisine şifre verilmiştir.

Bu olayın amacı ya da mantığı nedir anlayamadım canım?

basketfaul'de haberi var.

Bu durumda formda Dorsey ve alternatifsiz Vezenkov olacak demektir kadrolarda. Üstelik Claverden 1 kredi de daha ucuz. Ama tabi 1 hakkımızı burada harcamak zorunda kalacağız demektir bu.

Geri