• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
Arkadaşlar 42 krediye uzun almam gerekiyor :( kimi önerirsiniz

Holmes'i hiç izlemedim.. diğerleri de pek içime sinmedi sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam bizim konuştuğumuz adamlara bakma sen zaten. benim kredim kalmadığı için 30 kredi altı oyunculara yöneldim onlar arasında seçim yapma açısından konuşuyorduk onları. bence 42 kredin için en uygun adam dorsey. uzunların azalmasıyla oldukça süresi arttı ve kredisinin artması kesin bu hafta. -9 pirda bile değerini koruyo

Kim Tillie de oynamayacakmış.4 numaraya adam kalmadı Laboral de

diop'un süresi kesin artacaktır ama tillie gibi falan potansiyelli bi oyuncu değil yani. 12 krediye alıp 10 kredi daha boşa çıkararak derrick brown yerine daha dominant bi adam alabilirim ama diop süresi artsa da çok atabilecek bi oyuncu gibi gelmedi bana. izlemedim ama istatistikler o yönde

hocam bizim konuştuğumuz adamlara bakma sen zaten. benim kredim kalmadığı için 30 kredi altı oyunculara yöneldim onlar arasında seçim yapma açısından konuşuyorduk onları. bence 42 kredin için en uygun adam dorsey. uzunların azalmasıyla oldukça süresi arttı ve kredisinin artması kesin bu hafta. -9 pirda bile değerini koruyo

Hocam maalesef elimde var o :) 2.bir oyuncu yok gibi 42 altı kredi

Bargnani sevdasına deniyoruz birşeyler...

Kadrom:

Teodosic-Sloukas
Langford-De Colo- Spanoulis- Sanders
Bargnani-Vesely-Dorsay- ?????

Kadrom:

Teodosic-Sloukas

o zaman ben olsam bourusis'i alırım. dorsey'den sonraki en iyi seçenek o bana kalırsa 42 kredi aşağısında. minimumu belli ve maksimumda coşabilitesi olan tek oyuncu o kredi altında yani.

Kadrom:

Teodosic-Sloukas

Herhalde herkes Vesely ve Dorsey'i önerirdi, onlar da varmış zaten. Bundan sonra şansa kalmış iş. Daçkanın kötü savunmasını düşününce Cska uzunlarından biri denenebilir. Lima süre alırsa o da etkili olabilir.

Kadrom:

Teodosic-Sloukas

Valla, kadron süpermiş, bizim senden akıl almamız daha doğru olur bence :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadrom:

Teodosic-Sloukas

Zirbes,Bourousis veya Demetris Nichols..En mantıklı seçenekler bunlar gibi görünüyor. Ama benim tercihim Zirbes olurdu..

Zirbes,Bourousis veya Demetris Nichols..En mantıklı seçenekler bunlar gibi görünüyor. Ama benim tercihim Zirbes olurdu..
Ben vazgeçtim Zirbes sevdasından. Maccabi de Jovic yok, forvetler ve Gou topu aldımı potayı düşübüyor ilk...

Ben vazgeçtim Zirbes sevdasından. Maccabi de Jovic yok, forvetler ve Gou topu aldımı potayı düşübüyor ilk...

Benim de takımlarımda yok Zirbes ama limit 42 kredi olduğu için ve rakip F.Bahçe olduğu için önerdim, Bu haftadan sonra tekrar çıkılabilir diye düşünüyorum.

sizce huertel - de colo - jankunas mı?
teo - s.weems - bargnani mi?

o zaman ben olsam bourusis'i alırım. dorsey'den sonraki en iyi seçenek o bana kalırsa 42 kredi aşağısında. minimumu belli ve maksimumda coşabilitesi olan tek oyuncu o kredi altında yani.

Bourussis en iyi seçenek gibi duruyor... gözden kaçırmışım ... çok teşekkürler :) Zirbes oldu bitti içime sinmiyor...

Son yarım saat değişiklikler için, herkese bol şans arkadaşlar.

Kim Tillie sakatmış

Geçen haftanın kadro katilleri Colom-Parakhouski bu hafta ilk yarıda toplam 31 PIR yaptı.

Kadrolarıma ilk olarak bu hafta dahil ettiğim Heurtel'in performansı yüzümüzü kara çıkarmadı,gerisi gelir inşallah

Geri