EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Haftalardır almamakta ısrar ettiğim Brandon Davies'i bu hafta Moerman yerine aldım - 20 yedim yaklaşık buradan.Davies herkeste var o yüzden çok sorun değil ama işte almasam büyük avantajdı benim için.Milutinov genel olarak pek güvendiğim bir oyuncu değil Bitadze ve Gudaitis de varken onu almayı düşünmedim hiç iyi ki de almamışım.Alan arkadaşlara geçmiş olsun gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Bugün Davies dışında oyuncum oynamadı yarın önemli benim için Derrick Williams'dan bu hafta güzel şeyler bekliyorum genelde yanıltmıyor beni umarım yine yanıltmaz.Bir de Norris Cole riskine girdim bu hafta bakalım oradan ne çıkacak
 
B.Davies'i tam zamanında çıkarmışım ama geçen hafta kadromda olan Doğuş Balbay'ı bu hafta yedeğe almıştım 18 pr yapmış.

Lauvergne 3 pr'da kaldı.

Yedeklerimden Doğuş 18 pr,Birutis 3 pr,Bogris'te şu an 6 pr'da,yarın da Mitoglou oynayacak.
 
Bayça tam “seninle maç yaptık mı” diye soracaktım sen söylemişsin cevabı 😄
Bu hafta Llull’den çıkıp Hackett aldım, imkanım varken Davies Efes’e karşı verimli olamaz diye almadım. Milutinov’a da güvenmedim. Melli çok içime doğdu o yüzden sürpriz oldu diyemem. Eğer yarın Hackett da iyi kötü bişey getirirse güzel hafta geçeceğini düşünüyorum şahsım adına.
 
Yine kaptanım yine habersiz oynamayış, yetti artık. bu sene 4. Ya da 5. Kez oldu. Milutinov baskonia deplasmanında elini kolunu sallaya sallaya 36.3 yapmıştı. Ligde üstümdeki takımlardan kimsenin onu bu hafta almayışına çok şaşırmıştım hatta. Yedeklerde bitadze var ama o da utility yedeği, pivot değil!!

5. kez olmuş:
de colo , mickey, shved , ayon ve şimdi de milutinov.

E evren bana sen bu oyunu bırak diyorsa, bana da bırakmak düşer herhalde. Kalan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Can sıkıcı bi durum ama bırakmasanız keşke..Çift hafta her zaman sürprizlere gebedir. 2 gün sonra yüksek puan almayacağınızın garantisi yok.Üstelik kaptan yardımcınız Gudaitis o artık sizin kaptanınız ve benimde kaptanım. Milutinov kötü bi gün geçirmiş gibi düşünün..
 
Toplam 6 takimim var ve bu hafta fiyat performans karsilastirmasi yapip 0.70 Euro Bitadzeyi 2.50 Euroluk Multinovla yer degistirdim. Ama pisman olacagimi dusunuyordum. Oynamamasi gercekten cok sacma. Hadi oynamadi bunun Fantasy ekibi tarafindan belirtilmemesi de cok adaletsiz.

Allahtan cikmisim 6 takimda birden Multinovdan. Ama birakmak nedir Allah askina yahu. Maksat birliktelik olsun, girgir samata olsun. Ciddiye bile almiyorum artik. Sadece buradaki dostlarima rakip konumunda olayim dedim ve sonucu inanin hic onemli de degil!
 
Geçen hafta kadroma aldığım Llull 9 pr yapmıştı bu hafta onu çıkarıp M.James'i almıştım.Llull Gran Canaria karşısında 18 pr yapmış,ne yazayım artık ?

M.James'in performansını çok merak ediyorum,haftalardır kadroma katmak istediğim isimdi ve bir şekilde yüksek puanlar getiriyordu,kötü oynadığı maçlarda bile maçın sonlarında 2 - 3 tane üçlük sokup durumu kurtarıyordu,şimdi benim kadromda,ne yapacaksın James ? İstersen maça hiç çıkma,böylece daha çok kahret beni.

De Colo ve Higgins ikilisini de çok merak ediyorum,bu haftada çıkaramadım onları,sakın çift hanelere çıkmayın,sizin yerinize Clyburn istatistik yapsın,40 pr getirsin,çünkü o kadromda değil ve bu yüzden kötü pr getirmemesi lazım.

Hayde bre ...
 
De Colo inancım da karşılığını aldı Melli’den sonra. Şu ana kadar tek pişmanlığım son gün yaptığım Llull-Hackett değişikliği oldu. Hackett kredisine göre fena getirmese de 18 getiren bi Llull vardı.. neyse en azından baya kredi açtı diye avunayım..
 
O kadar vahim olduğunu bilmiyordum Bayça valla tadı olmadı şimdi özellikle Milutinov olmayınca.
Bitadze’ye benim nazarım değmiş olabilir arkadaşlar. Herkes alıyor diye söyleniyordum inatla almadım dün .
 
O kadar vahim olduğunu bilmiyordum Bayça valla tadı olmadı şimdi özellikle Milutinov olmayınca.
Bitadze’ye benim nazarım değmiş olabilir arkadaşlar. Herkes alıyor diye söyleniyordum inatla almadım dün .

Bu hafta bütün sakatları, eksi puanları, 0 puanları takıma doldurmuşum. Ama sanırım puanlar da çok yüksek olmayacak. Milutinov sakattıı, şimdi de Bitadze hesapları değiştirecek gibi. Muhammed sen hiçbirini almamışsın, sırrın ne bakim? Yoksa takımların sağlık kurullarında adamların mı var?

Bitadze döndü bu arada.
 
Bu hafta bütün sakatları, eksi puanları, 0 puanları takıma doldurmuşum. Ama sanırım puanlar da çok yüksek olmayacak. Milutinov sakattıı, şimdi de Bitadze hesapları değiştirecek gibi. Muhammed sen hiçbirini almamışsın, sırrın ne bakim? Yoksa takımların sağlık kurullarında adamların mı var?

Bitadze döndü bu arada.
Mehmet beyin biraz risk alıp farklı yollar aramayla ilgili tavsiyelerini dinledim diyeyim 😄 Aslında haftalardır ben de paralel düşünüyordum ama uygulamayınca ah vahlar ediyordum sonuçlar açıklanınca. Şimdi uygulamaya koyayım dedim inandığım oyuncuları alıyorum.
 
Bugun ki rakibim Zeynep Emir Hanim! Bu maca cok ozel hazirlaniyorum cunku kaybedersem asiretimin yuzune bakamam :) ulan ne adamim ya tam dayaklik tam dayaklik :)

4 oyuncumuz ayni Mike James - Bitadze - Micov ve Norris Cole tek farki James bende kaptan olmasi. Cok cekismeli bir mac olacagini dusunuyorum. Sansli olan kazansin.

Ilk defa bir maca cok ozel hazirlandim. Spor salonlarini aradim hava durumlarini ogrendim. Kar mi var yagmur mu her ayrintiya dikkat ettim. Oyuncularima Twitterda DM'den yurudum aman yuzumu kara cikarmayin diye :)

Bu maci alamazsam asiret beni tefe koyar calar :) Zeynep Emir Hanim su yazdiklarimi gorse diyecek ki 20 yildir Fantasy oynarim boylesine deli bir rakibe rastlamadim. :)

Allah akil fikir versin bana :)
 

Üst