Melli’ye bu hafta bile isteye umutla girdim, düşük krediden 25 yapmış hahahaha
O gözümden kaçmadı Muhammed
Melli’ye bu hafta bile isteye umutla girdim, düşük krediden 25 yapmış hahahaha
Can sıkıcı bi durum ama bırakmasanız keşke..Çift hafta her zaman sürprizlere gebedir. 2 gün sonra yüksek puan almayacağınızın garantisi yok.Üstelik kaptan yardımcınız Gudaitis o artık sizin kaptanınız ve benimde kaptanım. Milutinov kötü bi gün geçirmiş gibi düşünün..Yine kaptanım yine habersiz oynamayış, yetti artık. bu sene 4. Ya da 5. Kez oldu. Milutinov baskonia deplasmanında elini kolunu sallaya sallaya 36.3 yapmıştı. Ligde üstümdeki takımlardan kimsenin onu bu hafta almayışına çok şaşırmıştım hatta. Yedeklerde bitadze var ama o da utility yedeği, pivot değil!!
5. kez olmuş:
de colo , mickey, shved , ayon ve şimdi de milutinov.
E evren bana sen bu oyunu bırak diyorsa, bana da bırakmak düşer herhalde. Kalan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Hackett da galibiyetle birlikte 16 getiriyor sanırım aslanımWilliams uğursuzluğum var üç haftadır, o da bugün iyi bir şey yaparsa tamam diyicem.
O kadar vahim olduğunu bilmiyordum Bayça valla tadı olmadı şimdi özellikle Milutinov olmayınca.
Bitadze’ye benim nazarım değmiş olabilir arkadaşlar. Herkes alıyor diye söyleniyordum inatla almadım dün .
Mehmet beyin biraz risk alıp farklı yollar aramayla ilgili tavsiyelerini dinledim diyeyimBu hafta bütün sakatları, eksi puanları, 0 puanları takıma doldurmuşum. Ama sanırım puanlar da çok yüksek olmayacak. Milutinov sakattıı, şimdi de Bitadze hesapları değiştirecek gibi. Muhammed sen hiçbirini almamışsın, sırrın ne bakim? Yoksa takımların sağlık kurullarında adamların mı var?
Bitadze döndü bu arada.