• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bayça Oral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
4.maçlarda kadroyu yenileyememiştim

5.maçlarda Micic'i alıp kaptan yaptım,hadi bakalım : )

Oyun Final Four'da bile devam ediyormuş

K.Punter'ı kaptan yaptım 😀

Larkin'i almadım

Her sene böyle oluyor, Final Four zamanı geliyor ve takım kurma unutuluyor. Ben de unuttum. Aradan 1 ay geçince insan bakmıyor tabi. Normal sezon zevkli oluyor takım kurmak için. Ama ben de kurdum son maçlar için kadromu. Bu seneyi de böyle kapatıyoruz.

Herkese emekleri için teşekkür ederiz. :)

Arkadaşlar herkese emekleri için ben de teşekkür ederim. Çok keyifli ve renkli bir sezondu. Fantasy olmasaydı bu kadar takip edebilir miydim emin değilim. Liglere emek ve katkı veren herkesin eline sağlık.

Bir sezon daha tecrübelendik. İlk olarak 16-17 sezonunda başlamıştım bu oyuna, o zamanlar PIR getirebilecek isimlerden ziyade ismi büyük oyuncuları alıyordum Navarro, Rudy gibi... Sonra bir sezon ara verdim , 18-19 sezonuyla devam ettim. Yine oyunu tam sindirememiştim, düşük puanlar alıyordum. Belki 18-19'u da pas geçmiş olabilirim hatırlayamadım. Neyse, sonra 19-20 sezonunun en başlarında Larkin'i kaptan, Mirotic'i de sabit seçtiğim için, arada Deck gibi ultra sürpriz performansları da keşfettiğim için kötü bir sezon olmamıştı.
Bu sezona kötü girdim; 100 puanı 3-4 maç sonra görebilmiştim sanırım. Haklı sebeplerim de vardı ama bu oyunda sürprizler malum. Ancak daha sonra yüksek puanları istikrarlı almayı başarmıştım.
Velhasıl bu sezon böylece tamamlandı. Sanırım 21-22 sezonunda biraz daha istikrarlı bir performans sergileyeceğim. İlk kez hedefim derece yapmak olacak.
Tabi bu başlık altında oyunu yatırıp değerlendirmek de keyifli oluyor kış akşamları.

Geri