Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Kaptanlıkta Mirotic'ten çıkıp M.James'i kaptan yaptığımı yazmayı unutmuşum.Sağolsun uğursuz rakamım olan 13 pr'ı 13 sayı ile yapmış.

Laprovittola'yı denedim adam 2 pr yaptı,haftaya çıkaracağım bakalım ne yapacak
 
Tavares'i kaptan yapmıştım, son anda De Colo'ya geç dedi içimden bir ses, geçtim. Bakalım ne yapacak bu akşam. Ama eksik ve güçsüz Oly'ye karşı 30'u var diye düşünüyorum. Bol bol faul alıp çizgiye gelir, üçlük de atar.
 
Ulan De Colo sayı atacağına ribaund alacağı tutmuş.. Vesely - Ahmet'in toplamından fazla ribaund almış. Ne manyak adamlarsınız ne saçma oyun bu ya
 
P.Henry çıkarınca 26 pr yaptı,kadromdayken geçen hafta 3 pr yapmıştı.

A.Peters 1 pr yaptı,ilk kez denedim onu sonuç bu,haftaya çıkaracağım tabiki.

Esas merak ettiğim kaptanlıktan çıkardığım Mirotic ne yapacak ? 35 pr falan olmaz umarım
 
Vesely 28 yapsa kazanacaktım. Ama 23'de kaldı. Vezenkovdan da beklediğimi alamadım. Geçen hafta 41 yapan adam bu hafta 10'da kaldı.
 
Bende de işler son 2-3 maçtır tuhaf gidiyor. Sezon bana kötü gibi gelse de aslında gayet iyi derece yaptığımı farkettim. 1 takımım var sadece yıllardır olduğu gibi. Bir ligimizde ilk 4'teymişim liderlik şansım vardı, hatta 3.sıradaki takımı yenmiştim geçen gün, diğerinde de aynı şekilde ilk 5'teydim. Ama gel gör ki son 2 maç beni mahvetti... Micic haftalardır kaptanımken bu hafta De Colo'ya geçtim.. Mickey geçen hafta kötü diye çıktım 30 a yaklaştı bu hafta, Vezenkov'u artık alayım dedim o da vasat, Sikma da batırıp Larkin de hala kendini bulamayınca havluyu attık. Keşke baştan atsaymışım bu kadar koymazdı..
 
Micic'i bugüne kadar almayan kafamı dağa taşa vuruyorum. Larkin'den daha istikrarlı ve daha güvenilir bir parça. Üstelik Micic'i aldım alalı Veselyspor'lu 2 arkadaşı da mağlup ettim. Bu hafta çift maç haftası, ilkinde kuzenle "Sülale Derbisi"ne çıkıyoruz, ikincisinde ise Vesely'in kaptan olmadığı diğer arkadaşımla oynuyoruz. Lige başladığımız haftadan ötürü, çift maç haftasında kuzenle oynayacağım maç aynı zamanda onunla oynayacağım son maç olacak, 34. haftada 4 FB'linin olduğu arkadaşımla oynayıp ligi kapatacağım. Şampiyonluk şansım yok ama Micic tercihinin ardından düşündüm, "Ya Micic FB-Efes maçının olduğu hafta bende olsaydı?" (Ya 11 kişi olsaydık? :d)

Bu hafta gerçekten verimsiz bir hafta oldu benim adıma, Micic'in kaptan bonuslu 66 puanlık katkısı dışında elle tutulur performans gösteren bir Hezonja vardı bir de Poythress. (10-15 küsür puan getirdiler.) Poythress'ı çıkaracaktım ama takıma bakacak zamanım yoktu bu hafta o yüzden Poythress'ın performansına ayrı bir sevindim. Bu haftaki değişikliklerim yine "kümede kalmaya" yönelik değişiklikler, Papapetrou ve Sertaç'ın yerine Nigel Hayes ve Jalen Reynolds'ı kadromuza kattık. Grupta transfer haberini, Reynolds'ın Ulanovas'ı posterlediği pozisyonla duyurunca (evet bu tür işlerde gerçek bir spor kulübü triplerine giriyorum) FB'li arkadaş tepki gösterdi; "Bu hafta Fenerbahçe ile oynayacak adamı almak da tam Efessaraylı hareketi, tebrikler" dedi :).

Bakalım, önümüzdeki 2 hafta oynanacak 3 maç bize neler getirecek? Yine sonuncu olurum büyük ihtimalle ama en azından Micic'le iki haftada alınan 2 win takımın onurunu kurtardı diyebilirim.
 
Ben Tavares'e daha yakın görüyorum kendimi ama De Colo'yu da es geçmeyeceğim. Karma yaparım muhtemelen. Barca Alba'ya karşı oynuyor. Maç erken koptuğunda Mirotic'i benche alabiliyorlar. Vesely konusunda yorum yapmayacağım :)

Hayatımızın özeti olmuş. Tavares ve De Colo oynayacak da bizim takım şov yapacak :D Bu arada Tavares'in girdiği bu gereksiz faul problemlerinden illallah ettim artık. Gerçekten büyük oyuncu, Madrid'i taşımasını bekliyoruz ama bu şekilde çok zor. Sürekli faul problemi nedeniyle benchte oturuyor. Umarım Efes'le eşleşirler de sağlam bir tokat yer Madrid.
 
Sezon başından beri yazdım, bi türlü pivot mevkinde şansım tutmadı. Tavares, Vesely, Reynolds kimi aldıysam kötü getirdi. Çıkınca da ilk periyottan 20 yaptılar. Tam Milutinov aldım kimse almamışken, o da 3-5 hafta süper getirip sezonu kapattı. Özellikle şu Tavares denen arkadaş ben alınca 10-15, ben çıkınca ilk yarıdan 30 yapıyor.
 
Vezenkov'u 2 dakika kala çıkardım, unutmuştum sanırım çıkarmayı, çıkaracak mıydım ona da emin değilim ama görünce kadroda tutmak mantıklı gelmedi. Bakalım 30 yapmaz inşallah. Eski sevdamız Lucic'e geri döndük.
 
Kaptanım Mirotic'di uzatmaya giden maçta 34 getirdi. Ama kazanamadılar maalesef. Bonus'tan oldum. Bir de maalesef takıma Papapetrouyu almak zorunda kaldım SF'ye. Şu SF'ler ne problemli oluyor. 1 getirdi sanırım. Ama diğerlerinde sorun yok şimdilik.
 

Üst