Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Ben kendi rekorumu kırdım, bana müsaade. O Henry denen adam top kayıplarını al dür bük bi yerine.... Anlamıyorum bi oyun kurucu her maç 10 top kaybıyla nasıl oynar. Rahat 20+ getireceği maçta avel gibi 5-6 tane top kaybıyla oynuyor.
 
Sikma çıkartıp Polonara almıştım, en büyük farkı burada yarattı takım. Ben de son 2 dakika kala kaptanı Mirotic yaptım yoksa sinir krizleri...
 
Ben de şu ana kadar Mirotic kaptanlığı ve Polonara piyangosuyla iyi bir hafta geçiriyorum. Tavares'in faul problemlerinden veya sakatlıklarından bıktım artık. Perşembe günü kendisine veda edeceğim sanırım.
 
Sezon başından beri yazdım, bi türlü pivot mevkinde şansım tutmadı. Tavares, Vesely, Reynolds kimi aldıysam kötü getirdi. Çıkınca da ilk periyottan 20 yaptılar. Tam Milutinov aldım kimse almamışken, o da 3-5 hafta süper getirip sezonu kapattı. Özellikle şu Tavares denen arkadaş ben alınca 10-15, ben çıkınca ilk yarıdan 30 yapıyor.

Daha 2 gün önce yazdım, dün Tavares sakatlanıp çıktı. Hem de çok saçma bir pozisyonda. Takımın PİR silahı, ben alınca 10 yapıp emekliye ayrıldı.
 
Benim de 216+ Kalinic ve 218'lik iki tane takımım var ama önemsiz takımlar. Bu hafta Mirotici kaptan yapmak ve Polonara'yı almak fazladan kazandırdı. Zaten De Colo ve Vesely yüksek getiriyor. Bugün de Mickey ve Shved var daha oynayacak. En iyi takımımda onlar var. Ama o takım 200'ü zor geçer. Ben de bu sene zevk için oynuyorum. Aslında her sene zevk için oynuyoruz. Ama yüksek puan olunca daha da zevkli oluyor tabiki. Daha önce de çok yüksek puanlar aldığım olmuştu. Zaman zaman da batırıyorum. Kaptan seçmek bu işin en önemli yanı. Mirotic bu hafta 12'den vurdu. Ama mesela De Colo'yu kaptan yapsan yine kaybetmedin. herkese kalan 2 haftada başarılar dilerim. Sonra playoff var. Sonra da f4. ama sezon bitince heyecan da bitiyor. Esas heyecan yine seneye olacak.
 
Khimki'de Mickey muazzam başladı. ilk yarıda 21 PIR'de şu anda. Bakalım maçı kaçla bitirecek? Ama zaten herkeste olduğundan fark yaratmaz.
 
Maç uzatmaya gidince Mickey ve Shved'e yaradı. Mickey 36, Shved 28'le bitirdi bir de galibiyet bonusu var. Takım puanları muazzam bu hafta. Benim de 200 üstü pek çok puanım var. Ama herkesin yüksek bu hafta. Baya civcivli bir hafta oldu.
 
Yabusele'yi alıp vazgeçmiştim sonra,bu haftada kahrolmak için sebebim oldu

Perş - Cuma için

Hezonja
N.Hayes
Tavares out

Pleiss
Fontecchio
Polonaro in

Kaptan mirotic out de colo in

* Hezonja patlama yapamadı gitti ..
 
Son düzenleme:
Üst sıralardaki takımlar neredeyse birbirinin aynısı. O yüzden kalan maçlarda 2-3 farklı isim deneyeceğim. Bakalım ne olacak..
 
Galip takımın oyuncularına 1-2 pir fazladan verilmiyor mu? Dün Kızılyıldız kazandı ama Loyd'a pir verilmemiş 23 olarak görünüyor oyunda.
 
Bonus derken abi ? Normalde kazanan takım oyuncusuna 1 hatta 1.5 pir verilmiyor mu? Mesela Larkin Micic almış dün normal olarak.

10% fazla alıyor kazanan takımdaki oyuncu. Atıyorum larkin dün 30 pir yaptı. Oyunda 33 oldu. Veya Micic 15 pir'la oyunu tamamladı, 16.5 olarak yansıdı. Ama dediğin gibi Loyd'da bir yanlışlık var, 23 tamamladı 25.3 olarak yansıması lazım.
 

Üst